Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 29
Qamar spune:
In primul rand, LA MULTE LUNI, DRAGILOR PUI!:
Bianca Nicole 

Alicia Maria 

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Qamar spune:
Catrinel, si eu iti spun sa nu te ingrijorezi..gandeste-te ca nici noi nu suntem in stare sa mancam cine stie ce cu caldurile astea, atata timp cat incerci sa ii dai apa sau ceai sa fie mereu hidratata,ea cu siguranta o sa te anunte cand ii e foame..Si eu i-am dat Biei zilele astea suc de morcov, ieri de pepene rosu (dupa un sfat cu Biuta
mamica de Anthony jmekerel) si am mai rarit-o cu cerealele pentru ca e constipata de la Fierul ala dat asa ..ca sa fie..Ce pisici sa ii dau pentru constipatie? ca imi vine sa ma duc la pediatra sa ii zic vreo doua de dulce...grrr
Aida, bine ai revenit din calatorii..am vizionat poze si filmulete...super Alex, ce sa mai spun...dar mi-ai facut asa un dor de duca.....[pup fetele
Mihaser, multumim pentru complimente!
ai grija de tine, cu mastita aia....
Andreea, succes cu ochisorul , o sa va tin pumnii marti, printre randuri, ca atunci am licenta..Salutari lu' taticu de Thea de la Dragos![]()
micaalsa, zuper pozele!pupam!
fetelor, in octombrie cica e nu stiu ce mare salon auto la Paris..si dragos vrea sa ne ia si pe noi....adica pe mine si pe Bia, m-a luat asa pe nepregatite, nu stiu daca o sa ne descurcam....oare merita macar sa ma gandesc la un plan de bataie?P.S. nu avem nicio cunostinta acolo, am fi noi de capul nostru
..dar tare ma tenteaza,,,
P.S.2 azi in loc sa invat toata ziua (ca Bia a fost care-take-uita de tati, am facut o maxi curatenie peste tot...uf, ce buna e licenta asta la casa omului
)
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
NOE, fii antena, in septembrie este cel mai mare salon auto LA FRANKFURT!!! Zi-i lui Dragos de IAA, si o sa stie ![]()
Edit: shit, stai, ca-i la 2 ani odata, si a fost anul trecut.
Nu-i mai da lui Bia morcovi, ca si aia constipa. Din cite stiu, sucul de mar rezolva constipatia.
Oana a papat vreo 160 ml la 8. A papat azi numai 3 mese, a mai baut ceai intre timp. Doarme asa de fain...aproape de-a latul patului ![]()
bei, ce am mai scris azi, zici ca altceva nu am facut decat sa stau cu ochii-n forum. ![]()
gata, ma duc sa ma culc. Adica depinde ce scrie NOIE :-)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
catrinel, a fost anul trecut la FFurt
si anu asta vrea Paris...Aveam si eu legitimatie de presa pentru IAA, dar nu am mai mers pt ca ma simteam cam nasol (trim1, stiti voi
)...Oricum, ideea e sa facem si o halta in Germania, insa nu stim daca prin Ffurt sau Munchen...
Ce mai citim noi
Catrinel_17 spune:
am editat, IAA e la doi ani odata, SCUZE!!!
halta - in Frankfurt, ce intrebare!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Qamar spune:
nu stiam ca-i la doi ani
..anu' trecut a fost si la Geneva, da' anu asta a avut interdictie- ca, deh, era la inceputu' lu martie si eu eram..
![]()
cat despre halta: acuma depinde...ce obiective turistice aveti, ...ce temperaturi,..daca aveti motz sau nu...
..ca sa avem ce vedea, hihihihi
-sau i se zice ciuf la motz?hmmm
Ce mai citim noi
adar spune:
Bianca Nicole
Alicia Maria

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE, BUCURII SI FERICIRE, SA CRESTETI MARI SI FRUMUSELE SI SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI MAI FRUMOS PE LUME !!!

Cu toata dragostea din lume,
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari
micaalsa spune:
kim, eu am inceput sa-i dau sucuri si pulpa de fructe de pe la 3 luni, bineinteles ca nu am ajuns sa-i inlocuiesc o masa, i-am dat cate putin ca sa se obisnuiasca cu gusturi noi, cu mancatul din lingurita. Cereale ii dau de vreo cateva zile, am inceput sa-i dau seara crezand ca o sa-mi doarma mai bine si n-o sa ma mai trezeasca de 2 - 3 ori pe noapte ... dar degeaba. Cerealele-i plac foarte mult, nu-i dau nici din alea portie intreaga, intotdeauna terminam papa la tzitzi
.
Scuze ca am uitat ieri de felicitat pe Alicia ta si pe Bianca Nicole, cateodata-s tot intr-o fuga, ma gandesc sa fac aia si aia si uit
.
Asa ca 

, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa-i iubiti pe mami si pe tati.
de la noi.
La Multi Ani!!! si la sarbatoritii de azi, Maia lui Adar si Vlad Lucas - Lili Prejbeanu.
Catrinel, eu stiu ca sucurile de cruditati nu constipa. Eu, de cand am inceput sa-i dau Iuliei suc de morcov nu mai am probleme cu constipatia, face singurica kaki. Noi inainte eram pe tratament pentru a putea sa faca kk. Morcovul fiert constipa. Nu zic astea de la mine, pediatra mi-a zis.
Mergem la inca o tura de somn ca pishcoata ne-a trezit cu noaptea-n cap ... am plasat-o la centrul de activitate sa se joace dar bag seama ca s-a saturat sa stea pe spate acolo.
Pupici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)