Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 19
silvi_2005 spune:
Am stat pana acum ca sa recuperez ce s-a postat, sa fiu si eu la curent cu ce se intampla pe aici. Nu comentez in nici un fel discutiile mai putin principiale postate, fiecare om are perioade si perioade in viata, nu putem sa stim de ce e asa la un moment dat. Eu nu judec pe nimeni de o perioada destul de lunga de timp, m-am adaptat proverbului "Inainte de a spune ceva despre cineva ia papucii lui si umbla o mie de pasi" sincer sa va spun imi e mai bine asa, nu ma intereseaza ce se spune pe la spate, nu ma intereseaza decat ce aud eu cu urechile mele. Poate e si o forma de superficialitate, poate e si putin egoism din partea mea, mie mi se pare viata prea scurta si as avea prea multe de facut si nu am timp incat nu las sa-mi consume timpul meu nimic de genul asta. Scuze ca m-am lungit cu aceasta explicatie dar vroiam sa va spun ca asa e mult mai bine, te simti multttt mai bine, eliberat intr-un fel in care nu pot sa vi-l explic.
Ma bucur ca am apucat sa citesc tot, maine la pranz ma intosrc la Nasaud si nu voi mai putea sa intru in fiecare zi.
Salut fetele noi si urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI !! tuturor bebelasilor care au implinit un numar de luni si eu nu le-au urat nimic....absent fiind.
Bee, sper sa-si revina micuta ta cat mai repede. Si eu l-am stresat pe Alain cu Milupa HN25 care are un gust ca naiba, sincera sa fiu si am bagat morcov si orez de nu mai vrea acum Alain nimic in afara de lapte. Am renuntat la astea si ii fierbeam zilnic orez, 2 linguri la un l de apa si cate 2-3 morcovi. Ii preparam formula cu apa din aceea in care mixam in blender caet 2 linguri de orez fiert, am taiat si o tetina la varf ca sa poate suge mai usor ca se enerva ca nu-i curge. I-am mai dat si ceva banana cu orez da n-a mai vrut sa pape si am renuntat sa-l agit. In rest ceai de chimen cat de mult si smecta sau hidrasec. Eu i-am dat si niste prafuri de furazolidon cu calciu carbonic dar la capitolul medicatie fa ce ti-a recomandat doctorita. Daca examenul copro e negativ i eu nu scade in greutate e ok chiar daac are 2-3 scaune/zi. Pe Alain l-a tinut aproape 2 saptamani faza asta, abia acum a scapat saracutul. Sper sa se faca bine curand, 
Maraki, multumesc pentru informatii, ma bucur ca Alain e vioi si jucaus, ca se plimba de-a busilea si se invarte toata ziua, eu m-am ingrijorat putin ca se foieste toata noaptea, ma gandeam ca e agitat sau ceva de genul asta. Am citit in uram ca il tot invarti de pe burta pe spate, eu nu l-am putut culca pe Alain decat pe spate, de cand s-a nascut doarme asa, altfel mi se trezea in 5 minute si urla. Acum se invarte el prin somn in toate ditectiile, cand pe spate cand pe burta. Poate si lui Angelo ii place sa doarma asa..
Mirela scumpico sper ca esti mai bine, pupicei tie si lui Dani, nu vreau sa fac o confuzie ca imi sunt cam varza acum informatiile in cap, parca tu zicei ca bona il tot pupaceste pe Dani si nu iti place, eu in locul tau i-as spune ca am citi ca nu e voie sa pupi bebelasii pe gurita si ca nici tu nu o faci sa nu il pupe nici ea...daca am retinut gresit te rog sa ma scuzi...
Fetelor va pup pe toate, nici nu mai stiu cate vroiam sa scriu mai intru maine pana plec ca Jean e de garda si sunt singurica maine, Cuscra, Moni, Giova, Teolinda , Pisoi, Ioana, March, Anasebe si celor care au postat acum ma curand 
poze
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor si Duminica placuta! Este prima data cand inchei si incep o zi pe forum, de obicei eu eram somnoroara seara si intram mai tarziu dimineata. Acum am si eu o jumatate de ora libera si ma uit in albumul nostru si ma minunez cat de mult au crescut bebelasii....si ce frumusei sunt toti.
Alexandre e un simpatic, a crescut f mult, Tea sta bine in fundic, si e fetita mare ...gata, Anastasia de mamicuta Ralu sta si ea rezemate de perne, e o scumpica.Am vazut o poza in care ii dadeai sa pape cu seringa, are rezultate asa? Alain imi cam scuipaceste ce-i dau sa pape cu lingurita, de la medicamente mi se trage faza asta,
.
Angelo e un scumpic in pozele in care sta tolanit in pat, f bine sta si el in fundic, Doamne ce mare pare in poze, e f bine dezvoltata, sa o tina tot asa.
Carla Maria e ca o bombonica in costumatia ei rosie cu bonetica, sa-ti traiasca.
pupicei si Carlei Maria de Alina i-ati facut niste poze bestiale, in cele cu ochelari, mai ales in cea cu ochelari de soare e ca o papusa. Aveti o fetita vesela, sa va traiasca, si eu ii fac lui Alain freze de arici.
Clara de de mamicuta Sim0 e bestiala cu rochita ei mini de botez,
si Clara de mamicuta Ana_m e o super simpatica, inconjurata de jucarii si zambitoare foc. Are si ea rochita mini si stie deja sa pozeze
.
Mirela, pupici si tie ca a deja flacau mare...si frumusel si smecherel. Sta f bine in fundic si e simpatic foc cum papa el si rontaie tot ce apuca, tu imi pari insa cam obosita, sper sa te faci bine cat mai repede si sa te mai odihnesti,
La cele doua Dariute nu am vazut poze noi, poate mai pun ceva poze mamicile lor, in special pe cuscra o rog, nu de alta dar ma intreaba Alain si nu stiu ce sa-i raspund la om.
Tatiana, ai niste copii minunati, toti trei. Gemenii Daniel si Eduard m-au induiosat, sunt asa de draguti cum stau unul langa altul si se joaca, cred ca e minunat sa-i vezi crescand...in pozele inconjurati de reviste sunt ca niste ingerasi.
lor si tie ca esti o mama deosebita, cu niste copilasi draguti foc. Vad ca si David de mamicuta Florini nu are stare, asa e si Alain, pupicei la plimbaret.
Moni, Dienutza e o super simpatica cu expresiile ei si cu pozitiile pe care le ia. Iti vine sa o mananci cu suzeta ei multicolora, nu alta. Pupicei sa se faca bine si pupicei si tie ca imi pari cam obosita si tu.
Atat am apucat sa vad, trebuie sa ies pana in oras sa mai cumpar cate ceva, mai vad si celelalte poze cand ma intorc.
poze
silvi_2005 spune:
Din pacate nu mai am timp sa stau pe aici...trebuie sa ma pregatesc sa plec la gara. O sa vad restul pozelor la Nasaud, va pup pe toate, imi pare rau ca a fost cam pustiu pe aici.....
poze
maraki spune:
hello intr-o zi de duminica linistita,
Astazi l-am pus pe Angelo in apa la piscina, i-a placut mult dar nu stiu cam cat sa il tin sa nu raceasca.Anasebe cam cat l-ai tinut tu pe Tiberica in apa? Eu in final cand am vazut ca nu prea mai are chef sa se joace si aveam impresia ca-i este frig, l-am scos.Incarc acum filmuletul si pun si niste poze cu bebu in apa. Silvie ne-ai prins si tu intr-o pauza mai mare ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Denisam spune:
Cuscar felictari pt piscina.
Noi avem 2 dintzisori, in afara ca e mai razgaita, in rest e ok.
Fug sa o culc si revin,dar pupam pe totzi!
Anas-felicitari pt primul dinte!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Cuscra felicitari pt. primii dintisori
Deci la voi se vede si al doilea iesit, eu tot astept din zi in zi pt. al doilea, se vede ca mai are foarte putin sa erupa.Primul a crescut cam un sfert si se vede asa frumos si alb 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
sim0 spune:
Eu ma simt anchilozata total. Ma dor genunchii, gleznele, spatele...nu pot sa alerg nici trei metri. Trebuie sa ma tin serios de un program de exercitii, caci altfel nu mai am mult si ajung in baston. Voi cum mai stati cu tonusul? Tot cautand eu pe net exercitii i-am gasit pe unii unde poti sa faci exercitii cu bebelusul la purtator. Nu in Romania, bineinteles.
Sunt cateva poze aici http://www.dancingthrupregnancy.com/Postpartum.Ex.html
Super, nu??
poze Clara
irinatunza spune:
Buna fetelor!
Ali si bebelina mea plinge la oamenii pe care nu-i cunoaste sau ii vede ceva mai rar. Si aici ma refer si la ai mei parinti , la toata lumea. De fapt pune buza intii si intoarce capul , se uita disperata dupa mine. De obicei asa face, rar se intimpla sa nu faca figuri. Nici mie nu-mi convine dar n-am ce face. Sper sa se mai "domesticeasca" mai incolo ca nu de alta dar poate am treburi de rezolvat si tre s-o las la mama si ce ma fac daca urla asa ?
Nici eu nu stiu ce sa mai fac cu bebe mofturos la papa. Azi a papat numai 375 de lapte si aproape un mar. Pina mai ieri papa cam 500 , ba chiar si peste. Azi insa...
Am incercat sa-i fac si brinza. Insa nu mi-a iesit, fetelor. Am facut asa cum am citit de la voi. Am pus 150 de lapte praf , l-am lasat sa dea in clocot si apoi am pus o tableta de calciu lactic si am mai lasat un pic sa fiarba. Si n-au iesit decit doua lingurite amarite de brinzica. Insa nu i-a placut.
Stiu ca s-a mai discutat , dar eu cu singurul meu neuron ramas am uitat, despre cum se face supica pentru bebe. Va rog sa-si faca cineva mila de mine si sa-mi zica inca o data.
Ca vreau sa incerc sa-i dau si supa ca poate asta o sa pape. Nu stiu ce sa mai incerc, i-am dat si piersici, nectarina, morcov. Nu-i plac. Am mai facut o pauza de o saptamina si o sa incerc din nou saptamina asta.
Mai fetelor, eu am o dilema. Copilul meu se trezeste la 6-7 dimineata insa nu vrea sa pape nika. Pe la 8-9 se culca fara sa vrea sa pape si ii dau eu prin somn dupa ce adoarme. Nu stiu daca e bine , dar bebeii vostri la cit timp papa dupa ce se trezesc ? Si daca a papat pe la 9 abia pe la 13 daca mai vrea ceva. Mi se pare o pauza destul de mare, mai ales ca ea papa putin la o masa, cam 100-130.
Fetelor, ce faceti ca sa nu va mai cada parul ? Ca eu las smocuri peste tot, si in cada, si pe perna . Cred ca o sa ramin cheala in foarte scurt timp. Ba mai mult mai luati ceva vitamine ? Ca eu ma simt asa de ametita de dau cu capul de pereti. Si asta s-a intimplat la propriu. Ma grabeam sa ajung la bucatarie, Sabina urla si am dat un cap de coltul peretelui de mi s-a facut si un micut cucui drept in frunte. Noroc ca nu s-a invinetit ca zicea lumea ca m-o batut barbatul
si nu de alta da el saracul e pacifist de felul lui.
Va pupicesc si pe voi si pe bebeii vostri frumosi.
Sper sa pun si eu poze noi la semnatura in curind.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Ursoaica spune:

Maraki
am vazut ca ai intrebat de Irina. Irina mai sta in Ro pana pe 14 aug ca sa rezolve cu niste acte.
Anda drum bun!
Irinatunza mami tu de ce nu faci branzica din lapte de vaca? 1l de lapte cu 8 pastile de ca.
Ali bine ai venit. Cu degetul ... parerea mea ... este cam naspa, foarte naspa ... cauta-ma pe ID de mess sa iti zic de ce! Cunosc situatia si in timp pune probleme.
Calatoare doar atat ? cateva interventii si gata? Bine ai venit printre noi!
Moni imi pare rau de funduletul fetei ... o faci tu bine si sa vezi ce pune pe ea!
Denisa iti doresc multa sanatate! Si felicitari pt dintisori!
Ana felicitari pt dintisor!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
pe toate fetele care au intrebat de noi!
Acum despre Raisa!
La 6 luni avea 7970g si 74cm.
Sa nu va imaginati ca noi nu am cazut din pat ... ba da am cazut...
dar nu a patit nimic grav decat gurita putin umflata.
De vorbit...vorbeste la greu ... dar pe limba ei![]()
Se rostogoleste precum dracusorul din "Cow and chiken". Acum a inceput sa ridice si funduletul ... in curand o luam in 4 labe.
Ii place sa fie pupata non-stop ... intinde obrazul si asteapta...
Trage pe toata lumea de par. Mai ales de coada...
Nu plange la lumea straina din contra rade intruna.
Mananca foarte bine, sa cam plictisit de supita dar facem combinatii.
Papam si ou si branzica...
Dinti nu avem.
Nu stiu ce sa va mai scriu...
la toata lumea si am taiat-o afara, la aer.
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit." (H. Read)
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)