Vine barza? 21

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

CHIQUITITA, nu-i mai spune cand esti fertila si apoi o sa vrea mereu. Nu mai are de ce sa fie stresat daca nu-i mai zici nimic de ovulatie probabil.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

PUSHY, tin pumnii si eu pentru cele II liniute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Clauclau: pai asa m-am gandit si eu, dar, parca el vrea total aiurea,; am zis si eu ca inainte de posibila ovulatie, sa facem o pauza de cateva zile sa fie "dansii" mai puternici; nu stiu cum afcem ca vesnic e un stres perioada asta fertila, tocmai atunci apar probleme in a

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pushy: fpatul ca TB a crescut in ziua 24 ar putea fi un semn ca luna asta ai ovulat in ziua 23 (mult mai tarziu decat de obicei, din cate inteleg) si atunci ar trebui sa astepti pana in ziua 37 pentru ca rezultatul unui test sa fie concludent. Daca insa ma insel, mai incearca un test zilele viitoare... Tinem pumnii cu sperante mari.

Fetelor, eu nu va dau nici o veste. Am decis sa fac maine testul, caci azi e marti si sunt trei ceasuri rele TB azi dimineata - 37,1. Azi sunt ziua 30, la un ciclu normal de 28 de zile. Insa din iarna, de cand am facut laparo si dupa aia IAD-urile CM e total dereglat, l-am avut si de 23 de zile, dar si de 34. Asa ca inca nu zic nimic. Astept cuminte in banca mea.

oanabbb: ce mai faci? Facui testul?

Liana: tu pe unde esti? Hai si spune-ne si noua, oricare ar fi rezultatul. Vrem sa iti fim alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Tabitha,Oanabbb,Pushy tin pumnii stransi, stransi pentru II!
Chiquitita cand citesc ce scrii ma regasesc pe mine, nu stiu cum se face dar in perioada presupusa fertila nu reusim sa, se nimeresc tot felul de chestii care ne impiedica, de exemplu luna asta a trebuit sa il chem din delegatie pt.cateva ore sa prestam si noi macar o data dupa pregnyl.Asa ca dupa ce ca dr. mi-a spus :"da se pare ca ati ovulat dar stiti ca sansele sunt de 12%,nu?"-cu o singura prestare cred ca or fi si mai mici.
Eu ziua 7dpo(ziua 16CM)si ieri am avut o pata rozalie pe chilot, nu stiu ce ar putea fi ,probabil de la utrogestan.
Deci luna sper de la voi ceva vesti bune,ca la mine sansele sunt infime-dar o comit eu odata si odata.

merdan

Mergi la inceput

merdan: in ziua a 6 sau a 7 dupa fecundare are loc implantarea in endometru, lucru care uneori este insotit de o mica sangerare. Asa ca nu-ti pierde sperantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tabi eu stiam ca implantarea in endometru poate fi insotita si de mici intepaturi in burtica...ceea ce eu am simtit...

Fetelor, se zice ca fiecare femeie 'simte" ca este insarcinata....voi de cate ori ati "simtit"?? Eu am o stare extrem de confuza acum: ceva imi spune ca sunt , pe de alta parte am toate simptomele de PMS si subconstientul imi spune ca ar fi prea frumos si prea usor sa mi se intample mie asa, acum. Dar totusi convingerea aia exista....voi cum treceti peste situatiile astea chinuitoare? Nu ma mai pot gandi decat la asta.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Draga iepumic: ce inseamna PMS? In ceea ce priveste starea de dinainte, pot sa-ti spun ca atunci cand am ramas insarcinata prima oara, acum 11 ani, am stiut ca sunt insarcinata din clipa in care am ramas, nu a existat nici un simptom, absolut nimic, dar eram sigura ca am ramas insarcinata. Iar acest lucru mi s-a confirmat la o saptamana de la intarziere, la simpla examinare a dr. Luna asta nu am nici un fel de acest al "saselea" simt, absolut nimic nu-mi spune ca as fi insarcinata. Nu am nici simptome, si nici "pisicul" (a se citi psihicul) nu-mi da vreun semn. Dimpotriva, am visat ca dr. mi-a zis ca nu sunt insarcinata. Asa ca nu stiu ce sa zic. Asta a fost experienta mea. Iti tin pumnii sa ai un feeling corect in ceea ce te priveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Ma lumineaza cineva si pe mine?
E prima luna cand imi iau TB,dar eu pana acum nu am trecut de 36,7.Ce sa insemne asta?Trebuie neaparat sa treaca de 37 ca sa am ovulatie sau sa fie ?
La inceputul cm 36,6 si mai putin...
La ovulatie,36,7 si a ramas in continoare 36,7 (sunt in z.25 din 26)
Am inteles ca temp scade din nou cant apar ruschii,sau se mentine ridicata daca e cu ochi...
Eu sperante am,dar si indoieli...

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Tabi multumesc de raspuns. Ca sa te lamuresc: PMS= PRE-MENSTRUAL SINDROME (Sindrom Premenstrual).

Eu am visat ca nasteam, Tabi.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput