Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Laura, nu stiu cum sa interpretez faptul ca a acceptat asa de repede. Poate ca a facut-o sa imi iasa mie din cap ca el este de vina si sa ma dau eu cu capul de pereti. Oricum faptul este consumat acum.
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca nu mi s-a parut destul de mare cantitatea de gigei. Fata de la analize mi-a spus ca importanta este calitatea si nu cantitatea, dar mai stii?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Cunoasteti un dr Sadi la Giulesti care are si clinica particulara? Am o cunostinta cu care m-am intalnit intamplator pe strada acum cateva minute care este verisoara prin alianta cu el si mi-a dat nr. de telefon. Mi-a spus ca are un nume de familie tare incalcit si ca niciodata nu il retine.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catty: ma bucur ca ai reusit sa-ti convingi sotul sa faca spermograma. Clomifenul este un stimulator mai putin puternic, urmeaza aoi menogonul si in final puregonul. Eu, de ex, nu reactionez bine la stimulari, nici macar la cea cu Gonal F, care e super puternica (1025 UI de Gonal F costa peste 500 euro). despre dr. Sadi, imi pare rau, nu il cunosc. Pe mine o IAD dubla ma ajungea la circa 7 milioane, nu mi s-a parut extraordinar de scump.

TB azi dimineata - 36,9 (a scazut fata de zilele trecute), ieri am avut scurgeri maronii, dar cele 2 teste facute azi dimineata sunt super clare si imi spun ca as fi insarcinata. Am pus poze noi, cu cele 2 teste de azi dimineata.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Tabi, bravo! moaaama ce clare sunt ultimele! nu mai exista nici-un dubiu! si scurgerile daca sunt bej deschis, nu trebuie sa te ingrojoreze! sunt normale la inceputul sarcinii scurgerile mai abundente! ai grija de tine si menajeaza-te!aa, si mi-a mai zis dr meu de la Szeged ca temp. bazala nu e concludenta, asa ca nu te gandi ca a scazut!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Multzam de raspund Melutzica!Sunt cam chioara , nu am vazut ca nu locuiesti in Rom Si eu care credeam ca o sa imi spui de un dr de aici din Bucuresti !Sicera sa fiu mie imi inspira incredere leacurile astea naturiste dar stiu ca trebuie mai mult timp ca sa isi faca efectul.Multa bafta si voua1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

catty
clostylbegit sau ovamit e acelasi lucru... Ambele contin subst. activa numita clomiphen...se numesc diferit deoarece sunt produse de firme diferite!
E mai usoara o stimulare cu closty mai ales pt. a nu solicita prea mult ovarele, dar nu mai mult de 3 luni cons. si apoi pauza...si numai cu monitorizare ecografic!!
Mult suuces tie si tuturor fetelor

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele...mii de pupici p lamuririle legate de CLOSTY.

eu am facut in dec o singura luna si a fost f bine.asa ca mai incerc luna asta o data.bineinteles cu monitorizare.

voi ce ziceti...sa fac hsg?sunt tare in dubii,da ma gandesc ca ce am de pierdut?dar daca nu am de castigat?
eu am mai ramas de 2 ori,dar ultima data a fost urat,cu cheguri si bucati de sarcina ramase pe acolo...,,n,, curatari in 5 zile.plus ca bb era mort de o luna.deci.....oare toate astea nu mi.au infundat trompele? ca pana acu nu aveam clar probleme cu ele.dar intre timp am facut si o chlamidia,am tratat.o.......
nu mi.e asa frica de durere cat am auzit ca substanta aia ramasa acolo in unele cazuri face mai mult rau decat bine.

AMELY,TABITHA,DANIALO,MERDAN ,LAURA,CATTY,MELU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

oanabbb: eu nu eram adepta HSG, dar iata ca in prima luna dupa HSG am teste pozitive. Deci... Nu cred ca are cum sa faca prea mult rau, mai ales daca ai parte de un dr. bun, care introduce usor substanta, pentru a nu creea o presiune prea mare pe trompe.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Catty, bafta multa la spermo, sa iasa frumoasa si bengoasa.
Fetili, sa va zic una tare de weakend: la Giulesti cat am stat pe hol a venit un tigan de tigan, plin de goldeanu, nike-uri, ceas de aur,. cercelus in urechi, frumos si negru ca pacatul.
Si era cu doua din neveste pt...pt...tineti-va bine, pt FIV!
Le facea pe amandoua o data, sa vedeti ce mandru mergea tiganu ca un cocos cu nevestele dupa el: una neagra si mai in varsta, plina si aia de aur, cred ca avea cateva kile, si cu fusta numai voaluri parca era de nunta si papucei auriti plini de strasuri, cealalta era alba ca noi, frumusica si tanara rau, fara goldeanu, rochii, cu niste papucei amarati de plaja (cred ca e luata din dragoste, fara zestre).
Aveau foile in mana, asteptau ET, sa vedeti cum vorbeau tiganeste si intre cuvinte se mai auzea cate un ICSI, menogon injectai, te durea capul!
Asa ca barbatii nostri sa zica mersi, ca daca aveau mai multe neveste si la ei problema, voila ce de tratamente! Ca cine stie cate neveste mai avea domnul acasa si trebuie si alea insamantate!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

TABI adica tu ai facut luna asta hsg?acu luna asta cand ai ramas?
ca daca e asa...imi iau piciorusele in spinare si fug de rup pamantul la hsg.
dr.meu e GHERASIE de la cfr2.n.a zis nimeni nimic de el,si parca nu i.as mai schimba asa ca pe ciorapi...dar e un om suuuuuuuuper calm...
am facut io si cauterizare in martie si nu prea m.a durut.asta am inteles ca ar fi mai naspa decat cauterizarea...

Mergi la inceput