20 + 37

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Cand ea are 20 si el 45 mai e cum mai e dar cand ea ajunge la 35 si el la 60 si in loc de facut sex el ii cere sa-i puna prijnitze nu cred ca mai e asa de romantic

dar bineinteles ca asta e doar parerea mea........

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ina si Vikinga - My point exactly!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

eu nu vad o problema in asta.
Pleci oricum la drum cu cineva care nu stii cum va evolua in timp.
Pe de o parte il vei influenta tu, pe de alta parte factori externi pe care nu-i poti controla - si virsta cred ca e ultimul dintre acestia.

Sint oameni de 50 de ani mai tonici si mai plini de viatza decit altii la 30. Si nu sint deloc exceptii. Nici unii, nici ceilalti.

E nedrept sa incadrezi pe toata lumea in tipare si sa spui ca la 20 de ani sintem adolescenti rebeli, la 30 familisti si la 50 obositi, iar la 70 de ani ne dam obstescul sfarsit.
Da' ce, sintem trasi la xerox?!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by ina_nz

Cand ea are 20 si el 45 mai e cum mai e dar cand ea ajunge la 35 si el la 60 si in loc de facut sex el ii cere sa-i puna prijnitze nu cred ca mai e asa de romantic

dar bineinteles ca asta e doar parerea mea........

Ina

si a mea, LOOL

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Subscriu cu Ina.
La 37 un barbat poate sa fie al naibii de sexi.. La 50 insa, tocmai cand fata ajunge infloritoare la 30....
Eu personal - si acum simt ca nu m-am distrat suficient la 20 de ani. Si m-am distrat nene! Si tare vreau acum sa ma fi distrat mai mult. Eu cand colo, mare prostanaca, eram indragostita!
Ma rog, mi-a trecut la un moment dat, drept dovada ca m-a apucat maritisul abia acum vreo 2-3 ani, si fireste, cu altul, nu tot cu respectivul de la 20 de ani.
Nu sunt pentru diferente mari de varsta, hai sa zic, acolo, 4-5 ani merge, da' deja 10 mi se pare mult.
Sa inceapa sa iti sforaie noaptea in spate, sa taraie papucii prin casa, sa ii creasca burdihanul.... brrrr!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

....
Sa inceapa sa iti sforaie noaptea in spate, sa taraie papucii prin casa, sa ii creasca burdihanul.... brrrr!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Sa nu te superi ca-ti zic dar asta se intimpla si daca "el" are 30, e o chestie ce nu tine de virsta, crede-ma...
In plus, cred ca daca iubesti pe cineva il iubesti cu tot cu papuci, sforait si burdihan. Le gasesti nostime.
Daca nu-l iubesti te poate enerva si ca-si sufla nasul in alta camera...
Cunosc un tip de 62 de ani ( caruia nu-i poti da mai mult de 50, e impecabil...se straduie ce-i drept, face sport, maninca sanatos, nu bea, nu fumeaza, se imbraca "de pe revista" repet: se ingrijeste si arata impecabil)...care "umbla" ( aici eu ii gasesc un defect...e prea fluiera-vint) cu studente. Si, pe cuvint de onoare ca acele studente ajung sa plinga dupa el. Nu stiu ce le face...
Omul asta are un sharm si eleganta si un bun simt cum eu rar am intilnit.
L-am vazut si in slip, la mare, nu-i atirna nimic. E ok, nu-i gasesti cusur -fizic vorbind- asa ca eu stiu sigur ca din acest punct de vedere e deasupra unuia de 37, blazat si neingrijit.
Si un alt caz, pe care-l cunosc si mai bine. Bunicul meu.
Bunicul meu avea 72 de ani cind a murit si in ultimii ani a facut un concubinaj destul de "reusit" cu o tinara de 29 de ani ( pina sa moara el, ea a facut 35 au stat 6 ani impreuna, nu a fost o toana!).
Mi-am permis s-o intreb ce a gasit la el, dupa ce el a murit...( inainte era un mare scandal pe tema..)
Si ea mi-a raspuns: "m-a respectat si m-a sustinut cum nici un altul nu ar fi putut, impreuna cu el ma simteam puternica si m-a invatat ce e omenia, m-a ajutat cu tot sufletul"...
Asadar eu cred ca fiecare om are niste asteptari si daca se intimpla ca cel care ti le intimpina sa aiba 72 de ani, atunci fie si asa, asta e numai si numai treaba TA!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ankalaura,

crede-ma ca esti prima femeie (esti, sigur?) de care aud eu ca isi evalueaza barbatul in functie de cat de gratzios este....

PS: trebuie sa aiba si picioare frumoase?

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

stiti cum e cantecul:
Eu am anii
Tu ai banii
Suntem ca americanii
Sa vedem, sa vedem ce-o sa iasa..."
Cam asa vad eu lucrurile intr-un cuplu cu diferente mari de varsta

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermelina spune:

diferenta de varsta nu conteaza, daca se iubesc si se accepta cu bune si rele.

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Ankalaura, sincera sa iti spun, m-ai jignit. Sotul meu e cu 15 ani mai mare ca mine. Am avut si eu o experienta inainte de el de 5 ani cu un tip mai mare cu 2 ani ca mine. Si acum ma gindesc ce proasta am fost si ce imatur era el. Remarca cu burdihanul m-a lasat masca si ingretosata. Sa iti spun ce am constatat anul asta la mare? Tinerei, cum le spuneti voi, de 30 si ceva de ani, cu burti mai mari decit a sotului meu (care aproape ca nu are). Cit despre "activitatea" unuia de 30 si a altia de 50, aici chiar nu ma abtin sa spun ca depinde f. mult de mediul in care traieste si cit de blazat e. Majoritatea prietenilor nostri au in jur de 40-50. Nu ii dai nicuinuia virsta. Sint oameni culti, interesati de cum arata si cum se imbraca, ce maninca, fac sport, tin regimuri etc. In fiecare weekend merg la filme, teatre, concerte etc. La petrecerile tinute noaptea danseaza pina dimineata si sint mai rezistenti la oboseala decit mine. In vacante tot timpul se duc la dicoteci, ceea ce eu la 31 de anisori nu am mai facut de citiva anisori buni si nu pentru ca sotul meu are 45 de ani si nu isi doreste, ci pentru ca nu am ce face cu plozii. Si cu sforaitul chiar ma faci sa rid. Sforaitul nu tine de virsta ci de canalele respiratorii si am intilnit multe persoane care la 25 de ani sforaiau. La 50 de ani nu e sfirsitul vietii si nici nu iti tirsii papucii prin casa. Mai mult ca sigur nu ai cunoscut multe persoane de 50 de ani care enjoy cu adevarat viata.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput