Copilasi dragalasi de mai - iunie 04 (78)
Raspunsuri - Pagina 30
anacami spune:
Ioana,drum bun,distractie maxima si vreme placuta! Sa ne arati si noua poze!
Noi vom pleca peste exact o saptamana in doi, apoi cu familia "reintregita" (adica si cu Sebi si bunicii).
Nicoleta,foarte importanta este si igiena. Pe Sebi nu l-am mai dus la locurile de joaca, oricum acum este la tara la aer curat.Stiti ce face in ultima vreme (cahhh). Linge barele de fier de la tobogan!!!
Cu cat il avertizez mai mult, cu atat intensifica "activitatea".Ultima data l-am smuls efectiv de pe bara si l-am dus acasa! Cat a fost bb nu a bagat nimic in gurita, iar acum ...nici nu vreau sa imi mai aduc aminte!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
DianaR spune:
Ioana, drum bun si vacanta placuta!
Cami. intr-adevar o parte din pozele de la botez si nu numai sunt facute de o prietena buna a mea cu un canon digital profesional si are si ea talent la pozat.
Apropo de aparate foto ne-am innoit si noi tot cu un Canon slr nu chiar ca al prietenilor nostri dar pe aproape. Deocamdata suntem la stadiul de a invata ce stie si ce poate...
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
tnicoleta spune:
Cami Noua ne-a dat dr. Sumetrolim - 8 ml la 12 ore, Enterol - un plicutet / zi, Panadol Baby de 3-4 ori pe zi si in cazul in care continua varsaturile Metoclopramid 2 picaturi de 2 ori / zi. A zis ca nu are rost sa o indop cu el. Si la nevoie maxim 6 picaturi / zi. In special inainte sa ii dau Sumetrolimul. Cat despre igiena daca eu nu sunt cu ea, soacramea nu se prea omoara sa spele copii pe maini.
Ioana Drum bun si distractie la maxim.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mephala30 spune:
Diana, s-o stapaniti sanatosi!
Vad ca, incet, incet, iti faci timp de cate un mesaj-doua pe zi. 
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
mephala30 spune:
Constatare:
Ma uitam peste zilele de nastere, cine ar fi mai aproape de DPN-ul lui bebe 2. Ioana, tu esti pe 4 septembrie...cel mai sigur e ca nasc in saptamana 4-10 septembrie.
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
Buna dimineata!
Carmen, te-ai hotarat asupra numelui? Hai ca mai ai putin si iti vei vedea si minunea 2!
Diana,s-o folositi cu placere! Ce amintiri placute o sa avem peste ani...
Nicoleta,ma bucur ca va prieste un alt tratament. Eu i-am dat doar picaturi de Metoclopramid, in caz de nevoie, adica vineri de 3 ori; a mai avut senzatia de greata,dar nu a mai varsat (ne spunea "opeste tati hai sa vomitam"
!!! spunea si "mami, picatuli"). Mie mi-a fost foarte frica de drum! Acum este super-bine, mananca si este zglobiu.
Dupa, am incercat sa-i dau si saruri de hidratare de la Humana, dar nu a vrut sa le bea.
Ioana, din pacate am vazut aseara la ProTv o stire nu prea imbucuratoare:a reizbucnit incendiul, iar multe cladiri sunt arse. Poate este mai bine in statiunea unde mergeti voi.Ati mai aflat ceva, nu puteti sa schimbati destinatia?Sper sa se rezolve cat mai bine pt. voi, sa va bucurati totusi de concediu impreuna cu Rebeca.
Mai am si eu 3 zile lucratoare si gata, intru in concediu
; am inceput sa fiu nerabdatoare, fara chef de serviciu (nu ma spuneti...)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
mephala30 spune:
Anacami, nu, suntem nehotarati in privinta numelui. Ce-i drept, avem cateva optiuni...sper sa ne oprim asupra uneia cat mai curand.
Concediu placut si relaxant!
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
anacami spune:
mie de 3 zile imi rasuna in cap numele "Antonio sau Toni"; am auzit o bunica strigand nepotul prin parc si mi-a placut tare mult, desi nu sunt innebunita dupa numele italiene ![]()
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
acris spune:
Buna,
Anacami, Tnicoleta, vad ca au trecut si puii vostri prin ce-am trecut noi acum 2 saptamani...offf
Si mie mi-a spus dr. ca circula un virus f. pacatos...
Bine ca au scapat puiutii doar cu atat...Amalia a fost mult mai rau.
Doamne ajuta!!!!!!
Cristina si Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze
tnicoleta spune:
Cami Bine ca si-a revenit Sebi si a inceput sa pape. Bia ieri a facut greva foameni, in afara de apa nu a pus mai nimic in gura. I-am facut aseara piept de pui fript. Mesteca o bucatica si apoi o scuipa ca nu-i place
. Dimineata a rapus-o foamea si mi-a cerut lapte dar nu l-a baut ca nu era bun
. Pana la urma a papat ceva bucatele de paine cu unt si gem pregatite chiar de ea. Apoi s-a pus pe plans ca vrea sa vina cu mine la servici, abia am convins-o sa nu mearga.
Diana Sa stapaniti sanatosi camera si la cat mai multe poze.
Carmen Dau si eu o propunere de nume care imi place tare mult: Cristian.
Tre sa va zic ca deja de dimineata mai aveam putin si explodam. Suntem in formatie coplecta la soacramea si e un haos general. Copii sunt lasati sa manace prin toata casa si am gasit bucati de paine chiar si in sifonier, de pat nu mai zic. Iti pui lucrurile intr-un loc si apoi nu le mai gasesti. Si ce m-a enervat cel mai tare este ca Stefania foloseste cu mesimtire olita Biei pe care nuci macar nu o goleste. Nu suport lucrul asta pentru ca am eu niste pitici cu igiena intima si cu folosirea personala a unor anumite obiecte.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete