Bebei de Martie - Aprilie 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA incerc sa nu ma stressez. KIM zicea ca Alicia nici nu a luat in greutate, io nici nu am cintar, habar nu am cit a pus sau (mai stii) cit a dat jos! De azi va fi mai racoare, sa vedem. Incerc sa nu ma stressez, zau ca in cerc, dar citeodata la sfirsitul zilei mai clachez

am mai vrut sa scriu ceva, dar am uitat cu totu'.

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aida, e o frumoasa Alexandra. Cu ochii ei va cuceri lumea. Tu mamica mandra ce esti!!!
Rulota e super faina. Pai chiar ca nu va mai trebuie dormit la hotel, zburat. Aveti tot comfortul. Am vazut si eu cand am fost cu cortul in parcuri ca iti poti cupla rulota la curent si nu mai ai nici o grija. Socrii impresionati la maxim de wc-urile din camping. Ca sunt curate si parfumate.
Si ce dimensiuni are!!! Vorba lui Catrinel, rulota americana, dom'le. Nu te joci. Astora le plac lucrurile mari. pana cand si WC-urile le au mai mari decat europenii. Remarca facuta in aeroporturi.
Cum naiba ti se duce lapticul? Ca aveam o mare invidie pe tine cand citeam cati ml faceai. Si acum??? Ce s-a intamplat? Ai inceput sa ii dai lapte praf si ti-a scazut productia?
Eu n-am somn. E aproape 1 noaptea si imi zboara gandurile la aperitive, platouri, cum sa le aranjez.
Luk Muk se taie cu aparatul de ras al sotului (ii tot dadea tarcoale de vreo cateva zile) la "gedat" si e in mare suferinta. Pupa mamuku' lui acolo, pusei bandaj, rasfat la greu, adormi mangaiat si spunandu-i cat de mult il iubesc.
Mamzel Farfuzel e o zgatie. Simte ca suntem cu totii in tensiune cu al botez si ea vrea numai in brate. pana acum era cumintica, se juca, tipa (ii place vocea si merge din ce in ce mai inalt cu tonalitatile), iar azi fuse rauta.
Brrr, ce maini umflate am! Oi fi mancat sarat? Hmmm.
Ieri ma duc cu sotul la magazin sa-i luam lui Luk Muk ceva de imbracat pentru botez. Vorbiram noi in masina cam ce sa ii luam, intram in magazin si ceata totala la mine. Dar de ce am venit la magazinul asta??? Parca imi stersese cineva creierul.
Eh si ce ii luaram nu ii fu bun lui Luk, camasa mica, pantalonii lungi. Ca naiba.
Ah nu v-am spus ce mi-a mai facut. Am facut popcorn, i le-am pus intr-un castron de plastic, Luk manca, eu cu spatele la el, eram la calculator, socru-meu sus in living se uita la noi. Termina odorul floricelele de papat, isi da pantalonii jos si imi face pipi in castron. Poftim educatie .
Ma duc sa mai surfez oleaca pe Dc si apoi ma car. Nu e nimeni prin preajma?
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Io sunt, CIUF, astept sa se trezeasca Oana sa mergem la plimbare.
m-am spart de ras cu Luk!!!

La multi ani
Maria-Ruxandra, Anthony Nicholas, Marc Alexandru, Thea Antonia si Mihaita!!! sa cresteti maaaaaari si frumosi!!! sa aveti noroc cu carul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau fetele!

Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
Marc Alexandru – Alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
Mihaita - Amelutza

Sunt tarenecajita ca mi s-a infundat un canal si ma paste o mastita de toata frumusetea. Am trecut la program de 4 ore si uite ce probleme au aparut! Hotul asta nu mai suge deloc! Dusuri calde pe caldura asta...macar sa rezolv problema. Va rog daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi, mai ales daca ati avut noduli la san in perioada alaptarii. La ce medic trebuie sa merg? Ginecolog?

Kim dupa cum vezi si dansu e foarte smecher. Oare vom reusi noi sa le scoatem rasfatul asta din cap?

Aida si cristian e preocupat de aceleasi chestii. Si mie imi place sa-l vad cum se ambitioneaza sa se ridice. Daca ar fi asa ambitios si la mancare!...bine sucul de fructe imediat il rade...azi 110ml in 3 min...eu nu aveam de gand sa i-l dau tot...sa mai beau si eu un pic...dar m-a pacalit!

Andreea G ... bine ca ati scapat de vaccin. Acum puteti sa va bucurati linistite de ziua asta asa speciala. Va pupam!

Ciuf eu am crezut ca ati facut botezul. Scuze! Il aveti in week-end?
Mai bine mergeti singuri in vacanta...nu de alta dar sa simtiti ca e vacanta, asa stai stresat sa nu faci ceva care deranjeaza sau pare exagerat.

Pupici tuturor!

