Nunta in Iasi (20)
Raspunsuri - Pagina 27
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by lgireada
De unde si pana unde la Astoria tb sa platesti 200 meniuri? Daca dai o informatie, da-o corect, plz. Asta e fals absolut, si eu am avut nunta acolo si finii mei si nu s-a pus pb de 200 meniuri. Plus ca 150 pers e cam optim pt Astoria, merg si mai multi, dar e inghesuit....
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Asa mi-au spus finii mei. Au fost acolo sa intrebe de sala in septembrie si asa le-au zis. NU cred ca m-au mintit! POate sunt 2 sali, nu stiu de care era vorba..Imi pare rau, nu am vrut sa dau informatii gresite..
Oricum la 60 de persoane cat aproximeaza Cinta nu cred ca accepta rezervarea salii/salilor fie ele de 150/200 pers!
Poze
Incercari bebik
Cristina
lgireada spune:
Nu are cum sa fie vb de Astoria, sincer. Poate e vb de Traian ca l-o renovat acum ... partea administrativa fiind comuna.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
oana8188 spune:
Lili, sa stii ca se poate sa fi schimbat cei de la Astoria regulile. Pt ca daca tii minte, eu am avut voie sa fac ce vreau din sala (decorare) iar altora li s-au impus anumite lucruri (fara inima de baloane pe perete, etc)...Deci e posibil...Ei sunt foarte cautati (ca si sala) si ca sa maresc profitul si eu as face la fel, daca as fi sef la Astoria; as alege perechile care au mai multi invitati, nu?
Pup!
Oana
Leah spune:
Dragelor,
Eu sunt disperata! Trebuie sa imi anulez nunta pt ca la anul ziua de 16 iunie cade in postul Sf Petru si Pavel, cica postul asta cade in functie de Paste, habar n-aveam, va dati seama ce soc cand am aflat! Si aveam si sala deja rezervata!
Nu stiu ce sa ma fac! De amanat nici vorba, unde sa mai gasesc sala asa repede, deja nu mai erau sali in vara daramite acum.....Cred ca o anulez si asta e, cu Dumnezeu inainte. O mai aman un an! La urma urmei am stat atat fara nunta, voi mai sta si de acum inainte...
Leah
Darria spune:
Buna fetelor.
Leah: nu dezarma la un impediment asa de mic: o sala, o nimica toata Of, sala asta scoate peri albi. Nu are rost sa amani nunta un an pt. ca ai deja o sala rezervata dar atunci nu se poate ca e in post.
Gaseste alta sala sau o alta zi la sala respectiva, e greu dar nu imposibil. Acum depinde si de ce anume doresti. Unele perechi rezerva 2 sali si apoi renunta la una, se mai practica. Ai toate sansele ca pana la sf. anului sa rezolvi favorabil situatia.
Multa bafta.
Cinta: nu mai stiu nimic legat de nunta(mai bantui si eu pe aici ) de aceea nu ti-am raspuns pana acum. Sa iti fie fetita sanatoasa.
Spor la pregatiri miresici.
Iar pt. restul fetelor: bafta in ceea ce vreti sa faceti.
kriss79 spune:
Fetelor, se pare ca naste Lorym (Loredana)!
Uitati ce am gasit postat la mamici de nov-dec de catre Nusa!!
"buna ziua burtici si mamici!!! dau buzna la subiectul vostru desi sigur nu ma stiti nici una sunt prietena ca lory am sunat-o acum sa vad ce face si surpriza.... VINE BEBEEEEEEEE!!!! i se rupsese apa...sau parca asa ceva ea era agitata pe picior de plecare la spital si eu m-am emotionat cand mi-a zis si nu am inteles exact dar sigur naste(cum a zis si ea pana la noapte naste) "
Lorym, iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara!!
Poze
Incercari bebik
Cristina
Darria spune:
Da, Kriss si eu am citit. Am spionat un pic burticutele pt. ca nu am vazut-o ieri si astazi pe mess pe Loredana(stiam ca a inceput sa elimine dopul si ca poate naste oricand).
Dumnezeu sa va protejeze Loredana, nastere usoara(poate esti deja cu puiul in brate) si sa fiti sanatoase. O sa vb. cand vii acasa desi nu o sa ai timp de calc. prea curand.
nushulica spune:
da fetelor asa e naste loredana am sunat-o azi sa vad ce face si ea era deja pe picior de plecare i se rupsese apa ...la ora asta probabil a si nascut sau oricum in noaptea asta vine minunea mica rianna
nastere usoara lory si printesica sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!
cand primesc mesaj va transmit si voua!!!
INGRID
cinta spune:
multumesc pt raspunsuri
va rog, daca stiti si din auzite chiar ce restaurante au sali de capacitate mai mica sa imi spuneti. eu sunt plecata de acasa de 5 ani si multe s-au schimbat intre timp.
ma intereseaza sa stiu ce sali sunt mici ca sa pot sa trimit pe cineva sa se intereseze directa colo. sper din tot sufletul sa reusim sa gasim ceva totusi pt 18 august.
va multumesc inca o data.
cinta
http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra