"Probleme dupa epilare"

"Probleme dupa epilare" | Autor: missiday

Link direct la acest mesaj

In urma cu 2 zile mi-am epilat" mustata"(la cosmetica).Azi mi-au aparut cateva puncte rosii pline cu lichid .Sunt disperata, mai ales ca de Paste o sa fiu plecata si arat ca naiba!!!1
Ce sa fac?
Mi-am pus gheata, alcool, comprese cu galbenele, dar nimic!
E cineva care a patit ca mine?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Cum banuiesc ca nu e prima data cand faci operatia asta - s-ar putea sa fie de la ceara folosita la cab. de cosmetica - daca nu a fost de unica folosinta!
Cel mai bine e sa ai ceara ta si sa te faci singura acasa!

In fine, incearca crema de la bebe - de-aia cu oxid de zinc - sa-ti usuce bubitele - si pana duminica o sa fii ca noua!
Si ar fi bine dupa epilat la mustata sa nu folosesti alcool - pt. ca irita, ci sa dai cu crema de galbenele!

Oricum, stai linistita ca trece pana duminica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Multumesc mult, Ela!
Problema este ca baietelul meu e mare (7 ani) , deci nu am crema de care zici tu.O gasesc la farmacie?
A fost prima data cand am epilat si mustata si m-am dus la cosmetica pt. ca nu stiam cum sa ma epilez singura, insa data viitoare o sa folosesc benzi de ceara de unica folosinta, pentru ca sunt convinsa ca ceara folosita de cosmeticiana nu era la prima folosire (chiar daca ea m-a asigurat de contrariu) si ca asta e cauza iritatiei mele.
Paste fericit si tot ce iti doresti!(tie, familiei tale si celorlalte care citesc mesajul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Cand te epilezi pui ceara de la mijlocul buzei,spre exterior ,si tragi in sens invers.Stiu ca iritatia poate trece daca te "ungi" de cateva ori pe zi cu sucul de la o lamaie(pur si simplu dai cu feliuta de lamaie pe locul iritat) sau acelasi lucru poti sa-l faci cu "zeama" unei frunze de aloe.
Totusi nu e neaparat sa fi fost ceara folosita, ci pur si simplu sa fii tu sensibila,sau poate pentru ca a fost prima data.Prietena mea se irita mereu la mustata,chiar si cu seara proaspata.
Te pe mustata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Multumesc mult, Claudia!
Data viitoare o sa ma epilez singura si o sa-ti urmez sfaturile.
Acum ma duc sa caut lamaie.Sper sa ma fac frumoasa pana duminica
Cred ca eram mai frumoasa cu mustata (care oricum nici nu se vedea, erau 2 fire deschise la culoare), decat cu semnele astea.
Sa aveti un Paste fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Eu mi-o epilez singura ba chiar cu aceiasi ceara de 3-4 ani!locul mi-l tamponez apoi cu pudra de "Baneocin"este un antibiotic cu spectru larg ce se gaseste si in tub de pudra,(il cumpar din ro ori de cite ori ma duc caci are data de valabilitate destul de lunga )in 20 minute dispare si roseata si urmele de iritatie,si eu am pielea foarte sensibila si chiar si la prima folosire a cerii,tot ma irit,asa ca.....succes si paste fericit!

AuraGalerne

Mergi la inceput