CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inteleg carmina...dar daca e plin si nu poate respira? are o alta solutie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

carmina, si eu folosesc pompita dupa ce ii pun ser fiziologic, si ilinca mea e cam fornaita, mai ales noaptea, si dimineata nu pot sa rabd sa nu fac chestia asta, mai ales cand uneori nu poate respira prea bine cand suge. eu am o pompita cu capat mai lung, din cauciuc moale, de la angel, parca, dar daca e cum zici tu, adica pediatrul, in legatura cu polipii, am vazut la carrefour o pompita de la bebeconfort care nu se poate introduce in nas, varful e mare si probabil creeaza o presiune amplificata la baza narii ceea ce permite absorbtia mucozitatilor. Asta nu e mai indicata oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

daca nu vreti sa folositi pompita (nici eu nu sunt pentru ea, o folosesc cu parcimonie), cel mai simplu e asa: ii bagi ser fiziologic in nari, ceva mai mult decat daca ai folosi pompa, apoi il intorci imediat cu fatza in jos si mucii zboaaaara din nas! e si mai putin traumatizant. eu am o pompa ordinara, de la farmacie, ca aia cu care ne-au crecut pe noi, e o para de cauciuc, fara nici un gadget, sunt f multumita de ea, am folosit-o de proba. dar, repet, gravitatia face minuni!
cristina, nu te panica, guturaiul e una, iar raceala e alta. cred ca fi-ta e nitel guturaita. ai fi surprinsa sa afli ce rezistenti sunt. barbatu-meu a racit acum vreo luna de la curentul in care stam cu totii, fi-mea n-a avut nimic. totusi, nu recomand nimanui sa exagereze (si eu ma temperez uneori).
stranutul e fiziologic la varsta asta, mi-a explicat si mie asistenta. mucii sunt un semnal de alarma atunci cand e ROSU in gat, altfel nu merita sa te sperii. sper sa vina maine medicul tau si sa te linisteasca

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

inteleg carmina...dar daca e plin si nu poate respira? are o alta solutie?

exact asta am intrebat-o si eu si mi-a dat respunsul scris mai sus cum ca ea s-a simtit datoare sa ma informeze...Foarte frumos din partea ei .

Raluca asa se pare ca cele cu varf mai gros, care nu poate fi introdus in nara ar fi mai bune, dar iti spun eu din proprie experienta ca o fi buna pt. ca nu o crea polipi dar mucii tot nu-i scoate. Eu am de la cchico, si are un capat lung si f. moale. Eu il fixez direct pe muc, repet dupa ce pun ser fiziologic, si trag, si iese spre fericirea mea si-a lui bebe cred .

P.S. - doctora a spus ca daca i-as pune de 3-4 ori pe zi ser fiziologic in nas nu ar mai fi nevoie de pompitza. Nu stiu daca e bine ca ea, nu stiu nici daca e bine ca mine, cred ca trebuie sa ne adaptam din mers la cerintele "consumatorului".

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mamici am si eu o intrebare: bebelusilor vostri le curge din gurita saliva, sau fac balonase. Ca a mea e baloasa rau si face balonase tot timpul cand e treaza si pe langa astea imi papa pumnisorii. Acum ma gandesc si eu poate o fi ca la Rares care la 3 luni si doua saptamani avea primul dintisor numai ca la el nu am mai bagat de seama la semne pentru ca urla tot timpul. A si cam de cateva zile are si scaune mai dese si diferite putin.

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Gabi25, tocmai azi constatam ca Mocutza saliveaza si face balonashe, si n-a baut shamponel
Cristina, nu baga betisoare cu vata in nasul copilului, ii pui ser si o intorci pe burta, ii scuipa ea, dupa ce pui ser de multe ori stranuta si-i ies mucisorii singuri, apoi ii stergi nasul cu o batista curata si bine calcata sau compresa sterila ( dar asta-i mai aspra). Deci, nu bagi betisor cu vata.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Gabi , nu am sange in mine sa alaptez asa dar sper sa ma descurc cu biberonul.La mine nu face balonase la guritza decat foarte rar .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ioana, multumim

Gabi25, de vreo doua saptamani si fata mea face balonashe... cred ca e normal

Cristina, multa sanatate. Si noi folosim pompita dar cu moderatie. Ca si Luana, ne bazam cat mai mult pe gravitatie

dianaR, bine ai revenit

Gicutza, am vazut pozele. Superbe

poze bebelina mea draga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

alia, e simplu. nu-ti trebe sange, iti trebe lapte! just do it!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc#8230;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LUANA, lapte am dar iaca ca pe strada nu-l dauDar ia zi tu cu lapticul tau ce ai mai facut, ce papa Hora??Cum mai e cu greutatea acum??

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput