Copilasi martie-aprilie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 29
LauraFlo spune:
Multumesc din suflet pentru urari !
Clau, pupici lui Raul ! Ce mortala faza !
Mickyyy, sa inteleg ca esti singura microbista din familie ? Greu trebuie sa-ti fie.
Noi avem doua televizoare; din fericire eu am pasiuni sportive si cat de cat ma impac cu sotul la programele tv, dar desi ii place si ei fotbalul, Daria nu rezista prea mult. In concluzie, sotul se uita la ce mi-ar fi drag sa ma uit si eu, iar eu o insotesc pe Daria caci nu-i place sa se uite singura la desene.
Rezist eu la un Bambi sau Tom & Jerry, dar la stupizeniile care se dau la ora 21.30 cand apuc sa deschid televizorul no way ! Sunt pline de violenta ( nici Dariei nu-i plac din fericire) sau Scooby Doo caruia nu i-am prins gustul.
.
Sambata si duminica cand ne uitam pe la pranz sunt chiar dragutele (cu roboteii si cu un fiu care isi invata tatal sa deseneze, Maya si Miguel - si cam atat am putut eu sa rezist.)![]()
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Claudelu spune:
Laura, ii cunosc si eu pe Maya si Miquel, pe robotei, pe Blinky Bill, pe Fliper, pe Nodi, pe Tucu, pe Dani si Dadi,
Eu seara ii pun DVD cu Tom si Jerry sau Chicken Litlle sau ce-mi cere, dar astea doua sunt preferatele. La Cartoon sau Jetix (care de fpat nici nu l-am instalat) nu-l las, ca asa cum zici si tu sunt pline de violenta 
Noi avem 3 televizoare si toate merg
Unu e la mama si tati in dormitor, unu la Raul in camera si unu la noi si ca sa fie tacamul complet merge si calculatorul...zici ca-i casa de nebuni sau mai bine zis surzi 
Mai da Raul e baiat, nu?? Asta e INNEBUNIT dupa fotbal, jucam si in casa si afara. Fotbalist il face mama . Uite asa ne scoatem si noi la batranete
ca doar e o meserie super banoasa, nu?? 
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mickyyy spune:
Heelp...am si eu o problema maaaareeee!
Mi-am luat casa, mi-am aranjat-o...si normal ca am papat toti banii pe care i-am avut, inclusiv banii de TVA pe care in mod normal trebuia sa-i platesc pe 25 la stat! In ideea ca-i pun inapoi repejor (din 3 ani de cand am firmulita mea pana anu asta cand mi-am luat casa le plateam la zi pe toate). Numai ca repejorul meu nu s-a potrivit cu repejorul lor si m-am trezit cu porpire pe conturi 
.
Problema mea cea mai mare e ce patesc dupa ce-mi deblocheaza contul? Apar in vreo centrala a incidentelor de plata, nu maipot sa iau in veci credite pe firma, vine garda peste mine?? Aveti idee ce se poate intampla in cazul asta? Ca e prima data cand patesc asa ceva. Tot timpu mi-am platit creditele si datoriile la timp....da' m-a mancat pe mine undeva sa imi bag manutele in TVA-ul statului (ca altfel nu-mi ajungeau banii sa-mi termin casa) si mi-e sa nu apar rau platnic forever.
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LauraFlo spune:
Mickyyy, am sunat firma care ne face noua consultanta financiara ( din fericire eu n-am avut astfel de probleme la firmele pe care le pastoresc )si am intrebat. Raspunsul:nu. Nu exista o baza de date in care sa figurezi ca rau platnic, si nu nu vei avea greutati in obtinerea unor eventuale credite.
Conturile sunt blocate pana la achitarea datoriei (plus penalitati, majorari )fata de stat si apoi esti liber.
Poprirea nu are ca efect atragerea de controale.
Sper sa nu se insele fetele.
Mickyyy spune:
Laura, merci.
Am vorbit si eu la banca si mi-au spus acelasi lucru, nu se baga in nici o centrala a incidentelor de plata!
Oricum maine platesc si sper sa rezolv problema repede, chit ca ma da peste cap financiar (am vorbit azi sa-mi iau salariu in avans ca sa pot sa-mi inchid bugetul), da' ma descurc eu cumva!
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
LauraFlo spune:
Ma bucur Mickyyy ca s-au confirmat cele spuse de fete (au si dat-o in bara ). Chiar daca iti bulverseaza bugetul e bine ca se poate rezolva maine si ca nu sunt si alte urmari.
Am inteles ca tva-ul neplatit era cu scadenta in 25.08 . Asa de repede s-au sesizat finantele ?
Mickyyy spune:
eeee....nici chiar atat de repede
.....erau cateva luni de cand nu-l platisem, imediat dupa ce mi-am luat apartamentul (adica prin mai) n-am mai platit deloc TVA la stat, ca l-am bagat pe tot in casa. Si cum multe chestii facute acolo au fost fara facturi (manopera si alte tampitenii)...n-am avut ce compensa....si s-a tot adunat!!
LaviB spune:
Sara buna!
Laura draga inca mai suntem pe 15 deci da-mi si mie voie sa-ti doresc toate bune, fericire , bani multi si in primul rand SANATATE!!!!
Distractie placuta acu la We si.....sa faceti poze sa vedem si noi cum s-au distrat galatenii nostri.![]()
Ma intrebai ce fac in timpul cat e Hanna la gradi?! De plictisit nu am vreme , ba parca sunt mai in focuri decat inainte.
De ex: la 7 trezirea (noi care dormeam pana la 10
) , spalat, imbracat, mancat fuga la gradi unde pana la 8,30 tre sa ajungem(nefiind motorizata, dam la pedale
sau la picior
).
Venit repede acasa s-a facut deja 9, strange, aeriseste, gateste sau cumparaturi ca pana la 12,15 cand tre sa merg dupa cocolina sa fie totul gata. (pana in 12,30 tre luati copii cu program scurt) si apoi, papam, punem hanna la somn, trezirea plecarea sau primirea la/unor preteni si....e seara iara.![]()
Ela si Hanna e un copil sociabil si cum spunea Laura, probabil intalnirile saptamanale cu grupul nostru de mamici - bebici plus ca incerc tot timpul sa o aduc in contact nu doar cu copii ci si cu oameni mari, a facut-o sa-i fie mai usor cu adaptatul. Nu stiu daca o voi lasa la program prelungit, poate daca vad ca o fericeste intr-atata, insa din partea mea...
..o sa vad eu cum va fi si cand vine Thea.(cocolina 2)
Am tot promis ca pun si niste poze cu mine gravidutza. Am cateva super proaspete, de max 5 ore, facute in oras.Cica azi si maine sunt zilele copilului unde pe la colturi diferite de strazi gaseai cate un carusel, tejghele cu duclciuri si inghetata, teatru de papusi, baloane etc. A fost dragutz desi ma asteptam sa vad mai multa initiativa din partea orasului (forfota fiind din plin, copii - parinti-bunici)
Am fost cu niste pretene si le-am pus sa ma traga in chip si pe mine repejor nu de alta da`azi maine vine bb si .....![]()
Deci de vreti sa ne vedeti ( pe mine si Thea
) dati o ocheada la capitolul cu poze diverse si ne vedeti grase si frumoase ![]()
Va pupam si va dorim un WE fain.
Lavinia-mama (
33 sapt.) si micutza Hanna (16.04.04)
Ela76 spune:
Laura - cred ca sunteti in mari petreceri, nu? Spune-ne ce cadouri ai primit! ![]()
Lavi - esti o frumoasa si o zvelta, eu eram ca un butoias la "varsta" ta (adica varsta burticii). Sa stii ca si eu am realizat ca nu am decat cateva poze cu burtica, mi se parea ca mai e destul timp sa fac si poze. Ce ma bucur ca Hanna e asa de bine la gradi. Exact la fel mi s-a parut si mie cand era doar la program scurt: mereu pe fuga si parca mai aglomerata decat inainte. Oricum, aveam avantajul ca masa de pranz o lua acolo, deci nu mai trebuia sa gatesc decat pentru seara. Abia la programul lung am mai simtit ceva relaxare, in sensul ca puteam sa ies din casa si la alte ore, ca sa rezolv diverse treburi. Dar fiindca mi se parea ca am atata timp liber, ma angajasem la niste treburi de nu prea mai respiram
Pe cat e prognozata aparitia Theei?
Simona - mai zi-ne cate ceva de Lucas, sper ca sunteti bine! 1000 x 
Mickyyy - ah, ce usor zboara banii! Dar bine ca se rezolva cu tva-ul fara mari probleme. Ce nazdravanii mai fac fetele? Daria a inceput sa vorbeasca?
Clau - fii-mea e pe dinafara la dat cu piciorul in minge (cred ca ma mosteneste
), dar tat-su a invatat-o de mica sa se uite la meciuri la tv si sa comenteze. Dar in ultimul timp prefera sa o trimita la joaca, altfel trebuie sa se abtina de la comentarii mai "aprinse", le invata Cristina imediat si incepe cu "pai de ce...".
Mai fetelor, copiii vostri-s tot asa de posesivi cu lucrurile lor? Ca a mea s-a facut de o zgarcenie... Abia o conving sa-i mai lase si pe ceilalti copii sa-i atinga jucariile. Of, o fi doar varsta?
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
codritu spune:
Nu am timp sa scriu prea mult, dar nu am putut sa nu intru sa zic un wow ce bine arati Lavi. Foarte bine arati, eu eram, vorba lui Ela, ca un butoi nu butoias. Va tinem pumnii in continuare si ma fa poze ca trece repede si o ai in brate. Si eu ma gandisem la Tea, fara h, dar pana la urma a ramas Petra.
Ela, Tudor a fost si el o perioada foarte posesiv cu jucariile, dar acum a inceput sa mai dea. Oricum dupa ce da sta cu ochii pe copil si tot imi spune ca jucaria e a lui, oricum am avansat.
Tudorel