Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna,
Fetelor, fara gluma! am de copt 50 de kg de vinete! si ma gandesc daca ajung. Sotului meu ii place f mult salata de vinete asa ca....
Ieri si azi au fost niste zile oribile. Alexia nu prea a dormit si a plans si a fost si agitata din cauza ca nu ear lasata sa doarma de scumpii care renoveaza in bloc. Parca au radar!CUm adoarme cum bbbrrr. Imi vine sa mor. Azi a trebuit sa rezolv si niste probleme prin oras, sa fac mancare (Elisor scuze dar nu am facut cannelloni din lipsa de timp de facut cumparaturi). Am facut in schimb (ca tot aveam ce trebuie prin casa) paella a la Pepe (sa nu radeti!). A iesit buna.
Imi cer scuze ca nu raspund si la fete dar nu mai am puterea sa stau nici pe scaun. Ma doare burta de mor, de menajat nici sa vreau si nu am timp nici sa "mor" si uite asa si maine e o noua zi.
Loreen, fetele de la Cta , va invidiez ca sunteti aproape de aeroport ca atre as vrea sa vad si eu demonstratia aviatica din WE.
pup

LA MULTI ANI IULIANA

10+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Revin...

La multi ani! Iuliana
Sa ai parte de tot binele din lume, sa ramai mereu frumoasa si tanara, sa-ti fie fetitele destepte si frumoase si sanatoase.

Monu draga eu nu stiu cum poti. Totusi ai lucrat mult, nu te mira ca te doare burica. Ai grija de voi.

tdi vad ca ne conversam de ne rupem. Noi cand disparem can nu mai plecam de pe forum. Adevarul e ca afara e o vreme de kk cu umiditate de 95%, copilul s-a culcat de amiazi, iar eu vorba ta bantui. Bine fac si mancare intre timp...Apropo de PMS-ul tau. Mie mi-a venit ieri cu o saptamana mai repede. Asta e cred a treia oara in viata mea cand mi se intampla. In rest poti sa-ti fixezi ceasul dupa el. Zau ca nu inteleg, ma doare de ma urc pe pereti, plus ca ieri era sa ma fac de draga minune si sa ma patez in timpul plimbarii cu fiu-meu.

Copilul meu s-a apucat sa urce scarile cu fata, in picioare si tinandu-se de balustrada. faza nasoala e ca incearca sa faca aceeasi schema la coborare. tre sa fiu tot cu ochii in patru. Ca pana acum urca si cobora in patru labutze, incet si sigur. Plus ca de la o vreme nu-i mai tace gura. Vorbeste in continuu.

Ai vostri sunt gelosi? De cate ori ne pupam sau imbratisam cu sotul vine Tony intre noi si-l loveste si-l impinge pe Stefan. Bine nu plange, mai mult in joaca, dar clar se baga intre noi si incearca sa-l indeparteze.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, recunosc sincer ca nu te-am recunoscut in poze in prima faza! Am apucat sa ma uit pe poze inainte sa le descarci pe toate, am vazut una cu tine si fata si ziceam "asta trebuie sa fie nasa". Dupa ce au inceput fetele sa se mire m-am uitat din nou la poze si te-am recunoscut Arati super bine, pe bune! Nu stiu ce ai schimbat, tunsoarea, culoarea, ai slabit, dar te aranjeaza.

Mi-a tocat Andrei nervii azi marunt-marunt. Dupa ce ca ma calareste juma de noapte, imi trage capete in gura (am si o vanataie sub ochi de la el), ma trezesc citeodata de parca n-am dormit deloc. Azi am calcat o tura, am pus masina, am intins rufele, am facut mancare in doua ture, am spalat un milion de vase si am mai iesit si sa-mi fac sedinta de Starvac. Turbata caldura, in ora de virf in autobuz e "minunata". Si peste toate, asta mic a zbierat si urlat la orice pas si a facut si greva foamei. Dupa o ultima incercare nereusita acum pe seara, am izbit castronul in chiuveta de a sarit pe toti peretii si am tras si o portie de bocit, ca nu mai am nervi sa duc toate astea. Poate daca incep serviciul ma mai odihnesc si eu putin. Ufff!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la Copiluti de mai-iunie 2005 (4)

Mergi la inceput