Pupici tutunici. Dragele mele, eu incepand de maine, timp de o sapt voi fi acasa, ocupandu-ma de santierul care odata a fost casuta noastra .
Ioana, draga mea, subscriu si eu la ce ti-a spus Felicia. Sunt convinsa ca este de bine. Tin pumnii sa ne dai vesti bune pe sapt viitoare.
Claucia, galeria striga inca "Hai bb la Claucia!".
.
Ana_id, este o idee excelenta sa faci sport. Am citit multe articole despre cresterea fertilitatii practicand diverse sporturi lejere de dama, vezi un fitness, un aerobic sau o "alergatura" prin parc. Eu am avut tentative de a ma apuca de sport, dar aveam "faze" de-astea idioate gen, azi n-am timp, maine n-am chef, a avut loc ovulatia, poate s-a fecundat ovulul, poate s-a implantat, sa nu-l deranjam, etc, si tot asa, toata luna gaseam cate un motiv si ajungeam la sf lunii, veneau rusii si o luam de la capat. Ti-am povestit ce am facut eu incat tu sa nu faci asa.
Felicia toate fetele si sper ca atunci cand ma intorc sa gasesc multe multe multe gravidute.
Poze
Nimic nu este intamplator.
Dragelor, vad ca nu prea va inghesuiti sa deschideti un nou capitolas (Alexia, data viitoare nu mai scapi!
)
asa ca am "comis-o" eu fix www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82216" target="_blank">aici
Pupicei!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
IOANA, sa stii ca si eu am avut semnul asta la cea de-a doua sarcina cam in z21 la un cm de regula de 28 de zile; asa ca ai grija de voi.
SUCCES!