Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 21
radu300 spune:
"Marsul nuptial" este de fapt "Marsul Nuptial din 'Visul unei nopti de vara'". Daca nu reuseste sa ti-l trimita moko, da-mi si mie un PM si ti-l trimit eu.
Latido spune:
Buna, fetelor!
Va mai scriu si eu pintre picaturi. Am cam terminat de cumparat tot ce era important, dar ma omoara maruntisurile. Fac lista pt fiecare zi, dar nu reusesc deloc sa tai totul de pe lista la sfarsitul zilei.
Sunt putin suparata, nu o sa iasa totul asa cum mi-am dorit eu. Am fost ieri la agentie si mi-au zis ca porumbeii pt biserica au avut un accident, migdale glazurate albe tot n-am gasit aici si n-am mai avut timp sa vin in Bucuresti. O sa pun migdale invelite in ciocolata, de topit nu se topesc, ca le-am facut proba, dar nu arata asa bine ca cele albe.
Oana, am vazut videoclipul, ati fost asa frumosi amandoi. V-ati mutat in Germania sau mergeti acolo in luna de miere?
Cristina si Tigrutz, voua cum va merge?
Aveti emotii?
Fetelor, eu am scapt de cosmarurile in care nu era totul gata, dar ma trezesc dimineata pe la 4-5 si stau sa ma gandesc vre-o 2 min daca e sau nu ziua nuntii.
Va pupic.
Alynutza spune:
Profit ca sotziorul a plecat sa duca acasa niste prieteni care au fost in vizita la noi ca sa intru sa va multumesc pentru urari.
Pe scurt: saptamana dinainte de nunta a fost plina de peripetii, in dimineata nuntii a plouat la greu si pe mine ma pufnea plansul la coafor, dar pe cand am plecat de la mine spre civila vremea s-a inseninat si a fost superba toata ziua, nunta a fost de vis, totul a iesit asa cum ne doream sau poate chiar mai frumos, toti invitatii s-au simtit foarte bine si au zis ca n-au mai fost niciodata la o nunta organizata asa de bine, iar noi doi ne-am distrat la maxim.
Am pus si poze, nu sunt cele profi, pe care le vom primi doar dupa luna de miere, sunt poze facute de familion, insa au iesit destul de ok si nu voiam sa va tin foarte mult in suspans.
Noi miercuri plecam in honeymoon, maine avem de facut bagaje si ceva cumparaturi, nu stiu daca mai pot intra, asa ca urez viitoarelor miresici multa fericire si casa de piatra!
Nunta noastra
Nunta noastra de vis
moko spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79quote:
Originally posted by moko
in primul rand, bine v-a regasit miresici si nevestici!!!
apoi, da, eu am marsul nuptial in format mp3..daca nu ai facut inca rost de el, da-mi repede un pm cu email-ul tau si ...se rezolva imediat!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
ti-am trimis PM....pleaseeeeeeeeee...am nevoie de marsul nuptial...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
sper sa fi ajuns pana la ora asta mail-ul meu la tine...l-am trimis in jur de orele 16-17. pentru orice eventualitate , ti-l mai trimit o data.abia acum am vazut mesajul tau.
au mai ramas...
poze
ramonzca79 spune:
quote:
Originally posted by mokoquote:
Originally posted by ramonzca79quote:
Originally posted by moko
in primul rand, bine v-a regasit miresici si nevestici!!!
apoi, da, eu am marsul nuptial in format mp3..daca nu ai facut inca rost de el, da-mi repede un pm cu email-ul tau si ...se rezolva imediat!!!
au mai ramas...
poze
ti-am trimis PM....pleaseeeeeeeeee...am nevoie de marsul nuptial...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
sper sa fi ajuns pana la ora asta mail-ul meu la tine...l-am trimis in jur de orele 16-17. pentru orice eventualitate , ti-l mai trimit o data.abia acum am vazut mesajul tau.
au mai ramas...
poze
nu, inca nu a ajuns nici acum...tot verific...
nunta oradea-5 august
nunta ploiesti-13 august
krelia spune:
Neatza fetele!
