Nunta in Iasi (20)
continuati...
MIRESE IASI 2005
FELICITARI RALNIED!!!- cununia civila
FELICITARI KRISS 79!!!
FELICITARI LORYM!!!
FELICITARI OANA 8188!!!
FELICITARI OLIVIA26!!!
FELICITARI DARRIA!!!
FELICITARI MEXXA!!!- cununia civila si logodna
FELICITARI NUSHULICA!!!
FELICITARI IULISSA!!!-cununia civila
MIRESE IASI 2006
FEBRUARIE
FELICITARI IGIREADA!!!
FELICITARI ANAOMARIA!!!
APRILIE
FELICITARI LULLABAY!!!
MAI
FELICITARI IULISSA!!!
FELICITARI RACINE!!!
IUNIE
FELICITARI LOREX!!!
FELICITARI LEAH!!!-cununia civila
FELICITARI RALNIED!!!
IULIE
FELICITARI MONIKAR!!!
23.07-DANANGIE-RESTAURANT HOTEL MOLDOVA
29.07-DANAOLA-RESTAURANT HOTEL UNIREA
30.07-IGIREADA-HOTEL ASTORIA-NASA
AUGUST
18.08-KRISS 79-NASA-CHISINAU
26.08-NUSHULICA-NASA-CLUB RS
27.08-CRYSSUK-RESTAURANT CIUPERCA CIRIC,BISERICA BARBOI
27.08-LIZA303-RESTAURANT BACHUS LOC.COTNARI
SEPTEMBRIE
03.09-VERA1981-RESTAURANT COTNARI,BISERICA BARBOI
09.09-ENEDERBABY-RESTAURANT RECITAL
09.09-SPERANTA78-CLUB M
16.09-KEMSY-CANTINA AGRONOMIE
OCTOMBRIE
21.10-RED_ROSE-RESTAURANT RECITAL
NOIEMBRIE
04.11-LOREX-NASA-POPAS PACURARI
MIRESE IASI 2007
MAI
19.05-SPERANTA78-NASA
IUNIE
09.06-KARISMA-HOTEL ASTORIA
IULIE
29.07-LEAH
??.??-MEXXA
MIRESICI INDECISE
RAMONIKA
OANAIASI
FOSTE MIRESICI ACTUALE MAMICI
DARRIA ANDREIA-23.05.2006
LULLABAY
MEXXA
LORYM
IULISSA
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Raspunsuri
Darria spune:
Dana: mesaj de la Ralu: "ale mele sunt din centru, in spatele agentiei teatrale, in spatele BCR de la CUB"
Acum nu poate intra pe dc de la servici pt. ca i s-a blocat calculatorul dar cand o sa se poate o sa fie si aici
Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
lullabay spune:
Salutare si casa de piatra tuturor miresicilor din acest weekend!
Nusha distractie placuta la mare!
Lili petrecere frumoasa ....de fapt cred ca acum esti acasa si dormi!
Criss ma bucur ca cineva s-a sesizat sa dea Domnul sa si faca ceva.Eu am fost o singura data pt.un coc la Sei bella in Tudor cand am botezat...nu stiam pe nimeni acolo..dar am fost multumita.Mama s-a tuns de doua ori..o data a iesit bine ,o data nu...depinde de cine nimeresti...daca vrei sa faci proba e mai bine sa te duci in tudor decat in Copou pt.ca doar ei au deschis duminica.
Dana sa fie intr-un ceas bun depunerea actelor..taxele sunt mari...stiu ca si eu le-am platit.
Darria esti o mamica tare activa!
31+
http://community.webshots.com/user/lullabay79
lgireada spune:
Eu voi reveni cu intrebarea mea, am postat-o la capitolul ant si nu am primit nici un raspuns: daca mireasa vine in rochie de seara (lunga) la cununia civila, io ca nasha pot sa vin si eu? Ma gandesc sa nu aratam in discordanta ...
edit pt ca am uitat sa zic ca m-am distrat super la nunta la BT si acusica pun si poze
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Darria spune:
Da, Lula dar sa ne vezi pe la 3-4-5 dimineata, depinde cand se trezeste ce active suntem: gangureli, zambete si dansat la mami in brate Acum doarme iar la noapte e program de dans si voie buna de vre-o saptamana si ceva Asa ca uite de ce sunt eu pe dc.
