Aspirante optimiste >35 ani -cap2-

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Carmen, te felicit si eu pt noul statut de viitoare mamica. Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara!! Merci pt ca m-ai trecut pe listuta fermecata (esti doar dovada ca functioneaza!!)
Miki
Nusy
Avalon dar cu progesteronul cum stai?? Ce tratamente naturiste ai facut?
Va doresc o zi buna!

orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Carmen...iti doresc ca toata bucuria sa te tina mult, sa te simti bine si si ai cat mai putine probleme.M-ai facut sa plang cand ne-ai dat vestea.Ma bucur ca macar voi aveti parte de vesti frumoase.
Ai mai fost ieri la dr.la care aveai programare?Nu ai avut cumva CM peste sarcina?Nu ne mai fierbe!

Miki...bine ai revenit!Broscute(cea cu 3 picioare o am si eu)colectionez de mai bine de un an tot in acelasi scop.Nu mai sunt eu asa de increzatoare, dar poate mai este o speranta mititica.

Nasha...ma bucur ca sotul tau e bine.Cred ca te-ai speriat, dar totusi bine ca ai reusit sa-l convingi sa mearga la doctor.Daca ai reusi sa-l convingi sa o lase mai moale cu serviciul ar fii extraordinar.

Ioana...fato!Bine ca ai mai aparut pe aici cä nu te vazusem de mult.Sper sa ai noroc sa gasesti angajati de nadejde!

Carmen...daca poti sa-mi explici cum se deschide un nou capitol, incerc sa deschid eu.Nu prea am idee cum se procedeaza si am cam ramas in urma cu IT.Ce a zis mustata al täu despre vestea cea grozava?

Bine ati venit fetelor noi!Va pe toate, färä discriminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

Fetelor,sunt pe fuga ca trebuie sa ajung la scoala.am intrat sa sa mai tin la curent.acum imi pica ochii in gura de somn!!!! ieri am ajuns de 2 ori la medic.prima data .......la programarea care o aveam(nu se mai pus problema de laparo,atata timp cat sarcina evolueaza bine.daca incep dureri mari,imsuportabile,atunci nu am alta varianta),apoi.....azi noapte pe la 2 am fost la toaleta si am vazut ceva urme de sange ,mai mult niste dire,mici putin vizibile,dar m-am speriat foarte tare.asa ca l-am trezit pe mustata si cu noi la urgenta!!!!.mi-a luat o priza de sange ptr.HCG,mi-a facut un consult.nu a descoperit nici o urma de sange,mi-a zis ca dupa ce a simtit el....totul i se pare ok.iar vineri merg din nou ptr HCG.in functie de rezultatul de vineri imi poate spune daca e ok sau nu.
asa ca mai astept ptr. listuta.
GABITULE...................mustata mi-a zis ca-i place tare mult de mine,ca de cand am venit in Montreal,nu fac sa vizitez decat spitale si doctori...........a fost si este in continuare tare bucuros....am noroc cu el ,mai ales ca el gandeste mult mai pozitiv decat mine......

va pupic pe toate..................am sa revin cu vesti...........sper....cat mai bune......

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

URA CARMENE!
CE FERICIRE!!!!!
BRAVA.
ma bucur mult pt tine, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Hello!
sunt f bucuroasa ca ieri l-am vazut p era tare zglobiu!convietuieste cu cei 2 noduli fibromatosi, care erau sub 1 cm inainte iar acu unul a crescut la 3 cm!asta e,mai am si hematomul,la fel.totusi ma simt bine,mult mai bine,mi-a crescut tonusul,am fost si la serviciu azi si e bine,n-am mai avut nici o pata maro.continui trat d sustinere si cu Dumnezeu inainte!
Carmen stai in pat cat de mult,linistita,ia si No-spa 2/zi chiar daca nu t doare burtica,daca t doare ai voie 4/zi si max 4 supozitoare Scopantil. si
Vion-ai facut testul?hai da-ne vesti bune!

Maria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mari_lu sa-ti traiasca zglobiul de bebel!! Sa creasca mare si sanatos,iar tie o sarcina cat mai usoara!!
Carmen94 ai grija de tine!! Nu te speria, va fi totul bine, o sa vezi!!
Gabi66 si mie mi-a fost dor de tine!! Ce mai zici?? Prin ce zi mai esti??? Multumesc de urari, am nevoie!!
Hai sa va dau si vesti, daca tot intru rar, macar sa spun ceva: am fost azi la monitorizare, in z12 si m-am bucurat tare mult cand mi-a spus nenea dr. ca am ovulatie pe ambele ovare, fara nici o stimulare. Pe ovarul drept un folicul de 26mm, pe ov. st. unul de 18 mm si endometrul 7.4. Sunt fericita pentru ca de la laparo incoace, am avut ovulatie doar pe dr. unde sunt probleme, acum chiar daca e foliculul micutz, macar e ceva pe stangul. Asa ca ma grabesc sa-l obosesc pe sot, vreo trei zile la rand, cel putin. Va pup si va urez o noapte linistita!!!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

Carmen...nu te stresa si nu te speria!Cateodata vedem lucrurile mai negre decat sunt.Asteptam vesti de la tine.

Vio...ti-ai facut testul?

Maria...sa va de bunul Dumnezeu sanatate si o sarcina cat mai usoara!

Ioana...nu mai prea zic nimic, sunt in z1 de intarziere, dar am avut dureri, iar sanii ma dor.Intotdeauna incerc sa nu-mi fac sperante false ca-n februarie.

Iulicä...tot mai rar pe aici(eu vorbesc!).Ce s-a intamplat cu dispozitia ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Mi-am luat rezultatele la analizele hormonale pentru FIV. Nu sunt bune deloc. Sunt destul de necajita. Din pacate doar astea sunt noutatile despre mine. Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Crinuta,ce inseamna ca nu sunt bune?Spune mai multe ca si asa nu te-am mai vazut de mult.
Si eu sunt obosita si deprimata si ma gandesc ca visele mele s-au naruit...

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Shehe uite astea sunt rezultatele:
PRL 464,46 (vn 25,4-402,8), LH 11,05 (vn 1,8-11,3), FSH 11,18 (vn 3,2 - 10), estradiol 77,11 (vn 30-120). M-am necajit tare pentru ca inainte de FIV erau bune, la mijlocul intervalului. Si uite ce am patit acum. Nu stiu ce sanse mai am.
Dar tu de ce esti trista? Nici eu nu te-am mai vazut de mult pe aici.

poze

Mergi la inceput