CIRESE de mai-iunie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
inaioana spune:
Cristina, nu-ti fa griji, ai pastrat albastru sigur. Problema nu e la cele de 240.000 lei ci la celelalte (negru si portocaliu-caramiziu)din care nu am mai avut bani sa iau decat material pentru cate trei. DAr..ne descurcam noi cumva. Oricum, la inceputul saptamanii viitoare am alta transa de negru si portocaliu, ba cred ca mai bag si alte culori pe materiale subtiri de tot, sa vedem ce oferta mai gasesc (sper chiar sa le pot scoate mai ieftin).
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
vivighe spune:
care e adresa de la mailu' comun?
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
amiss_zip spune:
Si eu vi duminica la 18 in IOR! Ne vedem acolo![]()
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
cristina1702 spune:
ok! eu am inteles problema cu negrul si portocaliul...mi s-a parut doar 6 un numar mic...credeam ca au cerut mai multe fete...apropos, sunt incantata ca in felul asta vad culorile si zic daca mai vreau unul si ce culoare...desi ma incanta si ce zici tu de materiale subtiri...ca mor de cald dezbracata...
am doua intrebari:
1. tu cum il culci pe serghei noaptea? ma refer la imbracaminte...ca eu ii puneam body cu maneca lunga dar fara picioare si sosete...acum insa mi se pare foarte cald...iar pediatra m-a socat ultima data (era ce-i drept copila cu nasul infundat) ...mi-a zis sa-i pun body cu maneca lunga, pantalonasi si caciulita subtire noaptea...eu nu pot sa fac asta...am imbracat-o cu un body cu maneca scurta dar mi-a fost tare frica...mi-era teama ca se racoreste peste noapte si raceste copilul...deci? cum se face?
2. mie mi se rasuceste asta mica in pat...o gasesc de-a latul patului..sau ma rog in alte pozitii...dar ideea e ca se misca in pat...iar eu am pat din lemn cu zabrele..oare poate sa-si faca rau...sa-i intre piciorusul si sa se loveasca? asa fac toti?
nu ma zic de cap...si-l intoarce de pe o parte pe alta sau se uita in sus la bondarul de la carusel... dar presupun ca asta e normal...
pupici
abibrinza spune:
Cristina, hai sa-ti zic de Victor.Noi dormim cu usa larg deschisa, el e imbracat in body cu maneca scurta sau tip maieu, fara sosete si se dezveleste imediat dupa ce il invelesti, asa ca am renuntat la invelit.Si nu te gandi ca il invelesc cu patura ci cu un cearceaf subtirel.Si eu am patut cu zabrele( ce urat suna) si patesc la fel.Pe o parte am pus o perna, iar pe cealalta am impletit un cearceaf, caci isi baga pe acolo piciorusele si incepea sa planga cand nu mai reusea sa le scoata.
Nu mai stiu cine zicea de o galma la vaccin.Mie doctorita mi-a spus sa-l frec acolo cand ii fac baie.Din fericire nu am avut nevoie.
Ioana, poti sa il iei si pe al meu chiar daca nu o sa reusesc sa ajung?Eu incerc sa vin, caci ma intorc de la bunicul.Sincer nu stiu daca ajung.Daca te incurc nu-l lua.Cade cam rau intalnirea caci toti pe care ii puteam trimite sa il ia sunt plecati la o nunta, la care ma duc si eu de fapt.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
adib spune:
26oct
beton.
o stiu si o spun in fiecare seara. din cauza asta probabil sint cam slab si fara putere. Cineva "il" protejeaza.
cine doreste inregistrare in grup va invit sa o faceti singurele din contul pentru mailul comun, cautati grupul dupa ID cont si ... join the group. daca nu vreti astept sa trimiteti pe pm adrese de mail si luni va invit sa va inscrieti.
nicolett ai reusit ceva?
Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://b1.lilypie.com/Ecgwp3/.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/my_photos
cristina1702 spune:
abibrinza....am inteles cum e cu imbracatul...multumesc...cat despre invelit inteleg perfect..si eu patesc la fel... nu sta invelita nici sa o pici cu ceara...pana nu o da la o parte nu se lasa...se enerveaza...parca ioana povestea ceva asemanator demult despre katja...
ok, deci trebuie sa am grija la patut...sa nu se loveasca... multam!
inaioana spune:
Cristina, eu il tin pe Serghei numai in pampers si ziua si noaptea, neinvelit. Doar cand iesim afara il imbrac cu maieu si pantaloni scurti sau cel mult tricou cu maneca scurta (daca nu am maieuri curate!
)
Adib, ti-am trimis pe mail adresa mea de pe yahoo , ca pm n-ai!
Arabela, eu iau cu mine toate wrapurile pe care le am facute la IOR.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Cristina, in legatura cu patul..pune-i aparatori din alea speciale. Mai mult eu nu stiu ce sa zic pt ca noi avem din panza si plasa textila.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
ioana si eu am vrut sa o tin doar in pampers...de fapt am si tinut-o...dar cand am intrebat doctorita, a zis sa-i pun un body maieu subtire...sa nu o las in pampers numai...si mi-a fost teama...
am aparatori si nu le-am folosit...probabil a venit momentul...chiar ma gandeam ca le-am luat degeaba...