Cine canta la voi in casa: cocoshul sau gaina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Evident ca puiul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Noi cantam pe doua voci!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Si cocosul si gaina. Dar ma enerveaza rau de tot cand cotcodaceste mama cocosului si asta pentru ca cocosul meu are inca gaoacele dupa el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Cantam amandoi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Ciao!!!
frumos subiect intradevar si ...relaxant!!!
pai ...la mine in casa nu canta nici cocosul nici gaina ...ca nu am , dar canta in curtea vecinului cocosul!!!EL ARE!!!

Acum lasand gluma un pic la o parte la mine in familie credeam ca cantam amandoi , dar acum imi dau seama ca el se gandeste ca a venit vremea sa cante el!!!
ma mai gandesc!!!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Canta Mary J Blige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

cinta gaina de mine toata ziua in vreme ce el, cocosul are treaba de oameni mari-nu ma bag, nu cunosc, el nu ma aude... oh, ce bine...dupa care vine vremea lui in care ...
cinta cocosul de el toata noaptea, cind eu dorm si nu-l aud, oh, ce bine si el e prea obosit sa cinte ca prostul fara sa-l asculte nimeni, asa ca intr-un final, la naiba, sa nu mai cinte nimeni!
Prea obositor.
Mai bine ne uitam la HBO.
Noi si cu penele noastre albastre sintem foarte recunoscatori pentru linistea de DUPA!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Noi suntem o familie de cantareti si cantam toti in cor.Serios

botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

la mine canta cocosul,iar gaina cum e gaina nu pricepe o boaba.ba nu-l intelege,ba nu-l aude bine......si uite asa toate orataniile sunt fericite!cocosul, fiind ca gaina il asculta(aiureaaaaaaaaa!)iar gaina cu defectele ei............

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

La noi fiecare acuza ca celalalt canta.

Daca ma intrebati pe mine, cocosul canta.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput