Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alexia28 nu te stresam draga, cu testul, exista atatea alte semne de gravideala, iar noi ne dam seama Asa ca mie tare-mi miroase a bine si incep sa cred ca esti si nu vrei sa ne spui ca esti graviduta!! Astepti momentul cel mai potrivit, astepti sa-ti confirme si medicul, nu-i asa???? Hai Alexia...la Odisee cu tine....
Fetelor va spun un secret, dar sa nu spuneti la nimeni, promiteti??? Ok va spun: si Amely asteapta sa nu-i mai vina rushii, asa ca asteptam acum trei rezultate: Claucia, Alexia28 si Amely, care presimt eu ca vor pleca in grup la Odisee...haideti sa le facem putina galerie...

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vin si eu cu intariri:
hai, Alexia!
HAI, Claucia!
HAI, Amely!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salinas este vorba despre dr. Tutunaru. Cica e un dr foarte bun, un OM in primul rand, despre care am auzit doar vorbe de lauda Are site-ul lui (infertilitate) unde ai numere de tel pt contact. Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai copilasul tau langa tine

Fetelor mai puneti niste pauze intre dansatori si lautari, ca ati labartzat rau de tot pagina!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Multumesc mult fetelor, va iubesc pe toate. Din pacate va raportez ca azi mi-au venit uratii, asta este, poate am mai mult noroc luna asta.
Va pup pe toate si mai scriu diseara pt ca am f multa treaba la serviciu, ca doar este prima zi dupa concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Bine v-am gasit, tutunici! Doamne, ce dragute sunteti! si eu va iube muuult de tot! Ioana, Felicia Din pacate eu sunt deja ziua 2, mi-a venit cand eram inca la mare, in ultima zi. Dar mi-am revenit si sunt OK, pe cuvant! Abia astept sa o iau de la capat, luna asta, alaturi de voi, pentru ca ne dam curaj una alteia si precis vom reusi!

Eu m-am relaxat de minune in concediu, chiar daca a fost cam scurt, doar o saptamana, a fost intens! Ne-am bucurat de valuri, de soare, de timpul liber... Nu m-am bronzat cine stie ce, pt. ca n-am avut deloc rabdare sa stau nemiscata pe cearceaf, mai mult m-a prins soarele in apa, iar cum eu sunt si alba... In schimb sotul a stat numai la umbra tot e negru! mi-e o ciuda pe el...

Maine merg sa-mi fac analizele hormonale din ziua 3, plus altele (hepatite, VDRL, rubeola, toxo...) in vederea inseminarii din toamna. Am vorbit si cu sotul care cand m-a vazut asa de trista, mi-a promis ca daca nu reusim sa ramanem (adica eu) cu bebe, atunci la anul in toamna incercam un FIV.

Vad ca avem colege noi, le pup si le doresc bun venit, iar simpaticul nostru speram sa le ajute sa fuga repejor la Stim cu totii ca uneori e mai grabit, dar intre noi fie vorba, care doctor cu adevarat bun nu este, cand sunt atatea paciente cu probleme iar ei tb. sa faca fata la toate? Da, stiu, mai au si scapari, sunt si ei oameni, si eu l-am boscorodit de atatea ori, dar mi-am dat seama ca asta-i situatia, trebuie sa avem incredere, nu sunt numai eu pacienta lui si in nici un caz nu sunt buricul pamantului (nu ca nu mi-ar placea). Deci... curaj, multa incredere si rabdare, caci bebicii sunt pe drum, o sa vedeti!
A, si promit sa actualizez cat de curand lista tutunicilor cu noile fete!

O saptamana minunata va doresc!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Alexia28 multumesc frumos pt sugestie. Chiar mi-era sa nu par penibila cu o lista de intrebari, dar acum chiar ca o sa o fac. Vreau sa inteleg si eu in ce stadiu este endometrioza la mine, starea de nesiguranta parca este mai nelistitoare decat oricare... Stiti cumva daca poate intra si sotul meu cu mine in cabinetul d-lui dr. dupa consultatie? Ar vrea si el sa-i puna cateva lui dr. T sau macar sa fie de fata la intrebarile pe care vreau sa i le pun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Amely bine ai revenit din concediu, nu fi trista pentru ca au venit rushii, o sa reusim noi candva!!!
Alexia28 acelasi lucru e valabil si pentru tine, vreau sa aud ca ai planuri mari pentru luna asta, nu ca suferi!
Laura69silk sper ca esti mai libera acum finutzo!! Spor la treaba si va asteptam
Claucia de la tine inca mai asteptam vesti, pe unde esti???
Va pup pe toate tutunicile...........

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragi tutunarici,
EU vin cu vesti bune de la spermograma sotului, respectiv normospermie, cu mobilitate A+B=66%. Parerea doctoritei a fost ca "dl. e beton", asa ca "treceti la treaba mai serios". Asa incat, luna asta cam asta o sa facem, intre doua zugraveli, .
Alexia, Amely, luna asta n-a fost sa fie, da' lasa ca vine o luna mult mai buna. Bine v-ati intors din concediu, relaxate, odihnite si puse pe treaba.
Calucia, pentru tine continui sa fac galerie si ma alatur fetelor care sustin galeria. Hai BB la Claucia!
Felicia, asteptam vesti bune de la tine. Parca astazi trebuia sa vorbesti cu T. despre laparo, poate afli ceva sigur, macar sa stii cum iti faci planul pentru concediu.
LauraVoinicu, Ioana, spor la si poate veniti cu vesti bune luna asta. Va tin pumnii sa se mai lungeasca odata lista aia cu ca nu s-a mai intamplat nimic pe acolo de cateva luni.
Bun venit noilor tutunici, cadina, salinas, sedere cat mai scurta la aspirante si implinirea viselor de cat mai curand.
Aurelia77, nu mai dai nici un semn de viata? Ce mai faci tu? Sau poate ca acum esti in vacanta. si spor la "treaba"
LauraSilk, iubito, se observa ca esti foarte ocupata cu pregatirile de miresica. Mi-e dor de vremurile cand deschideam capitolul si gaseam cate un mesaj de la tine care continea cate o vorba buna pentru toata lumea. Imi e dor de tine, dar stiu prin ce treci si iti urez sa-ti reuseasca organizarea nuntii dupa dorinte si dupa inima ta buna. multi si spor la tot ce ai de facut.
Silvana, mai da-ne vesti despre tine. Ne este dor de tine. Vrem sa stim ca esti bine. Daca esti cumva plecata in concediu iti urez vreme frumoasa, distractie placuta si odihna maxima.
Mamidevladut, sper ca la intoarcerea din vacanta sa fii fericita purtatoare a unui bb "la bord". si asteptam vesti bune.
Pup de tutunici.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Va salut :)
Si eu sunt tot la Tutunaru. Am pierdut recent, pe 7 august, prima sarcina si astept acum sa ma refac ... sper ca voi ramane din nou insarcinata si voi duce totul cu bine pana la capat.

If you don't stand for something, you'll fall for anything.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele tutunici, raportez, Z2... da' nu-s trista, nu stiu cum, ma mir si eu... cum va vrea Doamne-Doamne asa sa fie!

Asa ca, draga alexia28, luna aceasta ne luam de manutza frumushel si numaram impreuna in cor, ce zici? Ni se mai alatura cineva, aud?

Laura69silk , miresica noastra sufletista, traieste din plin perioada aceasta de pregatiri, o sa-ti fie dor de ea (desi poate acum nu-ti prea vine sa crezi ), uita de toate celalatele si ai sa vezi ce bine va fi! Mi-am adus aminte ca exact anul trecut pe vremea asta eram si eu in febra pregatirilor, tocmai ce ii fortasem mana creatoarei sa-mi termine rochia mai repede ... Si m-a apucat nostalgia, ai sa vezi ca va fi una dintre cele mai frumoase zile din viata ta...

Ioanatugs, ce-ti mai fac foliculii cei grasi?

felicia, inca n-am ajuns la doamna Viviana, dar sper s-o am timp s-o sun azi si iti dau detalii dupa ce-o intalnesc.

Va pup pe toate!

Editez, ca-s uituca... mi-am facut programare de monitorizare pentru luni la 16.30... este un pic cam devreme, o sa trebuiasca sa ma invoiesc, dar asta este... mai vine cineva atunci? Ca data trecuta m-am tot uitat dupa voi, cred ca intrasera pacientele la idei de ce le tot studiam ...

Mergi la inceput