Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 8
onitza spune:
MIHA, ce satisfacut eee!!! ce-a prins???? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
andreap spune:
Buna dimineata!
Multumim ca va interesati de noi
,si eu cred ca e mai bine.Adica ieri doar 3 scaune,culoare normala,fara miros si consistenta buna,adica pasta.Azi i-am mai dat dimineata Smecta +Hydrasec+Ercefuryl,dar gata,nu-i mai dau,mai ales Smecta,nu vreau sa "cad" in extrema cealalta.Continuam cu regim ,dar azi incep cu supa de pui sa vedem cum se comporta si mentin laptele fara lactoza inca 1-2 zile.
Bits,Monica,condoleante!
Miria,eu nu am avut tarc sau scaun de masa dupa mine la mare,doar carut.E adevarat ca unul din noi manca,celalalt statea dupa Mariuca..asta e.Oricum nu cred ca a mea e genul care sa stea in tarc.Iar pe plaja la fel alergam dupa ea,exceptand scurtele momente cand se juca in nisip langa noi....concediu nu a fost,dar eu m-am simtit bine
.
Try,sanatate multa si te inteleg..asa eram si eu,cum nu misca un pic,intram in panica
!In legatura cu temperatura,are 37.9 in fundulet,deci 37.4.Si nu-mi convine,mi se pare ca ceva nu e bien din monet ce totusi "sare" de 37.
felis,concediu placut si felicitari ptr.Mijai!Ne e dor de tine.poate ne mai dai vesti.
Pupici
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by andreap
In legatura cu temperatura,are 37.9 in fundulet,deci 37.4.Si nu-mi convine,mi se pare ca ceva nu e bien din monet ce totusi "sare" de 37.
Andreea nu te necaji, temperatura normala la copii e de 37.4, nu-i sarita din normal, nu e ca la adulti, asa ca stai linistita.
ad_rianna spune:
bits, monica, condoleante pt. pierderile suferite. Dumnezeu sa le odihneasca sufletele in Pace
Ma uit si eu la pozele voastre ca am putin timp avcum si ma bucur pt. voi ca v-ati distrat atat de bine la mare: miha, paxela, sa va fie de bine. noi anul asta stam acasa, iar copiii sunt la bunici toata vara ca in cluj nu se poate sta pe canicula asta. lor le merge super acolo si fac tot mai multe progrese, ma minunez de ei cand ma duc si ma intristez ca nu se intampla sub ochii mei
. deja urca si coboara scarile fara nicio problema, se catara peste tot...doar cu olita nu reusim nimik iar de vorbit...in afara de obistuitele "mama-tata-papa-apa" ei vorbesc mereu in "limba lor" inteleasa doar de ei.
paxela multumim pt. vestile despre mihai ma bucura enorm cand aflu cate progrese face
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
miria_cristina spune:
Of, mie mi-e groaza!
A mea nu sta o clipa locului si ce e mai rau, ca bantuie pe la toti oamenii prin sacose si le sta in brate una-doua.
Adica, ce ma paste e sa alerg toata ziua dupa ea si sa-mi tot cer scuze!
Si sincer, nu am nervi pentru asta, in fond si eu vreau in concediu!
Ma gandeam sa-i iau un tarc dupa mine, poate o mai pun in el si sta langa noi fara sa ne agitam toti in jurul ei.
Mai cu seama ce taica-su o sa stea mai mult in apa dupa cum il cunosc.
Nu mai am mult, asa ca terbuie sa ma pregatesc.
Le-am cerut celor de la agentie pat pentru copii mici, asa ca nu ma gandesc sa am probleme cu asta. Pai, dupa-amiaza, cand ea o sa doarma 2-3 ore, noi vrem sa mai mergem la piscina si cum sa o las singura intr-un pat fara gratii?!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
Miria,adica tu vrei sa o lasi dormind singura in camera si voi sa plecati la piscina?Esti curajoasa..daca se trezeste din nu stiu ce motiv si nu vede pe nimeni?Nu stiu ce sa zic,eu nu am facut asa niciodata.Oricum,daca vrei concediu adevarat si copilul cu tine,ai o singura optiune:un bunic cu tine.Altfel,adio odihna,liniste etc.oricum,va doresc concediu placut!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
aime spune:
Cookie si Miria multumim
ca ne-ati vazut.
Cookilitza, da pe Bulina cand ne-o mai arati?
Miria, da in tarc crezi ca ar sta sa se joace? Al meu e argint viu, da asta e...om vedea noi la fata locului. In fond is copii si cine se supara pe plaja sau oriunde ca ii deranjat ii taiem nasul ![]()
aime si
Vladimir
roserb spune:
Pai , Miria Cristina, in primii ani de viata ai copilului, ideea de concediu nu mai e la fel ca inainte de copil.Adica, de acum concediu inseamna alergat exclusiv dupa copil, si , daca ai norocul sa mai stea el linistit, atunci te odihnesti si tu
.Asa ca nu pleca cu ideea ca te vei relaxa/distra prea tare cu un copil de nici 2 ani dupa voi.
Dar parca nu-mi vine sa cred, sau am inteles eu gresit... cum sa o lasi singura in camera cat timp voi sunteti la piscina? Daca se trezeste si escaladeaza patutul sau se sperie daca nu va vede in camera, nici nu vreau sa ma gandesc cate se pot intampla, Doamne fereste!
Si tarcul unde vrei sa-l pui? Pe plaja langa voi? Sincer, n-am mai vazut la nimeni chestia asta, crezi ca o sa stea Damiana acolo? Mai repede o piscinuta din cele gonflabile cu ceva apa in ea, asta mai degraba ar atrage-o si poate s-ar mai juca catva timp acolo.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Otiliav spune:
Onitza, frumoasa poezie ne-ai pus
. Ce faci, vrei sa tii postul de Sf Maria?
Corina, ma bucur ca ai aparut. Ce faceti cu operatiile, acum o facceti pe prima sau mai amanati. Multa sanatate la puiul mic.
Miha, in sfarsit am bagat si eu nasul la poze. Mi-a placut poza de aici si cat este de inocent. Aici ce face impusca pozarul sau arata cati ani are. A, si multe felicitari pentru progresele cu olita, ai baiat mare de acum iar tu ai avut rabdare si ai stat pe capul lui.
Try, spuneai ca iti plac copii asa mai nebunatici. Mie imi vine sa
cand o vad cate prostii o duce capul sa faca. Zilnic o controlez la cucui sa vad daca s-a mai atenuat umflatura. Cand se incrunta se vede o adancitura micuta, cam un diametru de 2 mm, destul cat sa ma oftic. Sper ca se va atenua odata cu trecerea timpului si dezvoltarea craniului. Nu mai spun ca acum doua nopti nu reusea sa adoarma, era obosita si statea cu ochii inchisi si plangea, bolborosea tot ce stie ea sa spuna fara vreun sens. M-am speriat si mereu ma gandesc daca cazatura a avut urmari, n-a cazut in viteza dar coltul era de fier si impactul a fost dur. Oricum o sa vorbesc cu pediatra ei sa vad ce zice si ea, uneori ma gandesc sa-i fac o tomografie alteori zic ca mai bine nu iradiez copilul pentru ca nu a prezentat nici un simptom in afara de crizele sporadice de plans din timpul noptii, crize cum a mai facut si pana la cazatura.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
try spune:
Eu sunt foarte ingrijorata. Bebelusul meu de marti seara de la ora cinci n-a mai miscat decat ieri dimineata in jur de 8-8:30 si asta pentru ca m-am speriat si l-am zgaltait bine. Dupa ce-a miscat el vreo juma de ora s-a oprit iarasi si de atunci nimic. Acum sunt deja 24h de cand n-a mai miscat si-am dat in balbaiala, la propriu, credeti-ma. L-am zgaltait de mi-a venit rau si el tot nimic.
E 8:20, trebuie sa astept pana la 9 sa deschida cabinetul ginecologului si sun acolo sa-i anunt ca ma duc. Vreau sa-i asculte doar inimioara sa ma conving ca e totul in regula cu bebe.
In ultima saptamana am luat 4 kg, ceea ce e enorm, retentie de apa banuiesc (caci nici pipi nu ma mai trezesc sa fac noaptea, iar dimineata fac pipi muuult mai putin ca de obicei), la cat am inceput sa ma umflu. Azi dimineata m-am trezit si cu mainile si fata umflate. Pre-eclamsia nu-i sigur caci n-am nici un alt fel de simtom (tensiune, proteina in urina peste limita normala, dureri de cap), dar ceva e in neregula, cred eu. Nu ma sperie umflatul asta cat ma sperie ca bebe nu mai misca (si e imposibil la 29 sapt. sa spui ca el misca, dar nu-l simt eu, nu mai sunt in 12 sapt.), la stadiul asta al sarcinii, orice miscare a lui bebe ar trebui s-o simt in afara, caci el e mare.
.......in 29+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi