Miresele anului 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
iulianama spune:
'Neata am si eu rugaminte la voi caut la una din fete modelul de tortulet ca al lui BlueEyes il avea cineva in forma de piramida dar cu rosu la margine si il tot caut si nu il mai gasesc ca vreu sa-i duc poza la cofetarie si nu o gasesc am dat comanda numai trebuie sa duc modelul si nu mai reusesc sa dau de el poate stie cineva la cine era ca la cate poze am vazut nu mai stiu de unde sa-l iau,va rog frumos???
NUNTI DE POVESTE MIRESICILOR DIN ACEST WEEKEND SI CASA DE PIATRA
poze
ooana spune:
In primul rand CASA DE PIATRA
Alynutza,
clau77,
emilyjeuly,
madutza_1978,
nebunica-zapacica,
pepenash,
ucucuca,
laura_andreea
Tigrutz FELICITARI!!! si asteptam poze cu bb
Multumesc pentru aprecieri...ma refer la poze evident!
Am primit si filmuletul de la nunta noastra... http://www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA ...nu am stiut cum sa fac ca sa il vedeti si voi asa ca l-am pus aici!
...in cazul in care nu mai intru...inca o data va urez CASA DE PIATRA...si nunti ca in povesti!
P.S. Sper ca mi-au instalat internetul in Germania...ca altfel plang de dorul vostru ...acu' fac bagajele...si peste 5 ore decolez!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Just Married
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Am primit si filmuletul de la nunta noastra... http://www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA ...nu am stiut cum sa fac ca sa il vedeti si voi asa ca l-am pus aici!
P.S. Sper ca mi-au instalat internetul in Germania...ca altfel plang de dorul vostru ...acu' fac bagajele...si peste 5 ore decolez!
ati fost super super super! Si parca nu-mi vine sa cred ca esti in DE ...
Multe pupuri romanesti!!
Si sa-mi scrii imediat ce ajungi, ca altfel, nu ma mai opresc din plans!!!
VIEL GLÜCK, schöne Mädchen!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
kateryna spune:
Tigrutz Inca o data felicitari ptr bebic. Am asteptat sa le dai tu vestea fetelor. Baga si tu un ochi pe la mamici de ian-febr 2007.
Oana ati fost superbi si filmuletul e de nota 100.
P.S. Chiar daca cu intarziere le urez si eu Casa de piatra! miresicilor din acest week-end.
12+
Vine barza
diverse aranjamente nunta
ginutza2002 spune:
Salutare viitoare miresici si proaspete doamne!
Am vazut si eu videoclipul ooana foarte foarte frumos!
am mai dat o lacrima pe ici pe colo!
ati fost superrrr!!
eu deja am emotii! si asta din cauza invitatilor!care ma asteptam sa zica sigurrr vin fara nici o problema nu vin, iar alti pe care nici nu ma gandeam sa ii chem au zis ca vin si neinvitati!
sa speram ca lucrurile o sa mearga bine pana la capat!
va pup si va doresc o duminica placuta in continuare!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by iulianama
'Neata am si eu rugaminte la voi caut la una din fete modelul de tortulet ca al lui BlueEyes il avea cineva in forma de piramida dar cu rosu la margine si il tot caut si nu il mai gasesc ca vreu sa-i duc poza la cofetarie si nu o gasesc am dat comanda numai trebuie sa duc modelul si nu mai reusesc sa dau de el poate stie cineva la cine era ca la cate poze am vazut nu mai stiu de unde sa-l iau,va rog frumos???
Cumva al meu? k e piramidal, cu rosu
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Rexanne spune:
Mai Ooana, ati fost neste minunati...mai mai ca ma facui sa bocesc...Ufff! Ce ti-e si cu evenimentele astea...
M-am decis...il ucid pe nenea care ma pozeaza daca nu imi face un videoclip din asta!!!
Cu intarziere...miresici de vechendu asta....CASA DE PIATRA, sa va fie casa plina de veselie si numai bucurii!!!!
In alta ordine de idei, mi-am luat pantofiorii de nunta, albi si mumusei...si am dat comanda si de cei de civila, pe care o sa ii iau saptamana asta sau cea viitoare. Si cu asta, am terminat cu mine!! (de fapt, mai tre' sa imi cumpar cosmeticalili cu care ma smacuiesc pi fata...). Mai am sa cumpar costumu' de ginerica si pantofii de ginerica (visu' lu' ubi fiind pantofi gen randunica..a la Al Capone..., deh maica,nebunia e crunta...).
Deja am stresele cat mine de mari si golu' in stomac se mareste pe zi ce trece!!!
Hai va bub!
krelia spune:
BUNA DIMINEATZA fete frumoase si cochete!
eu azi sunt "off"...dupa ce ca m-am culcat tarziu (ca am stat sa-l vad pe Leo in "Plaja")..m-am mai si trezit pe la 5..si pana pe la 6 am fost "acompaniati" de schelalaitul unui catelus ....care, am aflat de dimineatza ca fusese adus de unii de la alta scara...si ulterior luat inspre dimineatza......
si in plus...ne-am "pepenit" cu Sunu' si al ei iubi...ghemotocu' de blanitza ne-a intartit covoarele pe toate partile..noi, da-i cu pepene, da-i cu bere, da-i cu inghetata..ma mir ca mai suntem intregi
ma duc sa "rad" o ceasca de cafea..poate ma trezesc
ah..si sa modific listutza
mirese vazute si nevazute
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
quote:
Originally posted by krelia
[purple]BUNA DIMINEATZA fete frumoase si cochete!
eu azi sunt "off"...dupa ce ca m-am culcat tarziu (ca am stat sa-l vad pe Leo in "Plaja")..Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si? si? Ce a facut Leo dupa ultima publicitate? Ca eu am adormiiiitttt cu tv aprins... Ca m-au lasat astia cu curiozitatea nesatisfacuta exact cand era sa-l impuste ala ca l-a dat de gol Sal ca el copiase harta... Si am eu o presimtzire ca mai mult de cateva minute nu a mai fost pana sa se termine filmul...
Iulianama, nu-mi explic..da' azi nu (prea) mai am emotzii. Ieri cam aveam... De fapt mai mult nervi..ca nu am coafeza... Si trebuie sa rezolv urgent.
Am inchiriat suportul de tort de la Agapitos si am luat niste prajituri cu compozitia torului de la ei... mmmmmmmmmm o bunatate toate. Am luat 4 feluri..si.., fiindca a trebuit sa mergem pe la socrii, le-am degustat impreuna. In mod ciudat fiecaruia ne-a placut altceva. 4 tipuri si 4 gusturi. Urmeaza sa ne decidem....
Parca as mai face o degustare... Mmmmmmmmmmmmmm Sunt dementziale. Nu se compara cu nimic!
Acum vreo 2 saptamani, am testat si torul recomandat de Rallu, cel cu compozitia Bianco-Nero, de al Piticot. Bun, nimic ed zis, daca era dupa mine, pe ala il luam. Era 300 kg. Numai ca iubitului nu i s-a parut asa deosebit... asa ca am mers la Agapitos... Si bine am facut...ca l-a devansat pe Piticot de departe. Asta dupa gustul nostru... Mie imi plac prajiturile duuuuulci rau si aromate.... Mmmmmm Aici kg variaza intre 350 si 390 in functie de compozitie.
Mai avem de luat forile de pus in piept, cosuletele si de dat comanda la flori si tort.
De cumparat fructe... Im mare stam bine cu pregatirile... Sper sa fim gata la timp fara mare stres.
Mi-am luat pantofi pt civila...rosii, f inalti..si decoltati, numai cu varf si calcai .
Va pup si va urez o zi buna.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca