Georgia, s-a discutat chiar foarte recent despre gemul de capsuni si alte fructe in cel putin 2 subiecte da o cautare pe forum sau uita-te pe alte pagini cu subiecte, precis le gasesti.
------------------
Numai bine,
Natalia
O reteta simpla de tot, fara multa fierbere, in max. 20 minute ai gemul gata, nici nu folosesti asa mult zahar si tine, probat si 2 ani.
Se gaseste cu siguranta si in Canada asa ceva: http://www.ciao.de/Dr_Oetker_Extra_Gelier_Zucker_2_11044123
poate fi si de la alta firma, uita-te sau intraba in supermarket.
Pui la un pachet de 500g 1kg de capsuni, eu nu le tai daca sint potrivite si pun un pic mai mult cca.1,200kg. Borcane cu filet pui fierbinte infiletezi si pui borcanul invers cca.5 minute, cind il desfaci la servire pacane capacul.
succes
narcisa
va rog sa continuati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79555 , este subiect activ, plus alte doua link-uri. multumesc pentru intelegere!
Roxana