tort diplomat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Multumesc fetelor...

ce bine ca am intrebat !!


Cristina


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor ieri am facut tortul diplomat nu i-am pus ananas ca nu-mi place deloc am pus kiwi banane si caise decojite din compot...l-am bagat la frigider si peste 2 ore era deja tare azi o sa-l servim si o sa-i fac si poza ...eu am pus si piscoturi pe margini am folosit frisca meggle 1kg si e tare buna
revin cu poze

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

revin cu poze si vreau sa va zic ca a fost tare apreciat tortul meu si s-a mancat pana la ultima feliutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nushulica/album?.dir=/4917re2

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Nusulica, ma bucur ca a fost reusit tortul, de aratat arata f. bine!
Ai pus cacao sau ceva in frisca? Mi se pare ca e in doua culori.
Eu pun piscoturile pe mijloc, in vreo doua straturi, dar nu am poze pe sectiune.


Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sa stii teodora ca si eu am observat ca pe la mijloc avea culori un galben parca...m-am gandit ca poate asa iese de la gelatina nu am pus cacao cum sa pun la diplomat?

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Nushulica, ti-am vazut si eu tortul, arata tare apetisant!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Nushulica, ti-am vazut si eu tortul, arata tare apetisant!

------------------
Numai bine,

Natalia





multumesc frumos natalia dar in nici un caz nu ma ridic eu la nivelul tau....poate prind si eu sa traiesc ziua aia
tortul a fost foarte bun si reusit dar nu prea le am eu cu ornatul

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

am si eu o intrebare.
in general faceam tortul diplomat cu frisca si era ok, iesea chiar bun.

acum insa nu am mai gasit o frisca decenta, pe cea pe care o cumparam au scos-o de la vinzare, ptr un motiv pe care nu-l cunosc. era o frisca "curata" si tare buna. acum nu-s in galantare decit cele la tub :((.

deci intrebarea mea: pot folosi, a facut cineva asa, in loc de frisca un iaurt ... poate mai cremos asa, poate cu fructe?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Si eu vin cu o intrebare. Pot sa imbrac tortul diplomat in martzipan si nu in frisca? A incercat careva? S-ar preta?
la toata lumea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

liris, sigur ca poti folosi iaurt in crema de diplomat, in loc de frisca, doar pui gelatina si se va intari fara probleme. Iar avantajul in plus e ca tortul va fi mai dietetic.

ciuf, mi se pare cam moale/finut tortul diplomat, ca sa-l imbraci in martipan. Ma refer mai ales la faptul ca trebuie sa apesi/indesi bine cind asezi foaia de martipan. Dar poti incerca, de ce nu, insa vezi sa netezesti bine suprafata tortului inainte, cu o glazura de ciocolata, un strat subtire de gem sau crema de unt.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput