Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

merci mult mamidevladut, sper sa ma descurs.

pupici si sper sa-ti revina optimismul.

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelae spune:

Salutare fetelor, la mine in loc sa ma viziteze barza, sa imi intre in casa.....azi m-am trezit la 6,45 pisica mieuna, catelul latra..si ca urmare m-am dus sa vad ce s-a intamplat pe balcon.Am crezut ca am vedenii ca visez, am crezut ca e un soarecesi chiar ii spuneam pisici:Manancal mama! dar cand am vazut ca isi intinde aripile am crezut ca lesin,m-a vizitat un liliac si mi-a dat ceva de furca pana l-am prins.A scos niste sunete vai ce urat, sper sa nu mai vina ca il impaiez.Eu stiam ca astia ies numai pe intuneric....Sper ca v-am inveselit putin ....
Cine stie ce analize hormonale se fac pe perioada CM si zilele.....vreau si eu detali.Adica se le fac pe toate....Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelae spune:

Sper sa ma viziteze barza poate asa scap si de laparo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Buna,
Sunt si eu o "aspiranta" care va citeste cu interes de ceva vreme; mi-am facut programare pe 8 august la T si am mari emotii. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Amely de prestat am prestat dar cred ca deja era tarziu, albus am avut de prin z10 asa ca... Imi pare rau ca nu ti-a iesit echo astazi.

Mamidevladutuite un sa-ti treaca supararea pt z1 si pt vestea proasta. Care este urmatorul pas, laparo?

Ana pbine ai venit printre noi! Mama ce ne-am mai inmultit tutunaresele BAfta multa, sa fie cu noroc!

Mirela tare faza cu liliacul....io cred ca muream de frica.
In leg cu analizele hormonale ele se fac cam asa:
-z3 (faza foliculara): estradiol, FSH, LH
-apoi in functie de durata CM daca este de 28 zile, se fac in z14 (faza ovulatorie): estradiol, FSH, LH. Este important sa le faci in preajma ovulatiei pt ca atunci se secreta LH cu 24 ore inainte.
-z21 (faza luteala) sau decalat in fct de durata CM: estradiol, LH, progesteron, si eu am facut si prolactina
Eu toate le-am facut la Medicover.

Marina vad ca deja ti-a raspuns Mamidevladut, la cabinetul de colposcopie la parter il gasesti dimineata 7,45 - 8.00 apoi pleaca la raport si se mai intoarce daca are paciente.

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Multumesc pentru urarea de bun-venit. Mi-ati fi de mare ajutor cu cateva sfaturi pentru prima vizita la domnul doctor (tin cont de sfaturile voastre si mi-ar prinde bine niste pareri avizate, mai ales ca - mea culpa - nu am deloc rutina unui control ginecologic, iar puzderia de analize de care vad ca vorbiti ma sperie de-a dreptul...). Astept cu nerabdare si ma bucur mult ca v-am descoperit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!!
Mari_lu multumesc frumos pentru gestul tau si sper sa fie cu noroc si la mine! Sa cresca bebe mare si sanatos si sa te bucuri in fiecare zi de minunea din burtica!
Eu de azi z3 incep stimulare cu clostilbegyt si sper sa-l suport bine!
Amely ma bucur ca te mai gandesti inainte de a face stimulare cu ceva f. puternic din prima.
Laura69silk
Marinar, multumesc frumos pentru pupicii trimisi, asemenea si eu voua ( ca sunteti doi)

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Anap bine ai venit.

Mirela da ai avut curaj sa alergi liliacul....

Alexia pai eu sper sa se intoarca, pt ca la 8.30 am programare la Iosup si apoi merg la spital. sper sa ajung pana in 10 si sa-l si gasesc pe T. el mi-a zis ca e de dimineata la spital, dar sper ca asta nu inseamna intre 7.45 si 8.00.

Marina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Salutari fetelor, si ma bucur ca va regasiti mai toate in... optimismul meu un pic exgerat . Aceasta inseamna in primul rand ca gandim cu toatele foaaaaarte pozitiv, si in al doilea rand ca am face niste frumoase butoiase din doagele adunate de la fiecare !!!

Noi am fost 2 zile la 2 Mai si inca mai visez la mare... apa caldaaaa, afara numai bine, peste proaspat si porumb fiert... excelent!!!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Nu v-am mai "vizitat" de mult timp. Am fost foarte ocupata... vineri am prima programare la domnul T. Am niste emotii!!!!poate cineva sa imi spuna si mie pe ce strada este cabinetul domnului dr., ca sa iau si eu harta bucurestiului sa stiu incotro apuc!! Va pupic. Mersic mult!!

kristin

Mergi la inceput