Copiluti de mai-iunie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Sufletica eu una m-am consolat cu ideea ca am program normal...cand am de lucru nu-mi dau seama ca trec 8 ore,insa cand am zile ca cele de azi ma apuca asa un dor de duca si imi vine sa ma tot duc...Vezi ca OUG 96 a fost modificat de Legea 25/din martie 2004 unde la art.17 au introdus expres chestia cu pana la un an...

Monu astea intrebari le0am avut eu mereu pana am nascut...insa de cand o am de domsoara zbuciumata nu a mai fost o clipa sa ma intreb asta...intrebarile fac aprte din revolta hormonala...

Din ciclul "am luat lecitina,am memorie buna" azi am vazut ca au dat roade banuielile mele legate de rame ,mormoloci si alti viermi...cand am schimbat copilul acuma,pregatita psihologic ca s-ar putea sa vad ce n-a vazut Parisu',am studiat problema si am vazut nenorocitii morti cred...asa ca mai am o zi de zeama pentru ei si sper sa fie mai bine apoi...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea... M-ati surprins tare placut... Inca odata multumesc..

Noi, azi am ajuns la Constanta si e tare bine ca e racoare. Abia asteptam sa mergem la mare sa ne balacim...
Sper sa pot scrie acum mai mult ca socrul meu are net si merge super bine, decat la mama, unde mergea foarte incet...

va pupam!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Fetele dati mi idei de la ce poate sa aiba fata mea temperatura asta oscilanta intre 37-39.4 scade aprox dupa o jumarte de ora dupa ce i am pus supozitorul mai ales dupa novocalmin

V am mai intrebat poate n ati vazut , febra poate avea legatura cu vaccinul de acum 3 saptamani( cel de 1 an)? Sincer nu retin sa mi fi facut cristi febra asa mare fara sa aiba si alte simptome
Nu tu tuse, nu ii curge nasul nimic care sa prevesteasca o raceala sau mai stiu eu ce , nu are nim9c pe corp ma refer la bubite in afara fundicului care e prapad ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes nu cred ca are vreo legatura cu vaccinul de1 an. Sa nu fie infectie sau totusi rosu in gat. Alexia ultima data cand a facut febra mare si nu trecea nu avea simptome. Doar febra. Si in final dr a zis ca avea rosu in gat.
Multa sanatate

9+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Mercedes-noi am patit de 2 ori chestia cu febra fara alte simptome-o data cica a avut rosu in gat si alta data a avut roseola(dupa 3 zile de febra apar bubitele)-in cazul asta de obicei se umfla si ganglionii.
Mey, Paul e varza ii curge nasul, tuseste-la fel cum am patit si eu cu Iepu'. Clar i-am pasat virusii. Si el de colo, cica sa stau mai ferit de voi sa nu va dau si voua, ce sa ne dai mey ca de la noi ai luat-o. Cica , nu cred , sa nu fie altceva, ca eu ma simt mult mai nasol decat voiApropo de cum simt barbatii bolile...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

noutati: ema are un premolar.cred ca-l are de cateva zile,dar nu l-am observat decat ieri. cred ca de la el are si eritem. acum5 ore a facut un kk acid si s-a inrosit imediat.pus bepanthen,sper sa treaca.si la noi, ca la filip(androix) bepanthen si panthenol au vindecat cel mai rpd.
Azi s-a urcat IN PICIOARE pe mobila din canera ei.Avem noi acolo un coltar pt jucarii(fetele care au vazut poze sau au fost la noi stiu).Am crezut ca mor cand am vazut-o ca topaie si danseaza.De acolo s-a intins dupa casetofon.Ce sa fac?S-o las sa se catere si s-o supraveghez,sau sa-i spun "NU"si sa o trag inapoi?V Voi cum pocedati?Va dati seama ca asta se lasa cu urlete,aruncat in cap si bolboroseli.Azi dupa ce am lasat-o sa danseze acolo sus,am luat-o jos si s-a suparat teribil.Sper sa-mi vina miercuri aparatul de la reparat sa o filmez,ca poate nu ma credeti..

