Paturici de mai-iunie 2006 - primul capitol :-)
Raspunsuri - Pagina 21
puiudana2004 spune:
Ioana,saru mana de raspuns.Eu eram cu,constipatia.O sa incerc sa-l las pe el sa faca,mai ales ca,dupa supozitor sau cu termometru nu iese tare,e scaun normal.Ma uimeste pediatra care nu mi-a zis si varianta cu acomodarea tranzitului,dar mi-a dat picaturiDulcopic sau Debridat si nu si-au facut efectul.Pai atunci sa-l las 1 sapt sa vad ce4 se intampla,dar nu il doare burtica daca nu face kk?
Pai noi stam bine la capitolul plimbare.De cate ori il pun in carut,poate sa fie in cel mai profund somn,Andrei face niste ochi mari si asa sta cat dureaza plimbarea si e tare fericit afara.
iu all!
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
inaioana spune:
Danutza mica, pai asta e toata smekeria : are cramputze care il anuntza ca tre sa faca kk sau puf. El tre' sa invete sa impinga kk sau puful eficient, nu numai sa se planga de cramputze, intelegi?
Cat despre pediatra...daca e tot aia cu diversificarea de la 4 saptamani...de ce te miri?
Pupe
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Roxana Claudia spune:
Salutare si bine v-am regasit mamici/ciresici cu paturici de mai-iunie!
Nu am mai reusit sa intru deloc pe forum. Motivul: epuizare. Zau daca mai pot. Catalin papa la 2 ore cateodata si la 1,5 ore
iar noaptea vine ca o binecuvantare pentru ca dupa baita doarme cam 4 ore...ceea ce super k. In rest..colici cat cuprnde in doua reprize: dimineata o portie iar seara alta portie. Si, ca sa inrautatesc situatia am devorat in week-end o oala de porumb fiert. Consecintele s-au observat abia ieri cand bietul pui a avut parturi toooooata ziulica si a urlat de durere de burtica 

. Iar sotul meu nu gasea motivul
.
Am incercat cam tot ce-i pe piata pentru colici..asta e si basta. Trebuie sa astept sa treaca de la sine.
Intre timp am crescut: la 5 sapt avem 5 kg si 57cm. Eu ma descurc greu de pe acum cu tinutul in brate, nu stiu ce fac cand va mai creste...
Acum 2 sapt am fost la Z si am profitat de super oferta lor, i-am cumparat hainute minunate. Iar zilele urmatoare ma gandesc sa dau o tura prin Dragonul Rosu...sa vad ce mai e si pe acolo...
Am pus si pozici noi pentru a ma lauda cu piticul meu.
Pupici la toate fetele si sper ca de acum sa revin mai des pe aici. 
Roxana si
Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU MAMI SI BEBE
inaioana spune:
Am pus niste pozici noi de alaltaieri: http://community.webshots.com/album/552143629TcjiIf
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
larissa_79 spune:

Mamici scumpele poate ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns.
Eu am DPN joi 13 iulie si pentru ca dr e de garda...as vrea sa nasc MAINE...ptr asta mi-a zis sa beau in seara asta 30 ml ulei de ricin la ora 12. Eu mi-am pus mari sperante in uleiul asta. A mai procedat vreuna dintre voi asa?
Va imbratisez!
Poze cu noi2, burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39+
puiudana2004 spune:
IoanasiCarminutza,sunt super pozele,super copilasii.Sa va traiasca,sa fie sanatosi,voinici,voiosi.
pe toti.
Roxanatare scupic bebe.Sa-ti traiasca,sa fie sanatos.
Mai fetelor,cum ati reusit sa-i obisnuiti cu suzeta,ca Andrei o scuipa de nu se poate,dar pe urma plange dupa ea si stau tot timpul sa-i bag suzeta la loc.
Dana si
Andrei
poze nunta
poze Andrei
cristina1702 spune:
super poze!
carmina si ioana felicitari! copii frumosi, mamici una si una...ce sa mai...de invidiat....ca de soti nu pot sa zic nimic
...
isi face lumea de cap... iar mie-mi urla copilul non-stop... pai e corect?
azi insa nu a mai urlat ca de obicei...asa am reusit sa vad toate pozele...sunt multumita pt ea, pt ca deduc ca nu a mai avut dureri asa mari de burtica...
si pt ca am vazut nebunia de frigarui, ma duc sa pap si eu ceva...
va pup,
cristina
raalucutza spune:
sunt distrusa....maine pleaca mami de la mine si tre sa imi iau slujba de mama in serios.....ca pana acum daca nu mai puteam statea ea cu ingerasul....sau dormea ea cu el...dar de acum..........ne-am si botezat la o biserica romaneasca din LINZ si am sa revin cu poze...pupici pt toate mamicile si paturicile
ama_kaly spune:
ioana sunt super pozele, foarte frumosi toti copilasii Serghei, Mihnea , iar Katja ne-a topit si pe mine si pe barbate-miu
.De mamici nici nu mai zic
, tu si Carmina nici nu zici ca ati nascut acum 2 luni!
Am mai pus si eu pozici noi aici : http://daily.webshots.com/photo/551887948/2362825050080086297UBOIlCVa pup, ma duc sa ma culc ca sunt franta!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
arleena spune:
m-am racit

de vreo 3 ore am o stare super naspa...ma ustura nasul, imi curge, stranut f des, imi lacrimeaza ochii

....ce pot sa iau pana maine ca deja nu mai pot si mi-e frica sa nu-l imbolnavesc si pe fiu-mio...maine ma duc la doc, dar se pare ca mi se agraveaza starea din ora in ora...
pot sa-l alaptez pe copil?
de
ALEX (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete