Mamici aspirante din nou - 19
Raspunsuri - Pagina 28
asi spune:
Hai sa va povestesc un pic ce mai zice Razvan.Ieri dupa-masa am fost la plimbare prin oras ca sa cautam pantofi ,cu o prietena forumista.La un moment dat Razvan zice "hai du-ma acasa sa-mi faci dus si sa ma culc ca sunt obosit".A fost atat de dragut la faza asta si a facut o mutra supr haioasa.
Dupa ce am ajuns acasa a cerut apa ca ii era sete.Dupa ce a baut zice "gata, acum sunt mai umed si ma pot juca mai bine"
.
L-am pus la culcare, chiar a cerut eu sa merga.Eu i-am zis ca ma duc sa fac dus si ma culc si au.Am mai stat putin si am crezut ca a adormit.Cand am iesit de la dus il aud ca se maraie.Intru la el si imi zice ,foarte indignat "tu nu auzi ca eu plang?".
Scuze ca am fost off-topic.

Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Iulia P. spune:
Sim, LA MULTI ANI, multa sanatate si multe bucurii alaturi de toti cei dragi tie.
Roandre, LA MULTI ANI, in avans, pentru Alexia cea scumpa.
Asi, tare haios Razvan
. Sunt tare, tare draguti la varsta aceasta - spune si Tommy cateodata niste lucruri de raman uimita...
Va doresc un sfarsit de saptamana minunat
!
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (28+)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
asi spune:
Iulia
asa e!
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Gina M spune:
SIM,La multi ani!

Ioana, Cum mai esti?! Ce vesti ne mai poti da?! Cum este pana la urma cu testul?!
My baby development!
POZE NOI 
gio spune:
Sim, La multi ani, multa fericire si impliniri cat mai multe!!!
17 +
http://community.webshots.com/user/taisiaeliana
elyanne spune:
La multi ani, Sim! 
Sa fii fericita, sanatoasa, norocoasa.... si sarcina usoara in continuare 
Eliana si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
herra spune:
quote:
Originally posted by asi
Am mai stat putin si am crezut ca a adormit.Cand am iesit de la dus il aud ca se maraie.Intru la el si imi zice ,foarte indignat "tu nu auzi ca eu plang?".

super copiii astia!

Cristina si Vlad 
asi spune:
Ioana cum esti?
Herra e varsta "perlelor" se pare.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
mariana_1976 spune:
LA MULTI ANI SIMONA, sarcina usoara,multa sanatate,numai bucurii si impliniri alaturi de familie!

Ioana ma gandesc la tine tot timpul si ma
sa ne dai vestea mult asteptata!
Mariana
13+
mama de Monica, Matei si Markus
roandre spune:
Multumim mult pt urari! Cine vrea sa-mi vada mandra aniversata la 2 anisori o poate face aici .
Asi, m-a terminat mandrul tau! De abia astept sa inceapa si Alexia sa vorbeasca mai bine sa ma delectez cu perlele ei!
Ioanatugs, gandul meu e la tine...astept vesti de la tine!