Gio, super poze
Lati, nu dispera ca se vor rezolvata toate pana la urma, o sa vezi ...iar Oana s-a dus cu jobul in Germania, nicidecum in hanimun ...o sa mai vina in tara peste vreo cateva luni, si apoi pleaca iar..toata treaba dureaza vreo 2 ani....
Alynutza, distractie maxima in hanimun si vreme buna si leneveala placuta
Pupi la fete, ma duc la un cafeu si o tziga'...vien cineva?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
Rexanne spune:
Io, io ...acu sunt la cafeu, ca tzigarili le-am uitat acasa...ca ma apucai de fumat din cauza de nunti stresante...
Maine ma duc in APACA dupa costum de mire....am o colega (sa ii dea DD sanatate!!)care are relatii pe acolo si daca nu ii place nika lu grasunu' meu, cica ii face costum acolo, in fabrica...
In rest, nimik nou...am terminat cu beuturile..adica am stabilit ce alcoale dam la nunta....concluzia este ca daca bea cineva din toate sortimentele...muci se face...Ii adun de sub mese...
Hai va bub!
krelia spune:
Io-ti pot oferi o mentolata
..si cred ca ne luam de mana ca si la noi sunt "enshpe" mii de sortimente de beutura...in conditiile in care am renuntat la BR....ca am zis sa nu se de ape asta si sa nu mai guste din licoarea lu' Bachus
Hai ti pup si eu
quote:
Originally posted by Rexanne
Io, io ...acu sunt la cafeu, ca tzigarili le-am uitat acasa...ca ma apucai de fumat din cauza de nunti stresante...
Maine ma duc in APACA dupa costum de mire....am o colega (sa ii dea DD sanatate!!)care are relatii pe acolo si daca nu ii place nika lu grasunu' meu, cica ii face costum acolo, in fabrica...
In rest, nimik nou...am terminat cu beuturile..adica am stabilit ce alcoale dam la nunta....concluzia este ca daca bea cineva din toate sortimentele...muci se face...Ii adun de sub mese...
Hai va bub!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
M&M spune:
quote:
Originally posted by Latido
Buna, fetelor!
Va mai scriu si eu pintre picaturi. Am cam terminat de cumparat tot ce era important, dar ma omoara maruntisurile. Fac lista pt fiecare zi, dar nu reusesc deloc sa tai totul de pe lista la sfarsitul zilei.
Sunt putin suparata, nu o sa iasa totul asa cum mi-am dorit eu. Am fost ieri la agentie si mi-au zis ca porumbeii pt biserica au avut un accident, migdale glazurate albe tot n-am gasit aici si n-am mai avut timp sa vin in Bucuresti. O sa pun migdale invelite in ciocolata, de topit nu se topesc, ca le-am facut proba, dar nu arata asa bine ca cele albe.
Oana, am vazut videoclipul, ati fost asa frumosi amandoi. V-ati mutat in Germania sau mergeti acolo in luna de miere?
Cristina si Tigrutz, voua cum va merge?
Aveti emotii?
Fetelor, eu am scapt de cosmarurile in care nu era totul gata, dar ma trezesc dimineata pe la 4-5 si stau sa ma gandesc vre-o 2 min daca e sau nu ziua nuntii.
Va pupic.
Latido pot sa iti zic ca am niste emotii si un stres ca au mai ramas de facut unele cumparaturi, iar maine e si cununia civila....
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie
elara spune:
Alynutza, foarte frumoase poze. Doi miri frumosi si indragostitzi. Ati fost frumos asortazi si vremea chiar a fost frumoasa, fiindca dupa pozele facute in aer liber am vazut ca era chiar soare.
Casa de piatra si distractzie la maxim in luna de miere. Sa avetzi parte de clipe minunate.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca