Salvati-ma de-un iepure, va rog

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fetitie spune:

am ras cu lacrimi...se uita bebe mirat la mine si nu intelege de ce plange mama...

da' a fost gustoasa aratarea?

sa fi fost in locul tau ii faceam vant la gunoi.sub motiv ca era iesit din termenul de garantie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

tare faza asta cu iepuroiul.
Imi aduc aminte de reactia mea cand am papat in Franta "le lapin noir".De ce era "le lapin noir"? Pai pt ca era sosul negru...era gatit in sange, gazda noastra inca a comandat sangele in mod special la fermier pt sosul asta. Norocul meu ca stiam ce urma sa papam la cina si m-am indopat cu entreuri si salata ca sa am motiv de-a rufeza felul principal...adica "burta deja cica plina". A doua zi insa nu am scapat ca ramasese inca destul de la cina precedenta si cum noi am fost plimbareti cu tot cu gazda...n-am avut incotro.De data asta m-am indopat eu cu taboulet, dar n-a mai tinut scuza ca m-am trezit cu bucata mea de iepure sub nas.Am ascuns bucatelele de iepure in bagheta sa nu le vad si nu m-am atins de sos. Tot se cheama c-am papat.
Papadie, asteptam deznodamantul povestii voastre.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Oameni buni, io acu vazui subiectul asta ca a fost nominalizat la subiectul anului si asa am dat de el (evident e intr-o zona in care nu prea intru...). Dar vin cu o intrebare: prin ce supermarketuri se afla iepurii astia, ca eu am gasit numai in Auchan, unde am fost o data si a doua oara nu mai calc! Nu de alta, dar carne mai buna ca aia de iepure nu prea cunosc! Si ma oftic de mor ca nu am de unde cumpara.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Cinstit va spui ca aseara am ris de s^a speriat barbata-miu .Ii zicea fiica-mii "iote la mama ride de una singura,cred ca trebuie sa-i facem un control".Si m-am apucat sa-i citesc si lui.Sa va mai zic ca ridea si el ?
Da` cine ma intreba la 5:30 a.m(nu exagerez) daca iepurele era macar jupuit!(ca belit suna nashpa)
Acum se apucase si sa ma intrebe ce mai consumam noi in romania ,ceva ce li s-ar parea japonezilor necomestibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

Iepurii sunt necomestibili dupa parerea lor?! Bine ca li se par comestibili serpii, pestele crud, sobolanii si o gramada de alte jiganii! Sau confund cu chinezii?!?!

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

cum a ramas cu iepurila? cred ca-i bine sa-i faci vant daca nu l-ai gatat pana acum...

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

papa, cu a ramas cu iepurele?a ajuns la cosu de gunoi?
Am ras de una singura pe aici, da in ciuda rasului sa sti ca-mi place carnea de iepure,dar nu am vazut in mag.In italia il luam deja transat, yami ce bun era.Poate daca l-as vedea asa intreg nu m-as indura sa-l transez,darmite sa-l mananc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

...imi pare rau ca tre sa fiu sincera pan la capat da' exact atunci a ajuns soacra-mea la mine si l-a facut ea. io si cumnata-mea am sta la o bere pe balcon facut de altu' a fost foarte bun!!!

sa va spun ca citeam subectu de la genrale in care a fo mentiont acest iepure. de pe calcu lu' soata. si ramane deskis si citeste si asta topika si-i vine sclipitoarea idee sa mai luam un amarastean din ala umanoid. mi s-a facut pielea gainii pe mine numa la gandul c-o sa intru in noul an privind niste ochi tristi si nevinovati. norocul meu ca a venit acasa cu versiunea 'playboy'. Adeca numa cu niste pulpite foarte apetisante. (bine ca i-am stricat bucuria zicandu-i ca parca ar fi pulpele Marinei- pisica nt.). Am tinut pulpele in vin negru, cu piper, cu o foaie de dafin, cu mustar si sare. au iesit o bunatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

am ras pe saturate, papa, raman datoare! (si colega de birou, asemenea)

io am inceput sa cetesc subectu cu gandul la shnitzelele din pulpe de iepurashi facute de matusa-mea cand eram copil....

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by ymcar

Iepurii sunt necomestibili dupa parerea lor?! Bine ca li se par comestibili serpii, pestele crud, sobolanii si o gramada de alte jiganii! Sau confund cu chinezii?!?!

My life stinks

Nu stiu cu cine-i confunzi da`i confunzi oricum.
P.S 1 pestele crud e bun si din ce in ce mai apreciat si peste hotarele japoniei
P.S.2 soatza mea nu face parte din nici una din cele doua natii care le confunzi ba si la ei
urechiatzii se considera comestibili.

Mergi la inceput