Sarbatoritii de iulie-august 2004 (191)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

st obosit de nu ma vaz. revin maine cu urarile ca nu vreau sa scap vreun pici de la pupaturi.a facut si mielu ieri RORul. are 12.300kg si 87 de cm. ma duc sma culc.
pup u:D

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

loool, papa, nu tin minte sa fi citit vreun mesaj mai telegrafic decit asta la tine

quote:
Originally posted by papadie

st obosit de nu ma vaz. revin maine cu urarile ca nu vreau sa scap vreun pici de la pupaturi.a facut si mielu ieri RORul. are 12.300kg si 87 de cm. ma duc sma culc.
pup u:D

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Mitzura-da, cu copil+bunici.
Eu am luat elefantul cu pricina din metro cu pana in 400 mii. Acu' poate ca al meu elefant o fi mai mic decat al Luminitei sau fluturii mai anemici (desi zboara destul de vioi)...ca altfel nu-mi explic diferenta de pret...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

mai intai urarile, ca de cand nu am mai intrat au fost multi sarbatoriti

Eva de corianai
Vicu de roller
Ilinca Theodora de lumi
Adeluta de polux
Radu de ina
Mitzu de marina
Andreea de pako
Bianca de ancamaria
Alessia de carolina

si sa nu uit o mamica energica si fotogenica: dana roller

se vede ca lumea e prin vacante, v-am pescuit de pe a doua pagina... abia astept sa plecam si noi la mare, dar pana una alta muncim pe rupte!
noutati nu avem prea multe. mandra e la fel de energica si de vorbareata cum o stiti. cred ca in curand vor incepe si la noi crizele de "terrible twos", asa ca ma bucur acuma ca inca e dragalasa si ascultatoare . si-a descoperit o noua pasiune, sa desfaca sireturile pantofilor! speram sa nu o tina mult maine seara mergem la ea si numar orele pana atunci...
am luat rezultatul analizelor, am prolactina sarita rau de tot peste limita maxima, asa ca urmeaza intalnirea cu endocrinologul. sper sa reusesc sa imi revin la normal cat mai repede.
cam atat. predau legatura.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

ILINCA si ILINCA THEODORA Va pupacim si noi cu drag!

Pare interesant elefantul, il voi cauta si eu in Metro.
Vrabiuta, Stefi a descoperit mai de mult timp sireturile si inca nu i-a trecut . La noi in casa toate incaltarile au sireturile scoase, iar acum se si chinuie sa le puna la loc, bineinteles le imbarliga atat de tare incat ne ia vreo citeva minute bune sa le punem la loc.

Simona, bine ai revenit, te asteptam in fiecare zi, sa recuperezi cat timp nu ai avut timp sa intri. Iar pentru intamplarea de azi trebuie sa te consolezi ca va avea noroc in viata!

Carmen, concediu placut si tie! Maine mai intri? Vreme frumoasa si copii cuminti!

Roxana, Pat cum se mai simte? Dar voi? Trebuia sa fugi acasa, sa iei ceva pentru raceala si sa stai in pat.

Si eu am observat ca Alice si AndreeaPhilip nu au mai intrat. Nici Adina (dar ea intra mai rar). Dati un semn de viata!

Daria, ce meniu ai avut? Ce ai primit cadou?

Oare Olivia a ajuns in tara?

Eu am fost si am luat-o pe Stefi de la bunica si am predat-o lui tati si m-am intors la servici. Am un sfarsit de luna groaznic, cred ca saptamana viitoare nu voi reusi sa intru, sa nu ma dati disparuta. In rest suntem bine, Stefi inca nu exagereaza cu mofturile, sunt chiar momente cand ne intelegem tare bine. La noi merge foarte bine santajul "vrei sa mergem afara? Ei, atunci stai cuminte sa-ti pun pampers-ul", nu stiu daca este bine ce fac, dar are efect.

O seara placuta va doresc!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, Radu Stefan!
andrea, fu-i aseara in metro elefantu` cu pricina e-n jur de 800 mii. multumim de urari, asta cu vremea frumoasa si copiii cuminti e una din cele mai bune urari care mi se pot face, hehehe
am observat si eu ca muulte dintre fete lipsesc, le pupacesc, se stiu ele care is, sper sa fie numai lipsa de timp
gata, fug la trebi, macar in ultima zi sa ma fac ca sunt constiincioasa

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!

Alice, sa-ti traisca baiatul! La multi ani, Radu Stefan!

Io ma pregatesc de o zi plina, nu stiu daca mai intru si de un w/e si mai aglomerat, pentru ca suntem singuri. Tati are treaba si nu vine... Asta e, somn mult si joaca si mai multa!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineatza!
Uau, ce liniste pe aici....
Roxana, nu ai dat pe la noi, ce faci????? raceala-i de vina? sanatate multa si ai grija de tine!
Azi este w/e, suntem fara copil si lipsiti de imaginatie cum sa profitam de asta... ma gandeam sa fac un pic de ordine prin dulapuri...spre disperarea sotzului
a zis ca daca ma port frumos ma scoate dupa amiaza in parc
Marcela, w/e placut si sanatate multa! la pui1
Andrea, o saptamana cat se poate de usoara!
Carmen, spor la treaba si un concediu reusit din toate punctele de vedere...daca nu ne-om mai auzi....
Dana, sa treci cu bine peste "aglomeratia" de-o zici...

o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

sorry...am uitat

si La multi ani pentru Radu Stefan, cu bucurii si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

La multi ani Radu Stefan !!!Multa sanatate si noroc in viata !!!!
wknd placut tuturor
va pupam

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput