Cine canta la voi in casa: cocoshul sau gaina?
Raspunsuri - Pagina 2
sheherezada spune:
Noi cantam pe doua voci!
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
ipearina spune:
Si cocosul si gaina. Dar ma enerveaza rau de tot cand cotcodaceste mama cocosului si asta pentru ca cocosul meu are inca gaoacele dupa el.
Alexmona spune:
Ciao!!!
frumos subiect intradevar si ...relaxant!!!
pai ...la mine in casa nu canta nici cocosul nici gaina ...ca nu am , dar canta in curtea vecinului cocosul!!!EL ARE!!!
Acum lasand gluma un pic la o parte la mine in familie credeam ca cantam amandoi , dar acum imi dau seama ca el se gandeste ca a venit vremea sa cante el!!!
ma mai gandesc!!!
Pupici
daniela_b spune:
cinta gaina de mine toata ziua in vreme ce el, cocosul are treaba de oameni mari-nu ma bag, nu cunosc, el nu ma aude... oh, ce bine...dupa care vine vremea lui in care ...
cinta cocosul de el toata noaptea, cind eu dorm si nu-l aud, oh, ce bine si el e prea obosit sa cinte ca prostul fara sa-l asculte nimeni, asa ca intr-un final, la naiba, sa nu mai cinte nimeni!
Prea obositor.
Mai bine ne uitam la HBO.
Noi si cu penele noastre albastre sintem foarte recunoscatori pentru linistea de DUPA!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
zfcristina spune:
Noi suntem o familie de cantareti si cantam toti in cor.Serios
botez
copiii mei iubiti
poze noi
Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)
carmen94 spune:
la mine canta cocosul,iar gaina cum e gaina nu pricepe o boaba.ba nu-l intelege,ba nu-l aude bine......si uite asa toate orataniile sunt fericite!cocosul, fiind ca gaina il asculta(aiureaaaaaaaaa!)iar gaina cu defectele ei............
carmen
Clover spune:
La noi fiecare acuza ca celalalt canta.
Daca ma intrebati pe mine, cocosul canta.
You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.