Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Ana Teodora si Oana Maria
!!
Paula si Micio faina treaba fac bebeii vostri. au inceput devreme
.
Micio imi pare rau ca ii ies pete, nu te duci cu el la dr.? sau e inca in ferie pediatrul?
Moni am crezut ca e caruciorul ala din care coboara Dia. Lasa ca ne vedem maine pe strand.
Azi nu cred ca fac nimic in casa, ca ma uit la nunta secolului: Hormonica si Virinel. Ce frumos si emotionant 
! pacat ca nu sunt si parintii ei alaturi de ea
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
micio spune:
Giova, l-am dus la medicul meu de familie, cica e eczema si trece, sa nu-i dau cu nimic. Pediatrul s-a intors dar nu am avut tupeu sa-l duc, ca mi-a zis pana la 6 luni sa-i dau doar lapte si eu am incercat sa-l invat sa pape si altceva, ca la 6 luni sa-i scot deja masa de lapte la pranz! Na ca nu mi-a iesit!Il vizitam luni pe pediatru.
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
Giova spune:
Asa e Micio, caci toti dr. tind ca diversificarea sa se faca cat mai tarziu.Acum luni tre sa-i zici ca i-ai dat si altceva. dar oare sa fie de la cereale?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, eu am reusit sa vin pana la tata la serviciu sa mai stau si eu pe net putin, imi era dor de voi si de bebelasi. Maine mergem si noi la Cluj, trebuie sa facem vaccinul si stam cateva zile pe acolo, sa vedem cum ne descurcam cu canicula ce s-a anuntat. Merg sa citesc ce s-a mai postat, parca vad ca nu e nimeni pe aici din nou ca e sambata si o sa-mi tin monologul...ca si saptamana trecuta
va pupicesc, revin in cateva minute.
Silvi si bebe Alain (19.01.2006)
poze
micio spune:
Silvi, bafta cu vaccinul maine. Ce face bb Alain? Bebeii nostri sunt nascuti in aceeasi zi.
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
silvi_2005 spune:
Acum am terminat si eu de citit tot ce am avut restante, vad ca pe aici e liniste si normal, doar e o zi frumoasa de sambata.
Pupicei bebelasilior bolnaviori, sa se faca bine repede.
Am vazut filmuletele si pozicile mai noi, sunt niste scumpici totibebelasii, iti vine sa-i mananci nu alat.
Giova, iti las PM cu nr. meu de telefon, poate ne intalnim, sper sa fiu si eu prin zona. Nu ai burtica mare, stai linistita, cica in termen de 9 luni trebuie sa ajungi la normal, mai ai putintica rabdare ..
. Si eu ma chinui cu diete si abdomene dar merge al naibii de greu, fac o groaza de abdomene dar tot burtoasa sunt, asta e ...fotomodel n-am fost niciodata, cu asta ma mai consoles zi eu. Marcolino e un scumpoic, f frumoase poze are ca intodeauna, piscinuta aiai a luie bestiala. Abia astept si eu sa-ti vad rochia de mireasa....
Moni, pupicei zvapaiatei Dienutza, bine ca e activa si papacioasa, bucura-te ca e asa.
Mirela, sanatate multa, sa scapicu bine. Dani e un scumpic, am vazut pozele si filmuletele cuel. Nici Alain nu sta in fundic, se intoarce intr-o parte si se ridica aproape in fundic dar e prea zvapaiat ca sa stea cumva, lasa ca se ridica ei cand vor, nu trebuie fortati.
Anasebe, puupici lui Tiberica cel mancacios. L-am vazut in poce cum sta, felicitari lui, e un copil voinic, imediat il vezi umbland prin casa...eu abia astept sa-l vad pe Alain asa.
Tatiana, sper sa-i treaca lui Eduard cat mai curand, saracutul de el,
de la Alain.
Toanca, sanatate multa si lui Matei, stiu cat e de stresant cand e bebele bolnavior.
Ana-m sa ne spui si noua cum a iesit testul, iti tinem pumnii.