Si cum afara ploua nu putem iesi la plimbarica asa ca stam in casa.
Tu ce mai faci? Cum te mai simti?
lullabay spune:
Pai si tu cand mai dormi?eu cred ca o sa profit de fiecare minutel in care doarme..
Noi suntem bine,mai putin zilele astea ca ne-am apucat de curatenie si pe langa faptul ca ma isterizez de la mizerie mesterii sunt cam batuti in cap (asta ca sa nu zic ceva mai urat)si nu prea stiu sa faca nimic din ce ii rog..asta e daca mi-am gasit cu greu mesteri care au 60 de ani!
Lili de ce sa nu poti veni imbracata la fel?ca doar nu aveti rochii identice.
32+
Darria spune:
Pai dorm si eu cand doarme ea dar nu tot timpul ca nu pot dormi atat. O sa vezi ca o sa iti fie suficient o ora, doua de somn ziua iar noaptea .... cat apuci. La inceput dormeam mai mult.
Multa sanatate, mai ales la bebitza.
danangie spune:
Buna dimineata,
DARRIA iti multumesc de raspuns. Ieri am fost si mi-am facut si proba la coafura. Mi-a placut , si sunt sigura ca va iesi bine. In rest, sunt extrem de stresata ca alaltaieri am izbucnit in plans si nu mai vroiam sa fac nimic. Probabil e criza miresei, nu? Ma deprima mult si vremea asta.........am vazut totusi ca de Marti se incalzeste si ca in week-end va fi frumos. Sper sa ma ajute d-zeu. Acusica ma duc sa-mi sistemez si manichiura. Mai am ceva lucruri de rezolvat.
Vreau sa va intreb ceva: vi se pare atat de deplasat faptul ca eu nu vreau sa fiu in timp ce vin invitatii? Vreau sa fie primiti de nasi si socrii. Iar eu sa apar la urma ........luminile se inchid.....ramane un fundal cu muzica noastra.......o lumina sa ne urmareasca pe noi pana ajungem noi pe ring.....si atunci sa incepem dansul nostru. Cum vi se pare?
LILI eu nu vad nimic anormal ca si tu vrei rochie lunga. Important sa nu fie acelasi model si culoare.
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Darria spune:
Dana, e normal, starea aceasta e generata de stresul datorat pregatirilor de nunta. Eu eram mai rau: nu mai vroiam casatorie cu o saptamana inainte doar ca nu plangeam ca aveam nervi. Asa ca nu te stresa, totul o sa fie bine.
Sper sa ai vreme frumoasa, doar nu o sa tina ploia atatea zile si chiar daca o sa ploua se spune ca aduce spor in casnicie.
Intrarea: e un pic deosebita fata de clasica primire a invitatilor dar e interesanta - felicitari pt. idee.
Romanii nu sunt obisnuiti cu asa ceva, adica sa nu fie primiti si de catre miri dar o sa le treaca, e nunta voastra, nu a lor si ce o sa urmeze o sa le placa. Puteti face asa iar dupa dans sa salutati invitatii sau sa mergeti sa ciocniti cu fiecare sampanie(asta se face pe la mijlocul nuntii dar in cazul asta poti sa o faci dupa dansul vostru).
danangie spune:
DARRIA da.....tot am intrebat in stanga si-n dreapta si nimeni nu a mai auzit asa ceva........nasii nostri au facut asa ceva. Noi vroiam sa facem asa poate mai mult din cauza stresului........sa ne mai relaxam......voi vedea.....
Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta
POZELE MELE
Brandeta spune:
Raluca, Darria,fetelor...
Va multumesc tare mult pentru urari.
Sunt bine, acum ca s-a terminat totul.
peripetii au fost multe, mai multe chiar decat as fi dorit, tinand cont ca pana la 10 jumate nunta nu a avut mireasa, si mirele saracu a primit singur toti invitatii
eu am facut o vizita de doua ore la spital, deoarece am dat oleak ochii peste cap.
acu ma grabesc, scriind aceste randuri...ca ma asteapta autocaru'
va povestesc mai multe cand revin
va pupicesc pe toate
numai bine.
Diana