Itinerar magazine rochii mireasa! Help

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Darria,
Din pacate Bucurestiul e primul loc unde ma opresc pt rochii si nu cred ca am timp sa ajung in Piatra.
Nu am decat 2 zile la dispozitie, poate o zi si jumate mai precis.
Doamne ajuta!

Multumesc!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Buna

Agnes Toma gasesti si in Piata Victoriei, mag Alb si Negru

La Tasha in Feeria nu au rochii de mireasa, au tinute elegante, acum depinde ce cauti tu.

La Mariaj Lux - rochiile sint superbe intr-adevar, dar nu stiu daca poti rezolva in 2 zile, daca nu ma insel se face programare telefonica pentru a-ti fi prezentate rochiile apoi se face comanda.

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutza spune:

mi-a placut ceva de la magic bride... aveti idee de preturi? ca sa nu bat drumul de pomana pana in bucuresti .... pliiiiiiiizzzzzzz ma refer si la rochii de mireasa si mai ales la cele de ocazie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

quote:
Originally posted by CryssUK

Darria,
Din pacate Bucurestiul e primul loc unde ma opresc pt rochii si nu cred ca am timp sa ajung in Piatra.
Nu am decat 2 zile la dispozitie, poate o zi si jumate mai precis.
Doamne ajuta!

Multumesc!
Cristina

CrisUK, dupa parerea mea poti sa te duci in zona Unirii pt ca ai mai multe puncte de vizionare si poti sa le termini intr-o zi.ADICA AI MAG Unirii, Cocor -et.3 pe dr in capat(Ioanin-parca ii spune), de acolo mi-am luat eu rochia, au o gramada de modele la toate preturile .Daca ai zis ca ai 20-23 ml e super suficient.DE UNDE MI-AM LUAT EU ROCHIA ITI DADEAU VOALUL SI SACULETUL GRATUIT.Daca nu iti place ceva iesi din Cocor ramai pe dr in sensul de mers spre Universitate, si imediat pe colt Cocor e un mag cu foto si la doi pasi in fata ta e un mag cu rochii mai aproape pt bugetul tau(pt mine pareau scumpe, dar aici aveau putine rochii deci poate pana iti gaseai modelul acolo, sau daca nu la comanda si cine stie cat dureaza, tu ziceai parca de 2 zile), daca nici aici nu-ti place mergi pe LIPSCANI si ai o gramada de magasine.
Eu am luat-o pe mama si intr-o dupamasa, dupa ce am umblat pe Lipscani, in pasaj,am gasit in Cocor(unde ti-am spus).Aveau toate modelele, sunt peretii plini de rochii si chiar te baga la probat iar fetele de acolo sunt fff dragute.Eu am probat vre-o 5-6 rochii pana am gasit-o pe a mea.Deci imposibil sa nu-ti gasesti rochia si marimea.Si inca ceva daca vroiai o modificare la rochie pana a doua zi era gata si nu plateai nimic , decat pretul rochiei din mag.Parerea mea la IOANINI gasesti rochii de la cele mai simple 5 ml pana la cele mai sofisticate (adica mai scumpe)
PAREREA MEA

Mergi la inceput

Maimutza, am sunat eu la Magic Bride ca iti tb programare sa ii vizitezi si sa probezi rochii.Preturi 600-1200 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutza spune:

merci mult, esti o draguta ... succes, sa-ti gasesti repede rochia perfecta

Mergi la inceput

Vinnnnnnnn....
Deja incep sa am emotii.O sa v adau de stire daca am gasit rochia visata
Pupici si multumesc pt sfaturi,
cris

Mergi la inceput