CIRESE de mai-iunie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Am recuperat putin cu cititul si vad ca fetita mea se regaseste in tot ce ati scris voi, deci functionam normal! Ma tenteaza si pe mine wrap-ul ala si as dori sa stiu daca ma poti trece si pe mine pe lista inaioana si,daca da,daca as putea sa il iau prin posta. Multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Poze cu Victor: http://pg.photos.yahoo.com/ph/abibrinza/my_photos.
Sper sa mearga.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Intru doar pe fuga, ca nu prea ma lasa bebelina.. dar nu ma pot abtine..

inaioana vreau te rog si eu un wrap, gri inchis. Se poate? Multumesc anticipat!

Mai scriu...

Vlad si Ana
Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

io intru pe mare fuga. mi-au plekat azi musafirii. stem topiti d eoboseala. Sofia a facut vaccinul al doilea. la 3 luni are 54 de cm si 4.270 kg. a fost o frumusika la botez da l-a cam speriat pe taica popa cu racnetele. ca ea stie ca daca se trezeste tre sa manince sau daca e bagata in apa tre sa stea acolo la baltacit...:D
btw am intrat si eu in randul lumii...scapai de mika monstruatie:D
pup u

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

hop si eu!INAIOANA eu nuam inteles care-i treaba cu wrapu-urile dar cert e ca tareeeeeeee as vrea si eu unu!am cautat peste tot aici la noi si tot ce am putut achizitiona e un ham de la esprit care este fffffffffff incomod pt bebel!poate cand mai creste!stii tu faza cu"eu stau in austria".....dar daca imi spui cum si ce sa fac vb cu ai mei parinti din petrosani si il trimitzi lor si ei de acolo se descurca!daca se poate si daca stiu cum sa iti trimit banii!atat!multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Papa draga,
ala nu ma ie demult pescarush delikat....este chiar dodoloi in toata puterea!!!

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Buna la toata lumea de cirese!!

Va citesc din greu dar pana sa scriu si eu ceva se baga domnisorul meu in seama si nu mai apuc. As vrea sa comentez si eu la multe subiecte dar le uit pana sa ma apuc de scris...

Am fost la 9 saptamani la control si aveam 5,3 kg si nu au vrut sa ne masoare ca cica e rau pt solduri....ma rog, chestie Olandeza....l-am masurat eu acasa si are vreo 68 cm. E un lungan...
Am facut si vaccinul, doua deodata, in amandoua picioruse....am tipat ca din gura de sarpe si am fost dati peste cap vreo 4 zile. Celmai nasol e ca a facut spontan crampe foarte nasoale..nici cand era mai mic nu a avut crampe asa nasoale...in rest foarte marait, nu dormea ca lumea..ce mai...nu a afost bine deloc. Peste o luna iarasi acelasi circ.....

La noi s-au mutat tropicele aici si suferim de cald!!! Nu mai santem obisnuiti si Kailan e intors de tot, nu manaca si doarme ca lumea...de abia astept sa se faca vremea Olandeza la loc (pe care o injur tot anul..:-)))

Nici noi nu mai vrem sanul....maraim si tragem de el si plangem si ne intoarcem capul.....nu si nu...e incapatanat, chiar daca e lihnit de foame...e taur..ca si ma-sa...asa ca nu insist ca stiu c anu castig. Ma mulg si ii dauasa, om vedea cat dureaza. Cu somnul e asa si asa..celmai mult doarme 5 ore neintrerupte dar dupa aceea din ora in ora ba se invarte, ba se screme, ba gaseste ceva sa ma trezeasca..asa ca dorm ca un iepure pe bucatele, ceea ce e f obositor.

Nu stiu care deosebirea dintre marsupiu)nu stiu ce e ala de fapt si wrap. Eu am fost de cateva ori in magazin s ama uit de ceea ce spuneti voi ca se numeste wrap dar mi se pare enorm de COMPLICAT!!! Nu l-am cumparat decat din acel motiv, eu sant o persoana care are preferinta pt lucruri simple, rapide si eficiente. Km aia de panza m-au speriat. Ee am ceva care seamana cu wrapul, poate ca e ce numiti voi marsupiu. Si intr-adevar adoarme imediat dar pe mine ma imiedica la treburi pt ce trebuei sa-i feresc capul si piciorusele..deci nu-l mai folosesc nici pe ala.

Operatia s-a vindecat si acum pot sa vad ca au taiat putin gresit si de aceea am avut complicatii, am un fel de bifurcatie in cicatrice. Nu mai am lohii de mult si e pe liber.....Doctorul mi-a spus ce el recomanda ca sa astept cel putin un an pt sarcina urmatoare. Si nu numai pt faptul ca am avut cezariana, ci asa standard.

Va las aici, sa stiti ca va citesc dar sant si nauca de somn si nici nu am timp. Vine mama la mine peste 2 saptamani si sper sa apuc si eu sa dorm ca omul si sa ma relaxez putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Bebita mea doarme acum si pot sa mai scriu si eu un pic. S aincerc sa zic cate ceva din ce m-a interesat in urma. Eu am fix sase saptamani de la nastere si tot am lohiile astea urate, doua trei zile se diminueaza sau chiar imi dispar ca pe urma sa apara iar si de un rosu aprins, si asa a fost cam de la doua saptamani de la nastere pana acum. Zona cu epiziotomia s-a vindecat destul de bine, desi, vorba unei prietene, nu o sa mai fie ca noua, si asteptam sa trecem la fapte ca sa vedem cum e... Rani la sani am facut la inceput, desi ma dadusem cu garmastan din luna a opta, nu erau f urate, dar ma cam durea la supt si parca s-au amleiorat cu bepanthen. Acum ma dau cu un ungunet de la Bioclin, e vreo 40 ron un tub, deci cam scumput, dar deocamdata e bun, nu mai am probleme. Si fata mea se coala cateodata plangand, cred ca viseaza urat, si ea regurgiteaza, uneori mai mult, alteori mai putin, si pe ea o apuca frichinitul la san, dar am observat ca e atunci cand incearca sa faca caca, si daca imimai aduc aminte de ceva va mai scriu ca acum cred ca trebuie sa mergem la masa...Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

daca ii fac Petrei INFRARIX hexa la 2 luni, am scapat de vaccinul de la 4 si 6 luni? sau cum e cu vaccinu' asta?

www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Mai fetelor,eu am inteles sa te mulgi intre mese,dar daca nu prea ai ce sa mulgi,ce faci?Dai pe "uscat"?La mine,intre mesele lui Andrei,nu prea iese nimic.Ce fac,ma mulg chiar si asa?
iu all!

Dana si Andrei
poze nunta
poze Andrei

Mergi la inceput