Miresele anului 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
ginutza2002 spune:
astia de la nunta la care am fost noi la nunta nu au dat nimic!
parca sa zic ca am prins ceva din zbor de un milion, dar nu bag mana in foc!
desi au bani sunt niste zgargi!!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
balkina spune:
Ce mai fac fetele?
Iaca eu bine si mai intru sa va salut cand am timp. Inca imi caut rochie de nasa....
Dyadya ai avut o nunta superba! Cea mai frumoasa mireasa! Felicitari pentru organizare!
Va pup,
Pana la nunta noastra mai sunt....
Nunta noastra
Giova spune:
Neatza!!!
Mie mi-a placut tortul Columbistilor .
In schimb am vazut ditamai calul- a se intelege Monica- ca nu stie sa danseze.
Krelia cum sa stau mama? dorm bine noaptea, dar incep emotiile. cand am socotit ieri cate sapt. mai sunt, ne-a apucat disperarea. Sper sa terminam in timp cu toate pregatirile, dar ce e mai important...sa-mi vina rochita.
sa fac lista cu ce ne mai trebuie de cumparat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
cri. spune:
quote:
Originally posted by Giova
In schimb am vazut ditamai calul- a se intelege Monica- ca nu stie sa danseze.
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
Si cum a spus Botezatu : nu orice martoaga e armasar Super tare!
Tortul mi-a placut si mie.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
balkina spune:
Revin in forta cu poze de la nunta....
Sper sa va placa, ca mie imi plac:P
I pup U
PozeNunta
Pana la nunta noastra mai sunt....
Nunta noastra
Giova spune:
Cri .
Balkina superbe pozele. ati fost foarte frumosi si se vedea fericirea pe chipurile voastre .
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
dyadya spune:
Balkina, superbe pozele, ai fost o mireasa foarte frumoasa si cu-un mire pe masura. Iar rochia ta, acum ca putem s-o admiram cum se cuvine, este minunata!!! Sa fiti fericiti si sa va iubiti mereu ca-n ziua nuntii!
Creta
Poze nunta
Naty spune:
Buna!
Dragi miresici, cum va spuneam mi-am luat rochita, care e asa cum am visat ca o sa fie (ma rog, sucita cum sunt acu parca as zice ca mi-a ramas gandul la alta, pe care nu am luat-o din cauza unor maneci mancacioase si, in plus, parca ma gandesc ca daca nu m-as fi grabit as fi luat una mai frumoasa ...).
Cert e ca am probat o gramada de rochii, de diferite culori si modele. Mi-au placut mai multe dar cand am imbracat rochita mea mi-au dat lacrimile si mi-am zis "gata asta e, trebuie s-o iau".
Vroiam sa va povestesc ce am vazut la "Gabriela", ca poate aveti de luat rochii de acolo si sa fiti atente. Deci - mie mi-a placut tare o rochie de acolo chiar eram hotarata sa vin sa dau avansul. Cand sa plec apare o miresica venita sa-si ridice rochita (pentru cine nu stie, acolo nu-ti dau rochia din magazin, iti fac ei alta). Era modelul pe care mi-l alesesem si eu asa ca cucucoana din magazin m-a poftit sa o vad pe miresica imbracata cu rochita gata. Fetele, jur ca nu era la fel ca cea expusa. Am remarcat si eu si mama si chiar si miresica cu pricina. Era alt material, alta culoare, nu stiu, ceva era complet schimbat.
Asa ca mare atentie sa nu comandati ceva si sa va alegeti cu altceva.
Personal am renuntat la rochia cu pricina din acest motiv.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Tizabela spune:
Forte frumoase pozele mi-au placut mult Blakina,iar tu ai fost o adevarata printesica!!!
Eu sunt cu nunta pe 12 august si fiind catolica nu exista postul asta deci putem face nunta exact in ziua in care facem 6 ani de cand ne-am cunoscut si pentru noi asta a fost o mare bucurie.
Fetelor am niste emotii incredibile de nu mai reusesc sa dorm noaptea,dar las ca vine si ziua cea mare si dupa bagam noi relax la maxim in luna de miere
fotoIZA
ginutza2002 spune:
balkina niste poze... jos palaria!
superbe,superbi, superb!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!