Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 26
dyadya spune:
Buna ziua dragele mele! Mi-a fost dor de voi!
Fetelor m-am intors din cel mai frumos loc pe care l-am vazut eu pana acum, si anume Creta! Pot sa va spun ca de-abia asteptam sa ne intoarcem acolo, si daca n-om reusi anul asta, atunci cu certitudine vacanta de anul viitor va fi tot in Creta. Este un loc superb, de vis, niste peisaje de-ti taie rasuflarea, multa istorie, orase superbe, ce sa mai spun? Fiecare locsor de acolo are ceva sa-ti spuna. O sa povestesc pe larg aventurile noastre in Creta la subiectul cu Calatorii, pt ca si pe noi ne-au ajutat altii care si-au pus impresiile pe forumuri si atunci ma gandesc ca poate vom fi si noi cuiva de folos.
Va pup, si de luni incolo revin si eu pe forum!
Casa de Piatra fetelor care in acest weekend sunt mirese: cristina_26, iia, Inuta, oanagody76, tigrutz, vulpitza25, danangie, Latido, preda_vicky
Diverse pentru nunta
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by ancasilv
Neata la fete cucuiete!
N-am mai intrata de ceva timp, dar am fost si in conced si cu treaba la serv. Eu pina acum am bifat destule, zic eu (rochie mireasa, rochie civila, diadema,costume mire, bautura...si nu mai stiu pe ce naiba am mai dat banii, da' s-au dussss rau de tot). Oricum, sa revin. Problema mea e ca nu gasesc pantofi nici pt una nici pt alta. rochita de mireasa e crem, iar cea de cununie e crem-aurie, asa ca mi-ar trebui niste pantofi aurii. De fapt, eu nu vreau pantofi, vreau ceva intre sanda si pantof, sa stau cu degetele cit mai aerisite...Voi de unde v-ati luat incaltari, ca eu am cautat de am innebunit si nimic...Pe comanda v-ati facut?
Alta problema...am gasit o tipa la machiaj, dar care imi ia 2.000.000. Vi se pare mult? Mie parca da. Asa...coafeza v-ati gasit? Astea cam cit mai iau? Stiti pe undeva mai ieftinut, daca se poate sa vina si acasa (cu o plata in plus, bineinteles).
Sper ca nu v-am zapacit cu intrebarile si problemele mele...
O zi super...si racoroasa.
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
kreliutz auzi bre? da' la tine da cate ore e ziua?de 48 ore??? cand le facusi bre pe toate???sau e ceva la mijloc???
fetelor bine ati revenit!
in legatura cu makieuza 200 RON nu mi se pare mult!asta in cazul in care tipa este un make-up artist!
si mie mi-a cerut 50 euro, dar avand in vedere ca vom fi rude ne-am negociat la 100 RON!dar ceea ce iese din mainile ei, nu va puteti imagina!
si cu pantofiiiiii aurii sau crem sau bej: Welcome to the club!
nici eu nu imi gasesc!
mai am de facut o incercare sambata si daca tot nu gasesc ma las pagubasa pana la nunta pana or mai schimba astia marfa si mai fac si neste reduceri!
hai pup la fete ca ma apuc si eu de tb!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
krelia spune:
Bine v-ati intors, sanatosi, dya!
ginutza...noi ne-am programat "papucii" saptamana viitoare
bebi, din cate stiu eu, certificatula cela se eliebreaza in urma analizelor..ori, dk tie ti-l elibereaza fara analize ...banuiesc ca nu mai e nevoie sa le faci, nu?
iar de dus...asta chiar n-am idee..noua, spre ex. ne-a zis sa venim cu o zi-doua inaintea datei care trebuie scrisa pe "ceferticat"
dk vorbesti cu dr. , cred ca o sa-ti spuna el exact cand sa vii
eh, fetelor.....ghici cine se marita de azi intr-o luna si 6 zile?
....muuuuult..
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Anduril, bun venit!
Cristina, CASA DE PIATRA!
Cum a fost cununia civila, "duoamna"?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ginutza2002 spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple][font=Comic Sans MS]
ginutza...noi ne-am programat "papucii" saptamana viitoare
[size=1]eh, fetelor.....ghici cine se marita de azi intr-o luna si 6 zile?
aaaa mi-a venit o idee!!!
in legatura cu trocarici sau papuci!si asa o sa ma duc pe la tzara saptamana asta, o sa caut pe acolo o pereche de opinci din aia de porc ca si asa sunt sau crem sau bej!
m-am innebunit definitiv!
aaa si cine se marita peste 1 luna si 6 zile????
daaaa!kreliutz!!!
la fata!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
M&M spune:
quote:
Originally posted by elara
Anduril, bun venit!
Cristina, CASA DE PIATRA!
Cum a fost cununia civila, "duoamna"?
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Intr-adevar , de ieri dupa amiaza , am devenit doamna D....
A fost superb, dar nenea care a oficiat cununia civila de la sect 1 era tare plictisit si se uita pe pereti cand ne vorbea.
Pe mine m-a pufnit rasul dupa ce l-am auzit pe sotiorul meu zicand un DA atat de ferm , deci am zis DA mai mult razand....
Dupa am mers la un restaunrant sa sarbatorim. Din pacate inca nu am poze; pozele care au fost facute cu camera mea digitala au iesit tare prost!!!!!
Multumesc inca o data de urari tuturor si , le urez si eu mireselor de acest weekend CASA DE PIATRA, O NUNTA CA-N POVESTI si o casnicie plina de iubire, intelegere, respect, fericire si bebei.
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
Giova spune:
Dyadya bine v-ati reintors din luna de miere. ma bucur ca ti-a placut Creta, la ce hotel si cate stele avea? cred ca esti printre putinele care zic ca a fost misto in Grecia.
Ginutza eu am gasit sandale la Leonardo, misto si finute...numai ca 37 imi erau maricele, si mai mici nu aveau. si erau si reduse. eu port de obicei 37, nu stiu cum s-a intamplat sa-mi fie mari. am mai gasit in alt loc, iar mortale dar ma strangeau 37. si cica nici nu mai primesc marfa de vara, si aici sunt reduceri, ca au inceput. deci....trec la pantofiori.
Vazurati ca Hormonica si-a facut rochia in Timisoara? si eu umblu prin alte parti. dar sincer, am vazut in magazin rochita ei si nu m-a impresionat cu nimic.e drept ca nu avea cristalele alea pe ea, dar.....sambata sunt cu ochii pe B1.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
ancasilv spune:
Si pe mine ma batea gindul sa vin la Tim. pt rochita, gasisem un mag misto, dar pina la urma m-am lasat pagubasa (am cumparat-o de aici). Oricum, de cind au avut astia de la Antena1 proasta idee sa dea emisiunea aia despre nunti, mie nu mai imi place rochita mea. Mi se pare prea simpla, prea ...nu stiu...cred ca am luat-o razna, mai ales ca la emisiunea cu pricina n-am vazut nici o rochita care sa imi placa pe de-a-ntregul. ba imi placea corsetul, ba fusta, etc. Voi patiti la fel sau eu chiar am luat-o razna???
Ceva poze...
Mai avem pina la nunta...
krelia spune:
apropos de emisiunea de la antena 1...v-ati uitat la cea de marti???
ati vazut ce "mandrete" de miresica era cea de la focsani..si cum dansa ea dezinvolta cu fustele pe deasupra capului?....
...halal distinctie, moncher....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
anduril spune:
Multumesc tuturor, sunteti tare dragute! Cu analizele, bebi, nu te stresa. Banii rezolva tot. Am mai auzit eu o viitoare doamna ca vroia sa le faca pe bune, s-a razgandit la timp. Nici noi nu le-am facut.
Pana acum nu m-am gandit deloc la marturii, cica ar avea El o idee, dar n-am reusit sa i-o smulg pana acum. Voi pe unde ati vazut / facut lucruri mai interesante? De mentionat ca eu nu votez cu bombonelele in tul... . Plus ca unele lucruri nu vor fi deloc traditionale pe la nunta noastra. Incepand si terminand cu faptul ca verighetele vor fi diferite...
*Imagination is more important than knowledge*