Copilasi dragalasi de nov-dec 04 (127)
Raspunsuri - Pagina 2
roserb spune:
Onitza, lasa mai baiatul in pace cu suzeta, daca e asa atasat de ea. Bianca era de-a dreptul inversunata, o cauta si noaptea in pat daca o pierdea, am scapat de ea abia pe la 2 ani. Ea le si rodea, asa ca am lasat-o sa faca uneia o gaurica destul de mare, pe care am largit-o apoi eu cu foarfeca.
Cand a vazut ca-i intra limba pe acolo, s-a enervat si aruncat-o cat colo, nu i-a mai trebuit, dar probabil era si ea pregatita sa renunte. Mihnea nu o foloseste decat uneori la culcare, apoi, dupa ce adoarme profund , o scuipa si nu o mai cauta, asa ca inca nu ma stresez sa i-o elimin de tot.
Paxela, ma bucur ca v-a priit in vacanta, cand ai timp poate vii cu ceva amanunte despre Bulgaria,o sa mergem si noi in august si sper sa fie OK. Ma interesa in principiu pe unde ati iesit din tara, cat ati stat in vama, etc.
Noi nu prea avem cu ce ne lauda,facem si noi pipi/kk la olita, dar doar daca suntem pusi, tot vorbeste vrute si nevrute in ultima vreme si s-a indragostit iremediabil de sora-sa, cu numele ei se culca si se scoala pe buze.Altfel, asteptam cu totii vacanta.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
andreap spune:
Noi ne "laudam" cu o enterocolita cred
,dupa manifestari:febra,scaune moi(nu apoase,dar moi si de o culoare ..ciudata).macar am descoperit de la ce fac febra,nu mai satu pe ganduri ca de la muscatura/zgarietura facuta de "ham"...drept urmare ii dau Smecta,orez,banane..exact ce nu-i place.Mai grav e ca mi-a interzis laptele si nu stiu ce ma fac diseara la culcare.care ati mai avut episoade din astea,dati-mi un sfat ca efectiv nu stiu ce sa fac,e prima data cand patesc asa ceva
.
Paxela,bine ai revenit..si eu am fost in Costinesti in we..daca stiam...
Onitza,Mariuca e inca cu "titi",adica cu suzeta dupa ea cand face nani,deocamdata nu ma stresez,o sa renuntam noi la ea.
Eveline,Mariuca vb si inca bine,dar de spus cand face..nu!Asa ca nu cred ca are legatura..stiu copilasi "nevorbitori" care-si manifestau intentia de a face la olita prin gesturi..Nici a mea nu da semne ca e deranjata de udatura de la fund,nici macar de KK care i se prelingea pe picior
..asa ca eu renunt deocamdata la ideea de olita,nu am ce-i face!
Monica,ai primit PM-ul meu?
De Felis ce mai stiti?
Pupici si o zi buna
POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by andreap
Noi ne "laudam" cu o enterocolita cred,dupa manifestari:febra,scaune moi(nu apoase,dar moi si de o culoare ..ciudata).macar am descoperit de la ce fac febra,nu mai satu pe ganduri ca de la muscatura/zgarietura facuta de "ham"...drept urmare ii dau Smecta,orez,banane..exact ce nu-i place.Mai grav e ca mi-a interzis laptele si nu stiu ce ma fac diseara la culcare.care ati mai avut episoade din astea,dati-mi un sfat ca efectiv nu stiu ce sa fac,e prima data cand patesc asa ceva
.
Imi pare rau ce e nora-mea bolnavioara, multa sanatate! Incearca cu lapte HN, alte idee n-am.

Roxana&Co
POZE CU PITICII
camys_2000 spune:
andreap, incearca cu laptele special de la Milupa, Hn, cum a zis si roserb. Face minuni ptr diaree.
Insanatosire grabnica
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
http://community.webshots.com/user/camys_2000
http://photos.yahoo.com/camys_2000
andreap spune:
Multumesc de raspunsuri
..sunt destul de speriata,stiu ca poate fi grav,am prietene care au ajuns in spital cu cei mici din cauza asta.De azi dimineata nu a mai facut Kk deloc,ceea ce este bine.Am trecut-o pe ceai de menta,banana cu branza nu prea a mancat-o,la pranz orezul ala sigur nu-l va manca..asta e.O sa incerc cu laptele ala special,daca o sa-l accepte,daca nu mi-e groaza.Mariuca face un scandal daca nu-i dau laptele in secunda urmatoare dupa ce-l cere monstru
.
POZE
Jupiter,Iulie 2006
camys_2000 spune:
andreap, laptele ala poate fi facut si piure, si eventual poti amesteca in el si mucilagiu de orez, putin.
Eu , acum vreo 2 luni, am ajuns cu catalina pe injectii, ptr ca vomita si o lingurita de apa . Daca vezi ca e slabita si nu prea bea , sa-i cumperi saruri de rehidratare si mai exista Hydrasec ( sau cum s-o scrie...) ( nu mai tin minte, parca se da in loc de Smecta si e mai bun)
ncristina spune:
Andreea, daca Mariuca mai bea inca lapte praf il poti prepara cu apa de orez - eu asa le-am facut fetelor cand au avut probleme.
Daca nu, din pacate ramane smecta, carbonat de calciu, lapte HN, orez, banana si ceai de menta, nu stiu sa fie si altceva, dar daca nu a mai facut kk espre bine. Sanatate multa!
bits spune:
Onita sunt bine multumesc
!.si Ken inca mai foloseste suzeta la culcare,nici nu ma gandesc sa i-o scot eu fortzat.o sa fie o zi cand nu o s-o mai vrea si suntem in asteptare
.pana atunci o folosim sanatosi!
Andreea daca e fan lapte Mariuca ta s-ar putea sa nu accepte laptele HN.Ken il scuipa.prefera orez fiert cu morcov.Hidrasecul face minuni.nu ezita sa-i dai.macar banana de ti-ar papa tare bine ar fi,eu banuiesc ca de la aia s-a reglat Kenzo cu scaunul cand am fost in tara.in rest ceai de menta cat mai mult.sanatate!
octy
14,KENZO(1nov 2004)
andreap spune:
Maria e "fan" lapte,suntem pe Nestle Jr inca..v-am spus,pana-i fac biberonul tipa "apte..apte" de zici ca-i moarta de foame.Deci ii pot da nestle preparat cu mucilagiu sau ii dau HN facut cu apa?Cred ca sunt idioate intrebarile mele,dar nu am mai trecut prin asta si m-am speriat
.Aseara i-am dat si Smecta si Hydrasec..sau Hydrazen????am uitat
..nu am stiut ca e acelasi lucru.O sa-i dau Hydra...ca e mai bun la gust.Banana nu-i place decat in combinatii cu piersica/nectarina/caisa....asa ca abia a luat cateva lingurite dimineata.Am noroc ca bea lichide multe.Sper sa fie OK.
Pupici si multumesc mult de ajutor!
POZE
Jupiter,Iulie 2006
camys_2000 spune:
normal, la diaree, parca se intrerupe laptele. Daca nu e prea grav, poti combina Nestle cu HN
Si daca e fana cea mica, fa-i o zeama de legume ( catalina nu a papat-o...