Absente atipice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amai spune:

VLYde cit timp urmeaza tratamentul? A avut reactii adverse la Deparkine?
Neurologul meu este plecat in concediu pina la 1 septembrie si fetita mea a facut o indigestie cu febra si stari de voma . A mai avut stari de voma inca de doua ori in decurs de 3 sapamini de cind urmeaza tratamentul. Nu stiu daca are vreo legatura sau nu , cert este ca trebuie sa ma duc la un medic sa intreb... si nu stiu la cine...
Nu stiu daca pot sa-i dau antitermice: paracetamol, nurofen...
Altfel n-o mai las la Tv sau la PC, la ciocolata nu m-am gandit ...in schimb am remarcat, mai nou, ca are momente cind se bilbiie sau mai exact are tendinta sa repete ultima silaba a unui cuvint dintr-o fraza...
Toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

Poti sa-i dai antitermice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amai spune:

multumesc mult KSorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vly spune:

quote:
Originally posted by amai

VLYde cit timp urmeaza tratamentul? A avut reactii adverse la Deparkine?
Neurologul meu este plecat in concediu pina la 1 septembrie si fetita mea a facut o indigestie cu febra si stari de voma . A mai avut stari de voma inca de doua ori in decurs de 3 sapamini de cind urmeaza tratamentul. Nu stiu daca are vreo legatura sau nu , cert este ca trebuie sa ma duc la un medic sa intreb... si nu stiu la cine...
Nu stiu daca pot sa-i dau antitermice: paracetamol, nurofen...
Altfel n-o mai las la Tv sau la PC, la ciocolata nu m-am gandit ...in schimb am remarcat, mai nou, ca are momente cind se bilbiie sau mai exact are tendinta sa repete ultima silaba a unui cuvint dintr-o fraza...
Toate cele bune

Tratamentul il ia de numai o saptamana, dar am observat o stare permanenta de oboseala. Azi de exemplu a dormit de vre-o trei ori cate o ora, doua. Deocamdata nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

[/quote]
Ti-a spus si de ce nu trebuie sa o lasi la tv /calculator?Pentru ca exista o explicatie pentru asta.Nu conteaza cit sta la tv ci ce se poate intimpla atunci cind se uita.

[/quote]

Care e explicatia?

Mergi la inceput

Cateva legaturi web despre acidul valproic:

http://www.lannacher.ro/convulex.html
http://www.postamedicala.ro/content/view/770/203/
http://prospect.pcfarm.ro/DEPAKINE%20CHRONO%20500%20mg,%20comprimate%20filmate%20divizabile%20retard.htm
http://www.mentalhealth.com/drug/p30-d02.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Valproic_acid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Trebuie sa va zic ca m-ati speriat bine de tot! fetita mea are doi ani si am observat chestii de genul asta de cand era mica, avea cateva luni. O strigam si nu intoarcea capul, nu raspundea, exact de parca nu ar fi auzit. De cateva ori ne-am gandit ca poate nu aude bine...Sunt foarte trista, daca are si ea chestia asta? Dureaza pana in zece secunde si se intampla rar. Nu poate fi vorba de altceva? Eu ma gandeam ca e fascinata de ceea ce face, iar candse intampla ssa nu faca nimic, ziceam ca se plictiseste. Ce sa fac?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Amai,din link-ul dat de vly am inteles ca medicamentul poate da stari de voma si ca trebuie sa te duci neaparat la medic.
Asta daca nu te-ai dus intre timp.Trebuie sa intrebi doc. ce reactii adverse sunt si ce trebuie sa faci daca se intimpla.
Cind o sa-i mareasca doza ,cind trebuie sa mai faca un EEG .
Deobicei o doza se ia 2 saptamini dupa care se mareste pina dispar convulsiile.Si atunci se continua tratamentul pina cind intradevar EEG este curat.Tratamentul se intrerupe treptat prin micsorarea dozajului.
Vly ,iti raspund in data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diana21

Trebuie sa va zic ca m-ati speriat bine de tot! fetita mea are doi ani si am observat chestii de genul asta de cand era mica, avea cateva luni. O strigam si nu intoarcea capul, nu raspundea, exact de parca nu ar fi auzit. De cateva ori ne-am gandit ca poate nu aude bine...Sunt foarte trista, daca are si ea chestia asta? Dureaza pana in zece secunde si se intampla rar. Nu poate fi vorba de altceva? Eu ma gandeam ca e fascinata de ceea ce face, iar candse intampla ssa nu faca nimic, ziceam ca se plictiseste. Ce sa fac?

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Diana ,daca intradevar crezi ca e ceva in neregula cu fata ar trebui sa te duci la doc .Daca e posibil sa o filmezi ,sa notezi cind are spasme ,cit timp si sa te duci cu lista la doctor.Se fac o serie de analize.CT scan ,MRI ,EEG ,singe si cam atit , din ce mai tin eu minte.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mie cand eram copil mi se intampla sa nu aud cand mi se vorbea, mai ales daca citeam. Pur si simplu nu auzeam. Cred totusi ca sunt OK si functionez normal. Poate nici la voi nu e nimic.

Mergi la inceput