Piticodromul de sept-oct 2005 (129)
Raspunsuri - Pagina 29
Gina M spune:
Fetelor, astazi am vorbit la telefon cu sora mea care este in Italia chiar in timpul desfasurarii meciului.Ce tipete se auzeau acolo din vecinatate sa tee tii fraaate!
Abia ne-am putut intelege.Bine ca s-a terminat!(eu nu-s cu fotbalul).
In rest am sarbatorit cei 26 de ani pe care i-am implinit tare frumos cu familia!
Am luat masa in oras cu sotul si fetele,am primit felicitari, prietenii care ne sunt departe mi-au cantat la multi ani la telefon,sotul mi-a cumparat cosmetice,parfum, doua pisici Devon Rex si o trambulina imensa ce i-a scos din buzunar numai aceasta peste$300 insa, bucuria si distractia ne-a fost pe masura pretzului platit ![]()
Acum suntem fraaanti de oboseala si trebuie sa mergem la baitza iar apoi imediat la 
Va
POZE NOI
kristinutza spune:
aim bec!
am fost o saptamana undeva la tzara, eu cu radu si o prietena cu baietelul ei. a fost super, radu a fost cumintel ca de obicei, vremea a fost perfecta.
acum am de recuperaaaat. hm, nu cred c-o sa pot citi tot ce-ati scris... dar macar o diagonala tot incerc.
sper ca sunteti toate sanatoase si frumoase cum v-am lasat, iar piticotii avansati.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Carmi spune:
Kristinutza, bine-ai revenit !
Ioana, asa facem![]()
Eu tare as mai fi dormit, da a vrut bb sa manance pe la 7 si nu mai am somn.
Revin cand ma ´trezesc´...
Carmi
Foto Fabiano
(20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Va dati seama ca noi ne indreptam spre 1 an?! Tot cu asta sunt in cap....
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
dana_lucia spune:
Buna tuturor si "La multi ani!" copilasilor care azi mai implinesc o lunita, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii!

Gina "La multi ani!" pentru ziua de nastere care tocmai ai sarbatorit-o, fie ca tot ce iti doresti sa se implineasca!
Va dorim un inceput bun de saptamina si salutari de la,
Dana Lucia si
Alberto
mysweetest spune:
'neatza,
of da' mult mai scrieti..am citit ceva din urma dar mai am o multime..nu stiu cand voi recupera.
Alinam v-am admirat in pozele de la mare si munte.
Da Codruta mai aveti foarte putin pana la un an..a inceput numaratoarea inversa la voi.
Marlena & mysweetest
Alexandru *3 septembrie 2005*
uite cat am crescut
Hildegard spune:
Buna dimineata,
Slaba activitate in week!!!!
Noi suntem bine, bine pe care il dorim si voua.
Vrem sa ne luam rotobil...dar sa nu fie mai mult de 1500000...si cu muzica, volan.
Habar n-am ...sau unul second???? Dar sa nu fie chiar naspa de tot folosit si zgariat.
Apoi il vand si daca il cumpar nou....
REvenim......dar mergem deocamdata afara la plimbare.
PRAJITURI
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni
Simo74 spune:
'Neata zuzunicilor!
Eu am avut un weekend tare frumos cu Luculinul meu. Nu stiu ce a avut dar a fost "in mood for love"
, atata m-a dragalit si m-a pupicit (a se citi baloshit) ca si acum am senzatia ca-mi iese inima din mine.
Ruxi imi pare rau ca nu ne-am intalnit ieri, dar ne-a pus ploaia cu botul pe labe si cand s-a oprit...pe Luca l-a luat somnul si a dormit nene vreo doua ore.
Codruta ce dulce esti...cum te gandesti tu ca Petra mai are putin si face un an ![]()
Dana Lucia este mega super dragutz Alberto. De abia astept sa veniti in Bucuresti sa-l dragalesc pe viu pe micutz 
Kristinutza bine ai revenit! hai spune repede cum a fost? v-ati distrat de minune, nu?
Carmi Forzza Italia! Sper ca Fabiano este super fericit ca a cistigat cupa ![]()
GinaM La multi ani! si tot ce-ti doresti alaturi de frumoasa ta familie 
Nanadana pupici multi lui Antoine sa-i treaca repede raceala
Ioana iti vine sa le omori pe vanzatoarele astea. Sunt de groaza! Asta e, traim in Romanica
Esti convinsa ca nu vrei sa emigrezi? ![]()
Si nu in ultimul rand...La multi ani tuturor celor care astazi sarbatoresc lunitza de rigoare 

nanadana spune:
Buna dimineata
Miflordraguta ca intodeauna
ii multumim Anei pt felicitari si tie bineintels 

Da fetelor azi facem "9 luniiiiiiiii" doamne ce a trecut timpul ,ai dreptate Codruta
Kristinuta bine ai revenit
Gina"La multi ani "fericiti pt cei 26 de ani 
Simo
La multi ani si celorlanti piticodromi care aazi isi implinesc lunita

poze