Prietene vs. bebe

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by michelle7
Cum puteti spune ca cineva de 22 de ani poate fi invidioasa pt ca tu avand sot si copil te simti o femeie implinita. Aiurea.

Nu-i musai aiurea.
Sunt femei si femei.

Pe mine, nu la 22, ci pe la 24 ani m-au apucat pandaliile (ca sa nu zic invidia ) ca prietena mea are un copil, o familie.
Si ca NEAPARAT, da NEAPARAT vreau un copil.

Copii vroiam de cand ma stiu, dar atunci am simti ca-l VREAU ATUNCI si ca nu mai vreau sa astept.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

una e sa te apuce si pe tine cheful si sa iti doresti ,si alta e ce spun fetele,ca iti invidiezi prietena cu copil sic u familie si nu mai dai pe la ea pt ca ea are si tu nu.
una e sa te influenteze si pe tine,si sa vrei,si alta e ce se spune ca cele care spun NU VREAU COPII defapt spun : BA AS VREA SI SUNT CHIAR INVIDIOASA PE TINE CARE AI !SI NICI NU MAI DAU PE LA TINE DIN CAUZA ASTA !

sunt de acord cu ce spune Enn,copiii nostri nu sunt buricul pamantului,si avem tendinta sa exageram si sa ne strigam fericirea.si daca ceilalti nu reactioneaza cu aceleasi strigaturi,credeamc a e ceva in neregula.nu,nu e nimici in neregula,doar ca pt cei din afara,ceea ce traiesti tu e doar pt tine,pe ei nu ii atinge,nu simt,nu stiu cum e .

haideti,fetelor,chiar ati uitat cum era cand nu aveati copii ??
eu imi amintesc ca imi placeau foarte mult,dar ma oboseau repede.o mama are o forta incredibila,pe cand o persoana din afara e lata dupa o juma de ora cu un alt copil.ii ia toata energia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Aelita, eu m-am referit strict la mesajul lui michelle (cel in care sustinea ca o tanara la 22 de ani nu poate fi invidioasa ca ... blabla).

Eu am fost invidioasa. Punct.

Ca nu am reactionat asa precum amicele din povestea lui Noe, e altceva. Dar invidioasa am fost.

Si nu am recunoscut decat in fata iubitului meu..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Cata vreme esti sanatoasa si poti aduce (dpdv fizic) pe lume un copil, nu stiu de ce ai fi "invidioasa" pe cineva care chiar face acest lucru. Parerea mea....

As fi fost invidioasa daca eu as fi fost sterila (Doamne fereste!)

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

E vorba de invidie fata de situatie, nu fata de o persoana.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ruxandra,ai fost invidioasa incat sa nu mai dai pe la ea ? ca mai exista si invidia aia sanatoasa,sa zicem..desi aici vorbim de invidia rea.cand rupi relatia cu cea pe care "o invidiezi" ca are mai mult ca tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Da e un fel de invidie "dureroasa" ca sa zic asa.
Si noi in facultate am fost un grup de prietene bune, rand pe rand ne-am casatorit toate, mai putin una care s-a maritat ultima la mult timp. Mi-e nu mi s-a parut ca invidieaza pe cineva si o tot suspectam pe colega care nu mai era bagata in seama de cea necasatorita ca exagereaza. Cele casatorite faceau copii si cea necasorita rupea relatiile cu ele. In sfarsit s-a casatorit cu un tip super si bogat si dragut si iubitor! La nunta lor eram insarcinata in 7 luni. Am contiunuat sa ne vedem toate (!) pana a implinit fetita mea vreo 2 ani. Atunci la petrecerea ei mi-a zis ca nu vor putea face copii, ca el nu poate si nici nu poate recunoaste asta. Inutil sa va spun ca a fost ultima data cand am vazut-o. O mai vedem cateodata plimband o frumusete de catel. Isi doreste atat de mult un copil, incat pur si simplu nu cred ca mai poate sa ne vada. Cred ca stie ca nu am vrea-putea nicodata sa-i facem vreun rau, si nici ea noua. Dar lucrul asta o afecteaza rau de tot.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput