Durerea unei pierderi de sarcina (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

elaa pentru nici una din noi acest subiect nu este o bucurie...dar totusi uite ca se intampla si asta destul de des sa pierdem comorile pe care le-am asteptat mai mult sau mai putin....curaj si multa incredere in viitor

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

imi pare rau pentru toate fetele care au pierdut o sarcina, caci stiu cum e durerea acestei pierderi.
In decembrie s-a produs minunea de a ramane insarcina, dar bucuria nu a durat decat 5 saptamani. De multe ori m-am intrebat DE CE?
N-a fost sa fie.
Putere si incredere doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

elaa ai venit unde trebuia . Toate am pierdut sarcini de la cateva saptamani pana la bebelusi de cateva zile. Suntem aici pentru a ne sprijinii una pe alta pentru ca noi stim ce inseamna...Vom incerca sa depasim situatia gandindu-ne la viitor. Vream sa fim bine fizic si psihic pentru a o putea lua de la capat. Toate vrem un bb...si il vom avea. Suntem aici si pentru cele care nu mai vor sa treaca prin asta si nu isi mai doresc un bb.
Imi pare rau de pierderea ta, iti doresc putere sa treci peste asta si sper sa te alaturi noua in lupta pentru o noua sarcina.
Si eu tot dupa un an am obtinut sarcina, dupa multe investigatii de toate felurile, tratamente care imi faceau rau si laparo...dar nu am avut probleme pe timpul sarcinii...
lariana multa putere pentru sambata. Eu nu am avut puterea de a face asta. Stiu ca mama de Mosi (parca) a impartit si pentru ea, dar eu nu as putea sa o fac...
nushulica asteptam vestile bune...
Nici eu nu am noutati, sunt in asteptare...asteptare care ma omoara...dar nu sunt foarte increzatoare...cred ca o sa vina cm...
Ale Bravo. Sa de-a Domnul.

Ileana
Nepotul meu David
Nepotul meu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirela si eu cred ca 5 luni sunt suficiente Acu' vezi ce zice si dr!

Elaa imi pare rau ca ai pierdut sarcina si ca treci prin momente grele...Ai sa vezi ca timpul mai vindeca ranile si ne ajuta pe toate sa mergem mai departe! Aici toate fetele sunt sufletiste, care au trecut prin experiente nefericite si care sunt gata oricand sa ajute cu intelegere si vorba buna

Ileana succes!

Nushulica (Ingrid) sper sa ai vesi bune si noutati cat mai repede.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetelor, cititi www.desprecopii.com/info.asp?id=891" target="_blank">aici. Desi vor curge lacrimile siroaie, e de mare ajutor, zic eu.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Elaa, in special pt tine, ca esti cea mai proaspata. Si Bubulina...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Apollo spune:

Ale , ai avut dreptate, am citit articolul.
Ieri am fost cu sora mea la ecografie 3D, este in 23s...si eu ar fi trebuit sa fiu la fel.
A fost o piatra de incercarea tare grea, dar am intrat cu ea si am vazut ca va avea un baietel, ca e sanatos si normal dezvoltat pentru varsta sarcinii.
Mi-a fost tare greu si am incercat sa ma bucur alaturi de ea la intensitatea maxima, dar recunosc ca am avut si cateva retineri.
Oare sunt pregatita sa incerc din nou? Asta e intrebarea pe care mi-o pun in ultimul timp si inca nu am reusit sa-mi dau un raspuns.
Nu stiu daca sunt gata sa o iau de la capat. Imi era f frica ca nu ar putea fi totul in nregula cu sarcina surorii mele, ma simt obsedata de acest lucru...imi e teama ca ceva nu e in regula si nu cred ca sunt pregatita sa incerc din nou.
Desi dr mi-a spus ca pot incerca din nou, eu parca simt ca trebuie sa mai astept.
Imi voi reveni? Cand se va intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Elaa, tare imi pare rau cand vad si alte fete alaturandu-se grupului nostru. E un moment foarte greu cel prin care treci! Ai grija de tine si poate incerci chiar sa ne povestesti cum a fost! Mie mi-a ajutat foarte mult ca am avut cui povesti, iar fetele de aici sunt pur si simplu minunate si numai bune de pus la rana.

Apollo, nu te descuraja! O sa vezi ca va veni momentul potrivit si pentru tine! Daca simti ca inca nu esti in stare, nu te forta! Important este sa fii tu OK si apoi se vor rezolva si toate celelalte probleme. Dar sotul tau ce spune? In cazul meu sotul este cel care parca ar fi dispus sa mai astepte macar o luna, iar eu ard de nerabdare sa incercam. El saracutul se gandeste ca tot greul il voi duce tot eu si incearca sa-mi dea o perioada de relaxare, in care sa-mi revin! Dar eu stiu ca nu imi voi reveni decat atunci cand voi avea copilasul in brate!

Ileana si Nushulica va tin pumnii sa veniti curand cu vestile bune!

Ale multumim pentru link! Dupa cum te-ai asteptat, lacrimile au venit buluc, dar....ce pacat ca sunt la servici... Cate lucruri adevarate in pagina aia!

Mirela, sper ca doctorul sa-ti spuna ca esti gata sa te aliniezi la start! Si sa fim si noi de luna urmatoare pregatite sa facem teste!

Ileana si Laura va . Si toate celelalte fete supre dragute !

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ale am citit articolul cu nodul in gat. Mi se potriveste atat de bine! Ni se potriveste tuturor! Si intr-adevar ajuta sa vorbim intre noi, cu cat mai mult, cu atat mai bine (ne descarcam supararea si ne incarcam pozitiv). Asta e surpriza pe care ne-o promisesesi? Cu siguranta va ajuta si alte nefericite ajunse in aceeasi situatie cu noi.

Apollo va fi bine si pentru tine, trebuie sa ai incredere, sa te gandesti numai la bine!

Mari si pe cand asteptam un test?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Elaa, imi pare rau pentru tine! Timpul va face ca durerea sa se estompeze si dorinta de a avea un va fi cea care iti va da putere sa mergi mai departe.

Mari, si in cazul meu sotul este cel care vrea sa mai asteptam putin inainte de a incerca sa avem un pentru ca ii este teama sa nu mi se intample ceva rau.Imi povestea de sefa lui care la 1 an si jumatate de la prima cezariana,a ramas insarcinata si pe la 8 luni nu a mai putut sa tina sarcina si a fost nevoie sa-l scoata pe bebe din burtica deoarece exista riscul unei rupturi uterine.Oricum,sa vedem ce zice dr.si apoi mai vedem.

Ale,Laura,Ileana,Nushulica,Apollo va si va doresc un week-end placut!

MIRELA

fotografii

Mergi la inceput