Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai ca nu puteam pleca pana nu l-am vazut pe DANI,cel frumusel si cumintel!
Mirela m-ai omorat - credit pe 40 de ani De fapt stiu ca asa e pe acolo,mie mi-e groaza ca si noi mai avem vreo 12 ani credit din cei 15 ani (pentru apartament).Dar voi sunteti mai tineri ... Si cum o fi casa? Cu cate camere? Si in ce zona? Pare atat de scumpa,dar si aici au ajuns la niste scoruri de te doare mintea.
Iar cu netul .. iar 2 luni de pauza ?

Fug la conta (sa am cu ce plati rata - la mine e doar de 75 euro pe luna pot sa-mi mai trag un credit si pentru masina,nu? )

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Micio, am uitat ca vroiam si eu sa-ti scriu, cred ca e de la ceva introdus recent petele, mie mi-a zis doctorita ca intoleranta la lactoza apare de la nastere, ca sunt extrem de izolate cazurile cand apra mai tarziu. Incearca sa-i dai dau doar laptic si eventual mar copt saiu ras care e hipoalergem o zi doua sa vezi cum e.
Mirela, noi vom sta la Cj cateva zile, maine mergem dar apoi ne intoarcem la Nasaud, e f cald la Cj, nu vreau sa-l necajesc pe bebe. Sper sa revenim cat mai curand si mie imi lipsiti f mult, vreau sa ne mutam la un alt apartament cat mai curand, tot caut sa inchiriez dar deocamdata n-am gasit, ma cam enerveaza faza asta.
Moni, lasa ca gasesti tu net pe undeva. Noi va dorim sa va bucurati de vacanta, ai nevoie, mai ales ca tu mamica eroina lucrezi f mult si esti si toata ziua cu Dienutza. Te admir si te respect f mult pentru asta, imi fac cateodata procese de constiinta ca ma simt obosita cateodata seara dupa o zi petrecuta cu jucausul meu.
Faza cu maimicile eroine e valabila tuturor mamicilor care si lucreaza si cubebelasii, Mirelus tie un pupicelin plus ca esti si bolnavioara, sa te faci bine repede. Te-ai gandit cum decorezi camera lui bebe?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Mirela ma bucur ca v-a acordat creditul pt casa, sa va dea d-zeu sanatate si putere de munca, ca aveti ceva de platit.
Silvi noi cu papica stam cam rau, lapte de mami este de baza. De dormit doarme bine mai mult dimineta, dupa amiaza cate o ora jumatate, noaptea pana la prima trezire in jur de 2-3, doarme la el in patut, dupa aia nu mai e chip, trebuie sa-l iau in pat langa mine, se trezeste la 6 cand suna toate cele prin casa, sa plece sotu' la munca, ca este singurul moment din zi cand il vede, apoi adoarme din nou pe la 8. se ridica pe genunchi, dar nu si in maini. In rest hlizeala toata ziua.
Maraki ostropel??? Bravo Angelos papacios!

Oana & Eduard (19 ian 2006 )

https://www.dropshots.com/oanna

Mergi la inceput

Micio, lasa ca e f bine ca maiai inca de unde sa-i dai sa pape laptic.Fiecare bebe incepe cu papica in ritmul lui, nu-i nici o graba. De ce nu mai doame in patut dupa ce se trezeste? Incearca sa-l pui acolo dupa ce adoarme. E cel mai bine pentru ei sa aiba locusorul lor, plus ca e cel mai sigur asa. Acum fiecare copil e cu mofturile lui, zic si eu asa, teoretic. Eu am incercat sa dorm cu Alain in pat dupa-masa dar mofturiciul meu ma impinge daca ma simte langa el, nu-i place. Ma dragaleste si ma pupaceste cu gurita cand e treaz si ne jucam, de ma topesc nu alta dar cand e vorba de culcare, ii place numai la el in patut, asa s-a obisnuit. Alain merge deja de-a busilea, isi mai scapa manutele dar nu renunta, se impinge cu capul inainte. Isi mozoleste toata jucariele de ma dispera, trebuie sa le spal la sfarsitul zilei ca le uda pe toate , acum cred ca ii cresc si dintisorii de sus ca prea rontaie tot ce prinde. Eu i-am luat periute de dinti de la Primii Pasi, sunt 3, una pentru 6 luni, prima etapa, cand apar primii dintisori cealalta e pentru mai multi dintisori si cea de-a treia e pentru spalat pe dinti, Alai o rontaie cu voiosie pe prima, are niste asperitati din cauciuc cu care isi freaca gingiile si il calmeaza, vi le recomand cucaldura. Alain nu rontaia nici uninel gingival dar pe asta o rontaie si il calmeaza, e f buna.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006

poze

Mergi la inceput

vai ce aiurea ca eu sunt cand e cam gol pe aici, vina mea stiu dar tot imi pare rau........

