camera lui

camera lui | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

Dennis al meu are 5 ani si refuza categorit sa doarma singur.Acum e in ordina ca oricum nu aveam spatiu, dar dupa ce plecam in Canada sotul meu insista ca el trebuie sa aiba camera lui.Cum ati procedat voi.Pana la ce varsta au dormit copii vostri cu parintii.Am cei tre copii in patut si pe |DEnnis cu mine in pat.Nu dorm aproape deloc.Noaptea cand unul dintre micuti plange il iau cu mine in pat si nu pot inchide un ochi la gandul ca Dennis se poate rasuci si-l va strivi.
Va pup!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Al meu are doi ani jumatate si camera lui de la un an. Nici acum nu-l pot face sa doarma toata noaptea in patutzul lui. Vine pe la 3 jumatate la noi si mi-e atit de greu sa-l pun in patul lui.....Mi-e drag de el ca-mi adoarme imediat pe mina. Stiu insa ca nu-i bine si ca mi-ar trebui mai multa fermitate. O prietena (cu trei copii) mi-a spus ca a avut o regula de aur: nici un copil in patul lor. Nici atunci cind erau bolnavi. Atunci dormeau ei parintii pe jos linga patutzul lor. Mi-a spus ca au prins regula destul de bine si ca niciodata n-a avut probleme. Poate asa ar trebui sa incercam.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azibel spune:

La 6 luni l-am mutat in camera lui,cand i se facea foame noaptea(l-am alaptat)ma duceam la el(camera noastra este langa a lui),sugea ,il puneam patut adormit.
Cand a racit ,pe la 9 luni,si era infundat mi-a fost teama si am dormit(vorba vine..)pe o saltea langa patutul lui.Am observat atunci ca nici eu nu dormeam pentru ca ma trezeam la orice miscare a lui si spre dimineata cand somnul lui nu mai era asa profund si el se trezea la miscarile mele.
Acum ,la 2 ani si 4 luni doarme intr-un patut normal si ni s-a intamplat acum 2 saptamani ca in vreo 4 zile sa se trezeasca la ore ciudate 4,6 si sa vina la noi in dormitor,insa vad ca i-a trecut.Oricum incepusem sa fiu terorizata de vizitele lui nocturne pentru ca nu mai reuseam sa dorm cine stie ce,plus ca si eu si taica-sau dormeam cu fundurile(scuzati!)pe afara ,iar el se lafaia in tot mijlocul patului..
Acum mai asteptam un bebe si o sa procedez la fel,adica pana la 6 luni cu mine in camera,in patutul lui(asta pentru ca asa am citit recomdarile OMS pentru reducerea cazurilor de sindrom de moarte subita a sugarilor)si apoi singur,desi mi-ar placea sa doarma cu celalalt dar mi-e cam teama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moto spune:

Eu nu stiu cum se face dar seara la 8-9 il pun in patutul lui iar dimineata il gasesc in patul meu ....eu inca alaptez,cred ca ma trezesc il iau sa-i dau papa,dar necazul este ca nu-mi aduc aminte cand il pun la mine in pat si dupa cate am inteles nu este bine sa dormi ci bb-ii s-au intamplat atatea cazuri in care mamele si-au axfixiat copilasii in somn si numai gandul asta ma infioara ...BB-UL are 2 luni si voi ce credeti ca ar trebuii sa fac? Delia si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Andreia greu vetzi reusi asa ceva , nu spun cä nu se va obisnui
dar o sätzi mai trbuiascä 5 ani poate
De bebe trebuia sä doarmä singurel...
da am o idee mai fäi un bebe si o sä doamä cu bebe în camerä !
pärerea mea !

Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Moto,
Am o prietena care a nascut de curind, si desi acuma, cind e mai mare, bebe doarme singur in patutul lui, cit a fost mic a dormit cu mama. De adormit nu adormea decit la pieptul mamei. La intrebarile si temerile ei cum ca ar putea sa-si asfixieze copilul, pediatrul i-a spus ca nu exista asa ceva, un adult, daca nu e beat mort sau drogat pina peste urechi, are in instinct sa-si protejeze copilul asa ca sa nu-si mai faca probleme si sa doarma linistita.
Zic si eu ce-am mai auzit de la altii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Andreia, intr-adevar o sa-ti fie cam greu, dar se poate. Al meu, care acuma are 7 ani, a dormit in pat cu mine pana la 3 ani, apoi l-am pus in patul si camera lui, dar cat de greu, nu-ti imaginezi. Stateam cu el in patul lui pana adormea, apoi peste noapte venea la mine, si o luam de la capat. Dupa ce s-a obisnuit cu patul lui, tot nu vroia sa adoarma singur, asa ca stateam pe jos lanaga pat pana dormea. Si in ziua de azi trebuie sa stau putin cu el cand se culca, mai mult sa-i citesc si sa povestim, dar se supara foc daca nu petrece cel putin 10-15 minute cu el. Mai astept unul in noiembrie, si nu stiu cum ma voi imparti atunci la vremea culcarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Rebecca a dormit cu noi in pat pana la 3 ani dupa care i-am explicat ca trebuie sa doarma in camera ei, cu jucariile ei, cu papusile ei si noaptea va veni ingerasul si daca o va vedea la ea in pat dimineata ii va lasa sub paturica un OU KINDER (era incantata de idee deoarece era surpriza ei favorita).
Dimineata cand se trezea mergea sa se spele pe dinti si eu prindeam momentul cand puneam oul.
Figura a tinut 3 saptamani dupa care in loc de ou mai aparea si cate o ciocolatica sau o bomboana, deh nu aveam intotdeauna bani pentru oua.Dupa un timp ma intreaba Rebecca ce se intampla de numai vine ingerasul cu oua, ca dorm in camera mea, atunci i-am spus ca poate ingerasul nu mai are asa multi bani si ea repede mi-a dat ideea:
Mami , poti sa-l ajuti tu cu bani pe ingerasu' ca de-aia te duci la servici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andreea are camera ei si doarme in patutul ei numai cu conditia ca mami sa stea linga ea pina adoarme! Uneori se trezeste noaptea si ma striga ca sa merg sa stau cu ea pina adoarme iar...Dar pina adoarme ea, eu adorm de 3 ori .

Sanatate,
Anca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

A mea are 5 luni si doarme in camera ei de cand am venit de la maternitate...nu am avut niciodata probleme, avand monitorul AngelCare in care auzi orice miscare, bataie a inimii...etc. Sper s-o tina tot asa, cred ca e o chestie de obisnuinta...

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Cary povestea ta e numa buna de pus la "Poznasii spun lucruri traznite!"mai bine zis intimplarea cu puiul tau!!!!!cred ca ai ramas masca la asa raspuns!!!!!!!!Cristina:felicitari pt reusita ta ,acum inteleg eu de ce frantuzoaicele pun bebelusii singuri in camera lor de la 5 saptamini!si in cazul ca le dau biberon nici nu se scoala noaptea sa le dea i-i "invata" sa manince la culcare si la trezire!.Eu am zis ca sint mame criminale si mai multe nu cind am auzit ca -si lasa puii sa plinga noaptea pina se obisnuiesc sa nu mai ceara si se culca,o mamica cu fetita de virsta lui Luca mi-a spus tare mindra la 5 saptamini ca puiuta ei doarme si singura in camera ei si"face si noptile"asta vroia sa spuna ca nu se scoala sa ceara laptic!!!!!!! eu mai ca la noi,l-am pus singur in camera lui pe la 2 luni da dormeam cu ambele usi deschise si la primul scincet fugeam la el ,il mai luam si-n patul nostru citeodata ,nu prea des caci sotul n-a fost de acord,desi i se topea si lui inima cind il puneam intre noi!!!!vointa de barbat ce mai!!!!!!!!!!

AuraGalerne

Mergi la inceput