Endometru,ovulatie,monitorizati,TB,gravi 133

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor, eu o sa fiu convinsa ca sunt insarcinata abia in momentul in care linia de test va fi cel putin la fel de clara ca si cea de control (daca nu mai puternica). Si mai vreau ca linia de test sa apara inaintea celei de control Va pup dulce.

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

eeeeeei,TABI,acu ca te.ai vazut cu sacii.n caruta,a se traduce ,,cu bb la purtator,, esti putin cam pretentioasa.da te iertam ca esti ,si ai voie sa faci cate nazuri vrei!

cat despre schema ...am inteles...BUBU merge la eco saptamana viitoare....
TABI si burtica merg si ele la eco saptamana viitoare....

da eu?eu ce ma fac?ca termin cred intr.o saptamana rezerva de teste...
deci z 30.neg ...z 34...neg...credeti ca as fi super penibila daca as mai baga maine z 37 un test?
simptome de cm nu am deloc.....
dar nu mai am de unde lua clearblue.nici nu mai stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

aaaa,acu temp e 37,4.atat.

Mergi la inceput

oanabbb: oi fi eu cu sacii in caruta, dar nu stau prea bine asezati, ca mi-e atat de teama de o SEU, de nu stiu ce sa fac... Calmati-ma , fetelor, ca pana saptamana viitoare innebunesc. Ma doare piciorul stang, ma doare umarul, habar nu am ce-i cu mine. Ar fi prea de tot sa fie SEU, dupa atetea chinuri.

Mergi la inceput

ptiu ptiu ptiu ..bate peste gura,...duca.se pe pustie gandu rau...cum ar spune bunica.miu.

TABI io zic,sincer acu,de ce sa ai un we stresat,cand poti merge la eco oriunde,si la tine in oras,cat ar fi de rudimentar...dar tot se vede ceva.uite maine poti face eco linistit.n.ai ce sa pierzi...300.000 cat e un eco...deja astea sunt maculatura la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LauraIoana si Sheri, mutltumesc de incurajari, dar eu deja m-am calmat.
Miha, ba-ga un test de sarcina si scapi de stres.
Bubule, astept sa vii maine tot cu test pozitiv
Tabitha, este normala ingrijorarea ta, dar mie pesimisnul asta nu imi place. Gandeste-te ca este o sarcina normala si ca nu vor fi probleme. Oricum, daca iti faci griji singura ii faci rau samburelului si nu frei asta, asa ca stai cumintica si pana luni mai sunt doar cateva zile.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

oana: mai fa un test! mai penibila decat mine n-ai cum sa fii Ti-am furat locul I...sa indrazneasca sa se puna cineva cu mine la cpitolul "test"

tabi: stresul este cel mai mare daunator al sarcinii, nu merita sa te stresezi...ai mare grija. Nu e SEU...Nu-ti mai face ganduri aiurea. sau mergi la un eco sa te linistesti

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

tabitha, bubu va multumesc. Am facut analize hormonale dar erau ok. Toate valorile erau in limite normale. Am facut tratamentul recomandat de Livia pt stimulare ovariana vreo 6 luni dar dupa ce am oprit nu mi-au mai venit rushii decat dupa 61 zile. Acuma vreau sa incep din luna august tratamentul cu miere. Daca nu se regleaza urmatorul pas este endocrinologul... Mai am o nelamurire (sa nu radeti de mine ). Daca sa zicem as avea ovulatie in ziua 15 se poate sa vina rushii numai dupa o luna jumate?

Mergi la inceput

gata,am facut planul...

merg la farmacie...cumpar 2 teste...normale,ca nu am de unde sa iau clearblue,fac unu dupa amiaza ca sa nu mor de curiozitate,si unu maine dimineata.

Mergi la inceput

oanabbb: tinem pumnii! Sa ne zici ce iesie. Si oricum stii ca suntem cu sufletul alaturi de tine. Facem galerie.

Mergi la inceput