Ioana, pupicei lui Razvanel, ati fost joi la Nasaud? Eu am asteptat un semnal de la voi, m-am gandit ca daca nu ai zis nimic inseamna ca n-ai venit.
poze
silvi_2005 spune:
Micio, pupici lui Eduard, e un scumpic.
Alain e un zvapaiat si jumatate, imi vine sa-l mananc de drag ce imi e. Ce frumos ca avem un bebe nascut din aceasi zi cu noi, ma bucur. El face ture, ture prin pat toata ziua, deja isi stie programul, dimineata se trezeste pe la 6,30-7, ne jucam o ora, papa la ora 8, cam 270 de lapte si face din nou nani pana pe la 10. La 10 il sot la plimbarica, de cand se trezeste si vede ca il dezbrac se pune pe ras, stie ca urmeaza sa-l scot afra. Sta cuminte in carucior vreo ora dupa care se invarte si se pune pe scandal si trebuie sa-l iau in brate, ii plac masinile, se uita dupe le, se agta de toate tufisurile, ii trebuie sa puna mana pe tot ce vede si mami il lasa binenteles ca doar asa poate si el sa incvete cu ce se mananca lumea asta. La ora 12 papa din nou, si face nani pana pe la 13,30-14. urmeaza iarasi joaca si distractie, damsam, ne dragalim, s-a obisnuit sa ma traba de par, nu stiu daca mai are cineva bebelas cu pasiunea asta, sper binele frezei voastre sper ca nu...ma termina faza asta, e cu mainile in parul meu de cate ori ma vede. La ora 15 ma staduiesc sa-i dau un pic de piure de legume cu carnita dar nu prea mananca, cand va aud ce papa bebeii ma ingrozesc, am meu scuipa tot ce-i dau, cred ca ni se trage de la perioada in acre ii daeam doar orez si morcov pentru diareee. La ora 16 papa lapte, tot 270 binentele si face nani pana pe la 17,30-18. Ii mau dau ceva piure de fructe, i-am dat si un pic de mar ras cu biscuite, ca doar a facut 6 luni, e mare acum si il scot din nou la plimbarica. Ne intoarcem pe la 20, facem baita, pe la 21 ii dau lapte cu un pic de grisulet, sa-i tine pe noapate si pe la 21-21,30 adoarme. Cam asta e programul lui in fiecare zi, voi ce faceti, ce maimancati? Eduard cum doarme?
Alain se mai trezeste cateodata noaptea sa bea ceiut dar mai rar mai nou, in tesr doarme cumintel toata noaptea, cumintel e un mod de a spune ca se mai foieste si se invarte, cand pe burta, cand pe spate, eu ma mai trezesc de cateva ori sa-l vad cum e daca nu se dezveleste, faze de astea.
poze
Giova spune:
Silvi ma bucur ca ai revenit!!!Bafta la vaccin!!!
Cat despre venirea noastra in Cluj sapt. viitoare... s-a amanat. Are Clau multa treaba la birou si nu putem veni. Si trebuia sa ajung si in Alba sa vb. la florarie ce flori si cum vrem buchetele
.
Ma bag la calcat si cu ochii pe Tv. Mai revin...
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
silvi_2005 spune:
Am uitat sa va multumim pentru urarile de la multi ani, raportam si noi la 6 luni 9 kg, cu inaltimea nu stim cum stam ca nu-l pot masura, o sa vedem cum stam la vaccin.
La multi ani tuturor bebelsilor carora n-am fost pe faza sa le uram, sa creasca mari si sanatosi si sa fie plimbareti si vorbareti cat mai curand!
La multi ani si sarbatoritilor de astazi, Ana Teodora, de mamicuta simpatica Bee si Oana Maria!!!
poze
silvi_2005 spune:
Giova, lasa ca ne intalnim noi pana la urma, ma bucur ca sunteti bine si iti doresc spor la treaba cu aranjamentele de nunta, stiu ca e multa treaba. Aveti ceva firma care se ocupa sau faceti voi tot?
poze