Mihaela&Cristian 25.03.2006

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos

Mergi la inceput

Mihaser, pune-l sa suga, el te ajuta cel mai bine. Ai si pompa? Comprese calde inainte de supt, si maseaza inspre sfirc atunci cind suge bebe. Comprese reci dupa ce suge. Ia un paracetamol, e antiinflamator.
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Maria-Ruxandra - Catrinutza
Anthony Nicholas - Biuta
Marc Alexandru - alinaalex
Mihaita - amelutza

LA MULTI ANI FERICITI, SA CRESTETI MARI SI FRUMUSEI SI SA FITI SANATOSI!!!!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

DRAGA MEA THEA,

ITI DORESC DIN TOT SUFLETUL MULTA SANATATE, BUCURII, JUCARII DIN CELE MAI FRUMOASE SI CADOURI MUUUULTE SI MINUNATE.
EU SPER CA INTR-O ZI SA NE CUNOASTEM SI NOI, SI SA POVESTIM ASA CUM FAC MAMICILE NOASTRE ACUM. ITI DORESC SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI SA RAMAI LA FEL DE FRMUSICA, CA UITE, MAMI ZICE CA TAAARE MAI ESTI MUMUSICA ...
INCA O DATA ITI SPUN "LA MULTI ANI!" SI UITE, DIN PARTEA MEA, UN MAAAAAAAAARE BUCHET DE FLORI!

CU DRAGOSTE,

MAIA

PS: Bineinteles ca si mami iti spune LA MULTI ANI .......

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA * minunea cu ochi mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani fericiti pentru
Mark – Bagheera 1975
Erik-Sebastian - Ama kaly
Maria-Ruxandra – Catrinutza
Anthony Nicholas – Biuta
Marc Alexandru – alinaalex
Thea Antonia – Andreea Georgiana
Mihaita - amelutza

Catrinel dragutzo, please nu te agita cu caldura asta, odihneste-te si da drumul la AC, da-i la Oana sa pape mai des, asa am facut eu si uite a recuperat, a pus un sfert de kg intr-o saptamana. Acu' ma plang ca ma tine toata ziua la san, sa pape grasuna si sa adoarma ea acolo ca o mireasa. Si creste si devine tot mai constienta de ce se intampla, vrea numai atentie si sa fie tinuta in brate. Da mai bine sa pupam noi motzata frumushica ta.
ciuf, m-am spart si eu de ras. Da' frumoase maniere la dom' Luk. Pai trebuie sa fii mereu cu ochii pe 'mariner', ma gandesc chiar la botez, poate are vreo idee nastrusnica... eu am emotii pt voi, de cand va pregatiti... dar e asa dulce, nu te poti supara pe el.
Mihaser, am patit-o si eu de 2 ori, noroc ca n-am facut febra, bine faci dusuri calde si masaj, dar Cristian te rezolva cel mai bine numai sa-l tii la san (sau pompa daca o suporti). Eu cred ca si de la caldura si nervi (oboseala) am facut chestia asta, si ma dureau sanii de muream, iar dupa nu-mi venea sa cred ca a trecut. Acum ma lupt cu strengaritza sa-i scot rasfatul, dar eu sunt de vina ca doar eu am obisnuit-o asa, cine altcineva. Toata ziua se razvrateste, face mutre si scandal, parca se arunca din patut, carucior, leagan, ca vrea in brate. Tot ii gasesc scuze ca poate ii ies dintii, dar de ce ii trece in brate supararea dom'le?
Aida, banuiesc ca mi-ai raspuns si mie in numele lui ciuf, nu conteaza, stiu ca te gandesti si la mine. Pup ochisori ei frumosi de Alex, cu pozele care mi le trimiti sistematic stiu tot ce misca. Te mai intorci la lucru sau iti prelungesti concediul?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinel,Rudy si el mananca putin de tot,adica lapte,cam 300 ml maxim,dar noi mai completam cu pireu de fructe si cereale.

Aida,ptiu,sa nu deochi fata ,sau mama,.....mai ce fete superbe!
Weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Kim,
normal ca si tie iti raspunsesem (tu ma intrebasei daca am condus cu rindul), dar, din graba, am uitat sa iti si pun numele acolo iertare...

Ciuf,
cu laptele s-a intimplat treptat, in sensul ca pur si simplu a scazut, si gata. au fost momente cind Alex nu a vrut sa suga, si urla ca din gura de sarpe, iar eu nu o puteam tine nemincata si sa ma apuc sa ma pompez in timp ce ea plingea de mama focului... deci ii dadeam formula, numai sa taca (ca, de foame, ii era foame, clar!). apoi foloseam pompa, dar toata lumea stie ca pompa nu e ca si cind suge copilul....
a mai fost si perioada cu mutarea, cu stress destul de mare (ma enervam ca toate-s vraiste prin casa si eu n-am timp de nimic, singura acasa si cu sotul in delegatie), si asta sigur a contribuit la scaderea laptelui. in fine. eu inca o pun si acum la sin, dar lapte e putin de tot. asa ca suntem mai mult pe formula.

Mihaser,
abia astept sa o trec si pe Alex la diversificare, ca si-asa se uita la noi cu jind si se linge pe buze, cind ne vede mincind :)

Delia,
multumim de complimente, dar tu stii ca noi suntem indragostite de Rudy inca de cind i-am vazut pozele de la nastere, da? e un frumos! ca si tine, dealtfel!

poze Alexandra
(3 mai 2006)
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , 9 luni si-o zi - 37 sapt :)

Mergi la inceput