Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by krelia

Buna, fetelor!

ciciep - felicitari pt noua masinutza!
clau - frumos album
Gio, eu voi purta un lantzuc de aur ...dar desigur..io-s cu superstitiile
bebi - eu ma abtin, pt ca marturiile mele le iau gata facute - poate sa te lamureasca fetele care si le-au lucrat singure

alinacn, comparativ, nunta de la Cta a fost mai sus calitativ, decat cea de la Bucuresti...numai imaginea soacrei mari care se descalta...imi pare rau, dar asta e tzaranie curata..ma iertati fetelor, da' cum sa faci asa ceva?? hai...cand esti un simplu invitat, mai merge...dar o soacra?? (in conditiile in care stiai ca te vede o tara intreaga..dezinhibata, dezinhibata...dar, totusi..) no way....oricum...si horele alea din bucatarie...mireasa, care se vedea clar ca-i crispata si tracasata si in criza de timp, "poftita" sa joace tzantzaroiu' cu aia p'acolo...
chiar sunt curioasa sa vad punctajul, saptamana viitoare...

ah, si sa nu uit - draga mea madi_kitty, exista subiect cu Nunta in Piatra Neamt - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52926 - poate acolo fetele discuta in detaliu

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

asa e krelia, fata era tare crispata si au mai luat-o si aia la dantuit, pai mai bine o lasau in pace sa stea linistita.o colega mi-a spus ca cica nunta din c-ta ar fi avut vreo 70..80%.faza cu descaltatu mi-a scapat, asa ceva nu se face.si inca ceva miresica din c-ta nu era ea cine stie ce frumusete dar odata fardata, jos palaria.si chiar nefardata era o fata placuta(nu ma refer la spect fizic, ci vorbareata, vioaie), pe cand cea din buc parca era moale si plouata.nu mia mai placut faptul ca vezi doamne nasu se lauda ca la 'x' case e vila lu gigi(am inteles mai tarziu)pai la faza asta o bulina neagra cat un bloc de 50 de etaje.cum e faza aia 'daca nu esti si fudul nu esti prost destul'(sau cam asa ceva).ma iertati fetelor, dar nu ii sufar pe astia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

apai atunci kreliuz sa ne luam de mana, ca si mie aseara mi se pusese pata pe vaya con dyos si ma luase o stare de mai aveam un pic si imi taiam venele!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, daca aveti Meli Melo in Timisoara (si ar trebui) acolo cam au bijuterii dragutze suflate cu aur. Eu de la ei am avut medalionul pe care l-am purtat la nunta, o inimioara din zirconiu in montaj suflat cu aur (cadou de martisor de la iubi) si am vazut la ei multe bijuterii finutze.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alinutza este Meli Melo, am dat o tura rapida, dar n-am gasit nimic dragut sa ma atraga. ma mai uit. ce sa fac daca sunt tare nehotarata?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

aoleu, Gio, uitai ca tu esti cu argintu' ..hm..hai mai cauta macar ceva suflat...daca nu..numai in nuanta aia ... (vb dyei)

ginutza, ne luam soro, cum sa nu ...tu cu vaya con dyos (cumva puerto rico?)..io cu "nici o stea" ... m-a rupt... da' e super tare...di "mai frumoasa"...si...gata...ca mi se ridica paru' (pardon, ca nu-l mai am )

alina, da, asta am sesizat si eu la tipa cin Cta..nu stralucea, insa avea un ceva..distins ...acu'...nah...fiecare cu firea lui...insa, comportamentul ti-l mai si controlezi, parerea mea

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

quote:
Originally posted by Giova

Fete cine imi trimite si mie cantecul I-ati mireasa ziua buna?

Vreau sa fac un CD cu muzica pt. Alba.

pregatiri de nunta

Ti-l trimit eu daca vrei...am mai mult variante chiar...da-mi o adresa de mess

http://community.webshots.com/user/adirys21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Gio, lasa ca tot gasesti tu ceva frumos. Cat despre perle, eu nu-s foarte superstitioasa din fire, dar au fost unele superstitii la care am tinut: sa nu-mi vada mirele rochia inainte si n-am vrut perle sub nici un chip. Modelul original al rochitzei mele avea perle si i-am pus sa le scoata si sa puna strasuri in loc. In schimb am vazut la miresici in ziua aia... cu duiumul, si ce daca? Acu... fiecare cu piticii ei.

Kreliutz, m-ati zapacit de tot, de ce nunti vorbiti voi cu soacre care se descalta si alte cele? Pura curiozitate feminina

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

am facut capitolul 65 - in caz ca trecem de 20, incepem capitol nou, zi noua

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

alinacn, cri. , multzumesc mult de sugestii...asta e maine sarcina de baza!!!
aaaa, in primiti si pe mine in clubul mireselor care sufera de cosmaruri legate de nuntain ritmul asta, la nunta voi fi

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Adirys21 ti-am trimis PM.

pregatiri de nunta

Mergi la inceput