Miresele anului 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello fetele!

S-a terminat si luna de miere si am revenit cu picioarele pe pamant, din pacate... Am un munte de treburi de rezolvat la scarbici, dar tot am intrat sa va salut. V-am citit foarte pe scurt ca ati fost tare harnice, mersi de urari si de aprecieri referitoare la poze. Am pus cateva poze si din honeymoon, unde a fost absolut superb, as mai fi stat inca vreo 2-3 saptamani, dar asta e.
Kreliutz, asa e din pacate cu ziua nuntii, trece asa de repede ca nici nu-ti dai seama cand deja s-a terminat, probabil asa e cu toata lucrurile frumoase, trec mult prea repede. Eu inca imi privesc verigheta de pe deget si tot nu-mi vine sa cred ca a fost aievea si nu un vis frumos.
toate miresicile si urez si eu cu intarziere CASA DE PIATRA celor care au devenit doamne in lipsa mea.

Sa nu uit! Foarte important pentru viitoarele miresici care vor purta crinolina fara ciorapi! S-a tot zis pe aici ca jeneaza foarte tare crinolina la poponetz, prin urmare subsemnata si-a facut o jupa din matase care sa protejeze partea respectiva si intr-adevar nu am avut probleme cu asta. Problema a fost cu genunchii, pentru ca eu avand sandale nu am purtat ciorapi si nu mi-a trecut prin cap ca si genunchii vor fi expusi. Prin urmare a fost groaznic, deja dupa 2 ore de purtat rochia aveam genunchii rosii si iritati, a durat vreo 3-4 zile sa-si revina dupa nunta.

Acum fug ca n-am rezolvat nici jumate din cat trebuia si imediat o sa incepem si sedinta, incerc sa revin cand am timp cu povestea nuntii.

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Giova, foarte frumoase paharele inscriptionate...oare unde am mai vazut asa ceva ...
Acu serios, tare ma bucur ca a placut ideea mea si ca a fost preluata :)
Eu am zis ca le pazesc ca pe ochii din cap ca sa ramana intregi si sa bem din ele in fiecare an pe 17 iunie.
Trebuie pazite pt. ca familia mea e un fel de inamic public al paharelor (si nu numai)...cum le prindem cum se lasa cu cioburi :)))

Cateva poze de la nunta,
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

hallo miresici.
in primul rand vreau si eu sa intru in randul fetelor si sa urez miresicilor devenite doamne casa de piatra , multa sanatate, noroc, iubire multa si intelegere.
scuzati-mi intarzierea , dar am revenit dupa o sapt de concediu(care numai concediu nu a fost).
raluca am vazut si eu pozele tale.mi-au placut tare mult bijuteriile(colierul, cerceii si inelul).exact modelul acesta il caut si eu, ai vazut undeva asa ceva?ca eu am tot cautat si nu am gasit.va rog fetelor care ati vazut pe undeva asa ceva spuneti-mi si mie va rog frumos.
faza cu paharele e super ingenioasa imi place, cred ca o sa fac si eu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Revin ca-ntre timp am mai vazut poze:
iulianama, adirys21, alynutza, Casa de piatra! Frumoase poze, frumoase mirese!
Si, fetelor, sa va dau ceva de baut si niscai prajiturele virtuale, ca ieri fuse ziua mea! Asa ca sa incepem saptamana in forta!

Creta
Poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Si, fetelor, sa va dau ceva de baut si niscai prajiturele virtuale, ca ieri fuse ziua mea! Asa ca sa incepem saptamana in forta!

Creta
Poze nunta

la multi ani miresico, sa traiesti in iubire si intelegere cu cel drag.si daca tu tot ne servesti cu prajiturele virtuale(care sunt o delicatesa, deja imi lasa gura apa), atunci eu iti trimit in dar toate florile ce-ti plac tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Creta
Poze nunta

LA MULTI ANI DYA!!!! Tot ce doresti sa devina realitate si sa ai parte de o viata cat mai frumoasa si mai plina de realizari si impliniri....

eu
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Dya, la multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti!

Nunta noastra de vis

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dya multa fericire si sanatate!!!
Cistina superbe poze. ati fost niste frumosi.
Oana bine ai revenit pe plaiuri romanesti.
Fetele-doamnele care s-au intors recent din luna de miere: BINE ATI REVENIT!!!
Rallu sper sa nu te superi. Uite un . la Firma asta, exact asa le faceau. stiu ca am vazut la tine, dar m-a trimis o prietena eu am ales modelul si au scris ei pe pahare, ca, cica, asa se face.
Andreea felicitari!!! Sper ca ai avut o nastere usoara!!! Bianca bine ai venit pe lume!!!!

Mi-am luat sandale(sunt in album la semnatura). Rochita tot nu a venit. aia nu raspund la telefon.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

coana, la multi ani si toate frumusetile si toate bunatatile lumii - ale tale sa fie!!!

..dai si tu o bere?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

salut fetele!
nah, ca pana la urma tot nu m-am lasat si am intrat si eu sa va pun cateva (putine) poze de la nunta! sper sa va placa!
dya, ! sa fii sanatoasa si fericita toata viata!

Emily

Poze nunta
Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

LA MULTI ANI Dya!!!
Sa fii fericita si iubita si sa ti se indeplineasca toate visele.
Pupici dulcici.

http://community.webshots.com/user/adirys21

Mergi la inceput