cosmarul unei mamici
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
Draga Ancuta, te inteleg perfect! Cred ca nu este mama care nu a trecut prin asa ceva. Si ca sa vezi ca exista si mai "nebune" ca tine, hai sa-ti povestesc ce mai faceam eu. Nu numai ca ma sculam mereu sa vad daca mai respira (citisem despre moartea subita a bebelusilor si-mi era frica), dar Alex al meu incepuse sa se intoarca singur si-l gaseam mereu pe spate. Imi era frica sa nu regurgiteze in somn si sa se innece! Si am gasit "solutia": am pus in patut un teanc de carti, in sir si le-am acuperit cu un pled, iar apoi il puneam pe bietul Alex pe-o parte, langa ele, astfel incat sa nu se poata intoarce cu fata in sus! Acum ma apuca rasul, cand imi aduc aminte. Asa ca vezi ca se poate si mai rau?
Claudia si Alex(4ani si 4 luni)
petruta spune:
Nebunie...nebunie... Si cind va fi mare ai sa-i porti de grija. Nu esti singura. Al meu are 9 luni sa daca adoarme, in timpul zilei, fac drumuri din 5 in 5 min. sa vad daca respira, il ciupesc putin sa-l vad ca misca. Citim mult, despre una alta, boli etc. Asta ne amplifica " nebunia", frica de a ne pierde puiul.
Deci, bine ai venit in "club" .
Petruta
mamica dulce spune:
dragi mamici eroine:):)...ce sa zic...sa ne dea Domnu mai multa minte
puisorii nostri sunt atat de mici si delicati ..dar sunt puternici,puternici pentru ca ei sunt cei care au razbit la noi in burtici,pentru ca ii intareste iubirea noastra si pentru ca Dumnezeu are grija de sufletelele acestea mici si nevinovate.
....ce bine ar fi sa fiu asa inteleapta si la fata locului,nu doar acum cand va scriu si incerc sa.mi intiparesc in minte aceste cuvinte.Cred in ce spun dar ...undeva in mine este o parte mica dar fioroasa care ma macina..la fel ca si pe voi mamicutelor.
Dar..capul sus,priviti zambetul puiutului,stergeti.va lacrimile si hai sa ne bucuram de minunile noastre adorate si sa multumim Domnului ca avem dreptul la aceasta fericire.
o mamica cu toane optimiste
oz spune:
quote:
Originally posted by marius
Eu in locul tau i-as face rapid un fratior sau o surioara. Avantajul cert este ca al doilea copil te ajuta sa iti disipezi atentia adica sa o imparti.
Uite un sfat foarte bun! La primul copil am patit la fel, daca dormea copilul ma gandeam de ce doarme, daca nu dormea de ce nu doarme? La al 2-lea inveti sa te relaxezi...nu zic ca temerile dispar cu totul, dar devin rezonabile.