Elisor,asa cum iese Ema din casuta,tot asa ies si eu din camera ei dupa ce adoarme..

Sunt stoarsa.Azi am hotarat sa fac curat pt ca deja mi-e rusine de sotul meu care gateste,spala parchetul,spalageamurile,curata baia..I-am adus jucariile mai aproape de mine si i-am dat instructiuni de folosire.Un sfert de ora aveam nevoie doar. Ti-ai gasit!Patina pe parchetul ud in delir.Am pus copilul in scaun si m-am apucat sa frec bine pe jos.A urlat de n-a mai putut,bineinteles.Eu nu stiu cum urla ai vostri,dar a mea cand se supara,se supara rau.Cred,totusi,sa multe v-ati intrebat adesea OARE CE ZIC VECINII...Am tras apoi scaunelul ei langa baie si m-am bagat sub dus sa ma spal.Pai nu i-am oferit eu program artistic ca sa nu mai taca!?Deci mi-e clar:N-ARE RABDARE.Nu poate sa stea int-un loc prea mult.In curand cred ca vom renunta si la scaunul in care mananca. Nu poate sa stea legata,frate!Adica patut n-a vrut,tarc nici atat,caruciorul nr1.il impingeam gol prin parc,caruciorul nr.2 in curand il impinge ea.Meeeey,deci a stat in asta sport 2 luni doar.Acum daca-l scoate Mihai din portbagaj cand ajungem in parc FUGE.Adica chiar fugeeeee!Dupa ce am facut dus am lasat-o pe jos.Bineinteles ca a tacut brusc.DAR m-am apucat sa spal vasele.AOLEEEU!NU SUPORTA!Adica pot sa fac mancare,la aragaz ma lasa,dar cand ma vede la chiuveta zici ca intra manelistii la noi in casa.Ce face?Se baga intre picioarele mele si mobila si ma musca de picioare si imingandu-ma de la chiuveta.Urland,of course.Io asta nu pricep.Adevarul este ca spalatul vaselor imi ia cel mai mult timp,ca daca maapuc de treaba n-o mai bag inseama decat atunci cand incepe ostentativ sa deschida sertarele si dulapurile.Tot ca sa-mi atraga atentia.bineinteles.Oh,da,si v-as mai spune,dar cred ca v-ati facut o idee.

Sufletica, asa cum scriai si tu,este incredibil cum pricep ei aproape tot ce le spui.Si Ema merge unde o trimit si-mi aduce ce o rog sa-mi aduca. Mamicilor,atentie ce si cum vorbiti pt ca nu exista butonul REC.Memoreaza tot si odata va treziti ca repeta cine stie ce cuvinte sau expresii.:)Eu azi m-am trezit vorbind codat cu Mihai ca sa nu priceapa copilul.DEJAAAA!?

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

babygirl citind mesajul tau nu am putut sa nu ma bucur ca mai exista cineva ca Tony. Nu de alta dar incepeam sa cred ori ca-s eu nebuna ori ca Tony e cu problema.
Ieri s-a urcat pe scaunul vibrator care e si seslong si se balansa frate in picioare pe el fiind pana a tras o tranta super urata. Azi l-am gasit catarat pe scaunul de mancat care e cu adevarat inalt, in picioare si apoi pe masa de bucatarie. Deci te inteleg mama. La al meu daca-i zic nu o face mai dihai, asa ca-l supraveghez si sper sa se plictiseasca si de catarat o data si o data.
Eu reusesc uimitor sa fac si mancare si curat in fiecare zi implicandu-l si pe el. De exemplu daca maraie la picioarele mele in bucatarie il ridic sa vada ce se intampla in oale. Il fascineaza pur si simplu. daca matur el aduce farasul, daca sterg pe jos el se taraste dupa mop ca un pisoi si rade. Deci am inventat joculete noastre fara de care nu as fi in stare sa fac nimic. Cu spalatul vaselor e cel mai greu ca ajunge si sa ma muste de picioare ca sa-l bag in seama. Si apoi cand nimic nu functioneaza pur si simplu il ignor. Am invatat sa-mi trimit mintea departe si sa nu-l aud cand urla. Trebuie sa invete ca nu pot sa fie doar cu tine tot timpul. va fi greu pentru noi dar trebuie.
Alte faze faine? Sarit in piscina imbracat, zmuls din mana lui tati si recuperat copilul in mijlocul strazii ( am crezut ca-mi pierd mintile in 3 secunde), luat ciocanul si dat cu el in geamuri, cazut de pe scaun mare, luat o jucarie si trantit in televizor. Toate sunt puse sus sa nu ajunga, imi arata casa ca la inundatie, adun de 10 ori pe zi jucarii, mancare si alte chestii de pe jos.
Cum am mai scris la un moment dat singura sansa e sa ne aducem energia cat mai aproape de nivelul energiei lor. Ce inseamna? Mancat sanatos, facut sport, plimbat in aer liber, luat vitamine si minerale si devenind putin copil si inventand ocupatii pentru atomicii nostri.
Si sa speram ca pe masura ce trece timpul se vor mai linisti iar noi vom trece cu creierele intregi de perioada asta.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Daca urarile de LMA au fost pentru Emma mea, va multumesc tare mult. Ieri am avut petrecerea, a iesit bine, chiar daca noi, cei de acasa, inclusiv Emma care e la fel de bolnavioara cu burtica, nu prea ne-am simtit de nota 10....deh, oboseala, munca, boala. Diana mai are si ea diaree si azi o sa dau tel sa vad care e treaba cu analizele. Va invidiez ca aveti timp de scris. Pe mina ma ia groaza cind ma gindesc ca am de impaturit si de pus pe umerase 2 valize de haine spalate.

Am pus niste poze d ela ziau Emmei daca vreti sa le vedeti http://community.webshots.com/album/552327513mbYhSZ .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes eu am avut un episod febril cu Delia parca acum vreo 2-3 saptamani cand tot asa cu toate antitermicele 3 zile m-a tinut pe jar...verdictul dr a fost rosu in gat...suprapus peste eruptia dentara... tratamentul a constat in alternarea antitermicelor si cam atat...

Adina,Olgutza din Canada vin si eu in club la voi numai ca mandra mea este o idee mai intelegatoare sau eu o idee mai urlatoare...pentru ca tip de se aude doua strazi mai jos si sincer putin ma doare undeva de ce spun vecinii...Delia s-a catarat pe mobila de multe ori insa am ajuns la performanta de ai arata doar degetu si sa se dea jos sau sa ma vada spontan...era calare si pe devedeu,chiar o sa caut pozele sa o vedeti cum admira ea teveu de la inaltime.Arunca grisinele pisicii in castronul cu apa,apoi le culege si le baga in gura,o ia peste maini si tot acolo se duce,dar de data asta la cel cu carne...se baga in gunoi sau mai nou in baia de serviciu la troaca cu nisip a pisicii...Trage de toate sertarele si se serveste cu ce-i vine la mana,imi arunca castroanele de plastic pe jos,casuta a facut-o bucati,noroc ca se poate repara repede...linge pantofii...si cred ca lista ar putea continua insa acum nu-mi aduc aminte...Dar daca e sa fac mancare sau curat nu ne impiedicam una de alta...eu imi vad de ale mele,ea de ale ei,mai trece pe la mine pentru o pupatura doua,iar se duce-n treaba ei...putin respect,nu?!
Este oricum intelegatoare iar protestele cand este oprita in plina actiune tzunamica au devenit din ce in ce mai slabe in intensitate...oare creste si devine intelegatoare?!

Adina sa va traiasca premolarul si sa-i vina perechea repede...

Florentina pe unde sunteti ,ce mai faceti?!Maya cum mai este?!

Iuliana pentru Emma ta au fost...am spicuit si pozele acuma...ce sa mai mi-au placut aperitivele si tortu si tinuta sarbatoritei iar in somnicul de dupa petrecere este tare frumoasa...inca o data sa-ti traiasca si sa te fericeasca ...cum a fost la doctor?!

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la Copiluti de mai-iunie 2005 (3)

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni

Mergi la inceput