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mirela ce curaj aveti sa va bagati la un credit asa mare si luuuung Noi de 5 ani platim 750 pe luna credit si abea asteptam sa terminam odata ca e foarte, foarte greu...mai avem si chiria 962 lunar Macar stiti ca va ramane voua casa, nu stati prin straini sa platiti chiria
Sapt. asta am fost intrebata de italian daca vreau sa incep sv. din nou la restaurant, as fi vrut ca avem mare nevoie de bani dar dimineata cand plec si pana vine Giorgos ar insemna sa stea Robert cu bebu si nu stiu cum se descurca, Ar fi intre 6.00-8.30 De obicei Agelos doarme la orele astea dar poti sa stii???
Nu stiu care mamica ne-a spus ca e bun morcovul din frigider sa-l dam la bebei in manuta dar mare dreptate a avut!!!
A mancat bebu piureul cu ostropel, i-am dat o jumatate de copanel cu sos

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni nu mai venim maine . Am vb. cu neamurile si maine nu sunt acasa. asa ca ramane pe sapt. viitoare, sambata.
Mirela am vazut filmuletul. Felicitari pt. credit si implicit pt. apartament. ne mutam deodata. cred ca si tu astepti la fel de mult ca mine, sa avem casa noastra.
Silvi mersi mult, daca am ceva nelamuriri te voi intreba negresit. acum caut vaze dintr-alea inalte din sticla transparenta, pt. aranjamentele pe mese. am gasit lumanari aurii, dar nu sunt servetele , asa ca... voi lua crem sau galbene daca voi gasi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Maraki sper sa nu avem parte de asa calduri pe 19 aug. nici eu, nici voi, ca vai si-amar de noi va fi.
Ce bine ca a papat Angelo ostropel, care numai ostropel nu e, daca lipseste usturoiul.
Cu munca...nu mai zi ca si eu deja simt ca innebunesc acasa. Chiar vorbeam cu Clau ca vreau sa lucrez, dar nu la firma cu el. gata m-am saturat de italienii astia. vrem sa deschidem noi ceva si nu stiu ce.
Acum sa treaca nunta, vacanta, pe urma prin sept.-oct. vreau sa merg cu bebu in Italia la sora-mea si cred ca prin iarna sa fac si eu ceva.

Ce bine ca-mi doarme copilul, ca asa am reusit sa fac curat, mai putin in dormitor.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Giova, poate gasesti si servetele aurii, nu stiu ce sa zic. Daca vrei ma uit si eu in Cj dupa ele. Daca te pot ajuta pls da-mi PM. Cu siguranta veti avea o nunta reusita, cu asa miri frumosi si bebe simpatic nu se poate altfel. Daca nu as avea bebe asa de mic as merge eu sa va aranjez sala, sa va scutesc de o grija. Te rog sa imi spui cu ce te pot ajuta, macar asa de la distanta, pupicei.

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silvi_2005

Giova, poate gasesti si servetele aurii, nu stiu ce sa zic. Daca vrei ma uit si eu in Cj dupa ele. Daca te pot ajuta pls da-mi PM. Cu siguranta veti avea o nunta reusita, cu asa miri frumosi si bebe simpatic nu se poate altfel. Daca nu as avea bebe asa de mic as merge eu sa va aranjez sala, sa va scutesc de o grija. Te rog sa imi spui cu ce te pot ajuta, macar asa de la distanta, pupicei.

poze

mersi mult, esti o draguta.
daca treci prin magazine te poti uita dupa servetele, dar sa nu mergi expres pt. asta.

sa o pun si pe sora-mea sa se uite in Italia ca nu strica.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput