Si bucatele mici de carnaciori? yammyyy...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Aura, eu am facut acum 2 zile (adica miercuri); carnea am marinat-o marti dupa-masa, in sos Teriyaky, am pus patrunjel verde taiat marunt, si piper; le-am pus in container de plastic si le-am pus la frigider pana a 2-a zi; le-am pus pe bete cu ciuperci intregi, ardei gras rosu si verde, ceapa alba si rosie (uscata, desigur) si rosii micute. Apoi le-am pus pe gratar si din lipsa de energie (ca sa nu zic de lene) nu am mai facut garnitura, dar de obicei mai fac o garnitura de orez oe langa.
Edit ca am uitat sa-ti spun: eu carnea nu o tai cuburi, ci fasii lungi (cam 3-4 cm) si subtirele, sa se faca repede si le infig pe bete pe lung.
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."