Cat de sigur e sexul copilului la eco morfo?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

:)) Eu am 16 sapt+4 zile; la eco morfologica la 15 sapt si mi-a spus dr. Iosup ca e fetitza. Sper sa ramana asa, dar cel mai mult conteaza sa fie sanatos. Soacra mea a fost cu mine (ea isi doreste fetitza mai mult) si i-a spus lui Iosup in gluma ca are o nepoata careia i s-a spus ca are fetitza toata sarcina si a nascut baietzel...iar Iosup a intrebat-o la ce ecografist a fost (fusese in Pitesti). L-a cam deranjat ca cineva a pus la indoiala ce a spus :), pt ca mi-a scris si pe eco numele bebelinei.
Om vedea!

Pupicei, Ingeras 16+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

la 17 saptamani -> baiat ...= Andrei (dr Sedan, giulesti)
la 15 sapt -> fata ...= Iris (dr Iosup)

eu am fost complet satisfacuta de "predictii" si rezultate.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sisisailberg spune:

quote:
Originally posted by monalac

mie la 17 saptamani,dupa o hemoragie puterniva,venind de urgenta la spital,dr care mi urmarea sarcina,urleteanu emilian,de la spit pantelimon,mi a spus ca pare baiat...la 18 saptamani,am facut eco 4d la sanador,la dr meclea,care mi a confirmat ca e baiat...am mai facut o eco 4d prin luna a 7 a ,tot la dr meclea si mi a spus si atunci ca e baiat...acum am un baietel de 1 an si jumatate,deci la noi s a confirmat ce ne a spus dr...,iar dr urleteanu,mi a spus ca pare baiat,cand v am spus ,aveam 17 saptamani,iar ecograful din spital era unul jalnic...dar am inteles ca dr urleteanu e un f bun specialist in ecografie...




alo da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-d spune:

noi am aflat ca e baitel 300% la eco morfo fetala la buc la dr klein adriana.doar a psu eco pe mine si ne zis ati aflat ce e.i am zis ca nu si ne a zis o sa aveti un baitel.a fost si cva ramane o zi de vis pt noi pt ca e doream ff tare un baiat.apoi la 4d la un alt dr pe la 30 de sapt ramasese tot baiat la fel de sigur.asa ca nu cred sa mai existe dubii mai ales ca ambii dr sunt specialisti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Noi am aflat ca e baietel la eco de 18 saptamani, si ni s-a confirmat clar la eco morfo fetala de 21 saptamani (cu dl dr. Herghelegiu), cu o fotografie 4D care nu lasa loc de indoiala.
Cu toate acestea, la eco de 12 saptamani ni s-a zis ca ar fi fetita, deja alesesem un nume, ne obisnuisem cu ideea si apoi s-a schimbat radical situatia.
Suntem foarte fericiti ca avem un baietel, insa cel mai important este ca bebe sa fie sanatos!


25+ Luca

AMR 100 ZILE !!!!!!



„Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu.” (Umberto Eco) dar „Ca sa intelegi ca esti prost trebuie, totusi, sa iti mearga mintea” (George Brassins)


Mergi la inceput