Mi-e frica de injectii
Va rog sa ma sfatuiti cum pot depasi problema asta. Mi-e groaza de injectii nu suport nici la televizor sa ma uit cum se face o injectie am imediat senzatia de lesin.
Nu mi-e frica absolut de loc de durerea de le injectie (sint f. rabdatoare la durere) dar cind vad seringa ma ia cu tremurat. Am lesinat in cabinetul de stomatologie vazind cum i-i facea medicul o anestezie unei persoane. Am facut destule injectii la viata mea dar nu reusesc sa depasesc groaza pe care o am de fiecare data.
Nu lesin cind vad singe, nu am nici un stres, singura problema e seringa.
Pot rezolva aceasta fobie ???
Liliana si Dani
poze
Raspunsuri
aime spune:
Draga mea,
eu am facut prima injectie (in afara de vaccinurile de la scoala) pe care mi-o aduc aminte la 27-28 ani si imi era o fricaaaaaa....am facut 6 fiole de progesteron odata (aveam niste chistulete si nu-mi veneau rushii) si ma gandeam ingrozita cum o sa reziste la 6 fiole ...ei, atata m-am imbarbatat gandindu-ma ca acesta e inceputul unui drum (f lung, da eu nu stiam atunci) ptr a avea un bebe ca mi-am zis ca tre sa fiu curajoasa. Pana la 34 ani, cand DD mi l-a dat pe fiul meu iti inchipui cate injectii, analize de sange si alte proceduri naspa am indurat...ajunsesesm ca-mi faceam singura injectiile lunare, sotul meu zicea ca-s maso...da devenisera un ritual...asa ca...propune-ti in target sau gandeste-te la efectul injectiei si, trage aer in piept, va trece.
Succes!
aime si Vladimir
leyla spune:
Eu am avut aceeasi problema, cand eram mica la scoala generala si mai veneau unii sa ne intepe, doamne imi venea sa fug mancand pamantul. Ei acuma am ajuns sa ma uit cu un tupeu la cum ma inteapa de odata mi-a si spus o doctora ca i se face ei rau ei cand ma vede cum ma uit. Dar sincera sa fiu, habar n-am cum m-am "tratat", pur si simplu a trecut cu timpul de la sine. Sau poate ca am auzit-o asa de mult pe mama mea vorbind de injectii la viata ei....
leyla
Cristina_C spune:
Nici eu nu ma uit niciodata cand imi baga acul - sa-mi faca injectie sau sa-mi ia sange. Si nici nu suport sa vad cum sunt intepati altii. Sau sa vad rani deschise...Si parintii mei sunt medici. Cred ca cel mai bine e sa eviti privelisti de genul asta.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Lauraa spune:
quote:
Initial creeata de liliana29s
Mie frica de injectii
si mi-e...
Mama de Lara Celine
mihaela_80 spune:
mai lauraa, in text a scris fata corect, si inca de doua ori, s-o fi grabit cand a pus titlul,tz tz tz, necrutatori mai sunt unii
on topic: si mie mi-e frica, de obicei recit o poezioara in minte in timp ce imi face asistenta injectia, plus ca intorc privirea in alta parte
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by mihaela_80
mai lauraa, in text a scris fata corect, si inca de doua ori, s-o fi grabit cand a pus titlul,tz tz tz, necrutatori mai sunt uniion topic: si mie mi-e frica, de obicei recit o poezioara in minte in timp ce imi face asistenta injectia, plus ca intorc privirea in alta parte
glumeam mai,am vazut ca in text e scris corect, dar asta mi-a venit pe deshte cand am cetit titlul,na...
on topic, ce poezioara reciti? Oare "Gandacelul" de Otilia Cazimir o fi buna,ajuta? [:))]
Mama de Lara Celine
liliana29s spune:
Si eu care credeam ca persoanele de pe forum sunt dragute... ca parca asta era ideea acestui forum.
Multumesc Lauraa pentru raspunsul la intrebare.
Liliana si Dani
poze
maraki spune:
Si mie imi era frica rau de injectii! Cand m-am maritat a trebuit sa fiu tinuta de sot si de mama ca sa poata asistenta sa imi faca IDR-ul parca (nu mai tin minte exact dar se facea in brat ) Dupa mai multi ani,a trebuit sa fac tratament hormonal pt. bebe si asa am ajuns sa fac injectii in burta,am rabdat si am ajuns la concluzia ca frica era mai mare decat ce am simtit.Daca vreodata ai nevoie de tratament injectabil, sfatul meu este sa nu te uiti deloc atunci cand se pregateste seringa.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by liliana29s
Si eu care credeam ca persoanele de pe forum sunt dragute... ca parca asta era ideea acestui forum.
Multumesc Lauraa pentru raspunsul la intrebare.
Liliana si Dani
poze
eh..si io credeam ca persoanele de pe acest forum au simtul umorului...
Mama de Lara Celine
daniella4 spune:
Si mie mi-e groaza de injectii, dar macar stiu de ce. In copilaria mea era la moda tratamentul cu penicilina injectabila...si acum mi se zbarleste parul cand mi-amintesc cum mi-au ciuruit fundul!
Acum incerc sa nu ma uit cand mi se fac injectii, dar daca le pot ocoli o fac cu placere!