cum se face coca? - de pizza!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Deanny am facut si eu azi pizza dupa reteta ta de blat. toate bune si frumoase numai ca undeva iar am gresit (sunt antitalent in ceea ce priveste categoria aluaturi) si mi-a iesit prea tare si parca uscat ca un biscuite. cat se tine la cuptor?

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by april

quote:
Originally posted by Deanny

Akella, cu multa placere, sper sa-ti placa!
Eu am invatat o reteta foarte buna de mini mizza rapide - intind blatul, il ung cu sos de rosii, presar diverse ingrediente pt pizza (sunca, cascaval, ananas, etc) si il rulez ca pe o rulada, apoi tai felii de 1 cm grosime pe care le coc orizontale.

n-ai cumva vreo poza sa vad cum arata mini-pizza asta? ca-s tare curioasa, n-am mai auzit cu rulatul, dar incerc, promit

Te superi daca iti dau eu un link?
imi pare rau dar nu este permisa publicarea acestor link-uri. multumesc pentru intelegere!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

nu cred ca e voie dar bine ca l-am vazut...

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

[quoteimi pare rau dar nu este permisa publicarea acestor link-uri. multumesc pentru intelegere!

Roxana
[/quote]

Sper sa nu fie cu suparare, dar eu ca Mos Ion Roata n-am inteles ... m-am apucat de citit regulamentul si nu-mi dau seama: E site concurent? (ca mie nu mi se pare ca sunt in aceeasi categorie... dar poate is eu mai prost ) E considerata reclama? (si atunci subiectul cu prajiturile dr. Oetker nu e?)
Scuzati off-topicul..... dar asa ca sa stiu si eu ce regula sa nu incalc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by monu

am facut si eu azi pizza dupa reteta ta de blat. toate bune si frumoase numai ca undeva iar am gresit (sunt antitalent in ceea ce priveste categoria aluaturi) si mi-a iesit prea tare si parca uscat ca un biscuite. cat se tine la cuptor?

Eu le tin cam 20 de minute (mai bine zis "dupa ochi"). E posibil sa le fi tinut prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

quote:
Originally posted by april
n-ai cumva vreo poza sa vad cum arata mini-pizza asta? ca-s tare curioasa, n-am mai auzit cu rulatul, dar incerc, promit

uite-aici april:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mica.papushica/album?.dir=/32c2re2&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Fetele, reteta mea e asemanatoare:
1/2 cub dojdie, 200ml lapte, 1 lingura ulei , 1 ou, 1 varf de linguritza sare, faina

Drojdia se dizolva cu o lingurita de zahar , se adauga oul, sarea, laptele - putin caldut.
Se amesteca cu uleiul - putin caldut - dupa care se incorporeaza faina.
Se lasa la crescut 1/2 ore, se tapeaza tava cu margarina si... se pune aluatul.

Nota: Aluatul trebuie sa fie putin mai gros ca cel de clatite, dar nu foarte gros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

io o fac asa:

1 cub de drojdie(drojdia se lasa sa dospeasca in lapte caldut cu 2 lingurite de zahar), 2 oua, sare, unsoare de porc -1 lingura,faina.
se face o coca care se lasa la crescut acoperita langa caldura.
se mai framanata o data si iarasi se lasa la crescut acoperita.

gata!!!

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 9 luni

Mergi la inceput