Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

salutare fetelor! Felicitari proaspetrlor miresici si casa de piatra.
Eu am o intrebare legata de restaurantul Astoria: a fost cineva la o nunta cu doar 80-90 de persoane in aceasta sala, si cum vi s-a parut ca arata? Nu sunt prea putini oameni si nu pare sala goala?

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Nu, nu are de ce sa arate goala, la mine au fost in jur de 150. Se poate si mai mult (dar e f aglomerat) si mai putin. Fara probleme.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

CRYSSUK
LIZA303

CASA DE PIATRA, SA FITI FERICITE!!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna,

LILI am folosit alcool pur 96°.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Fetelor,
Voi ce vals ati avut la nunta? Clasicul vienez? Ca eu as vrea altceva, imi place foarte mult "Nunta de flori" a lui Stefan Hrusca si as vrea sa il folosesc pe acesta. Imi mai plac "Vals" a lui Alifantis si "Valsul Rozelor" a lui Tudor Gheorghe sau "Vals Roumaine" a lui Zamfir. Nici nu stiu ce sa aleg...
E musai sa folosesc vienezul?

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Leah: nu e obligatoriu valsul. Poti avea ce doresti in deschidere. Noi am deschis pe Elvis Presley: "always on my mind".

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

dar tu chiar te-ai documentat Leah Pana la nunta ai tot timpul sa tot asculti muzica, niciodata, cred eu, nu va fi deajuns o singura melodie sa cuprinda toata marea de sentimente din momentul acela cand esti doar tu cu iubi al tau pe ring. Parerea mea, deci ... nu mai cauta, lasa-te in voia sentimentelor. Mirii aia din baloane mie personal nu mi-o placut, io prefer chestii mai elegante, astea is mai hazlii

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

saluatri fetelor!
sunt pe aici, va urmaresc!

eu am deschis nunta cu Louis Amstrong - What a wonderful world

speranta, ti-a raspuns oana la intrebare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Si eu tot cu "What a wonderful world" vreau sa incep .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Lili multumesc de raspuns. Chiar am emotii mari sa nu arate sala aiurea si goala. Sper sa imi treaca.Daca nu... mai caut ceva de rezerva.

karisma

Mergi la inceput